Τα νεα απο βορεια ειναι πολυ ενθαρυντικα αλλα τα σκηπτρα φετος τα κραταει ο εβρος ,απο εδω και περα ειναι κρισιμες μερες για να δουμε που θα καταληξουνε και πια χωραφια θα θεριστουνε.
Πολύ ωραίες η φοτο σου Άρη μας ανάβεις φωτιές χεχε
Ποσα χιλιομετρα???? Και βαλε. . . .ρε παιδες ενας που θα κανη 100 200 χιλιομετρα για να κυνηγησι τρυγονια εγω πρωσοπικα δεν πιστευω να σταματηση στα 8 πουλια8 πουλια θα κανης αντε το πωλη σε κανα μησαωρο, μετα τι θα κανης θα τα βγαζης φωτοοοοοο
![]()
Γιωργο πηγαινε και προς Ευκαρπια Βαθη Θοδωρακια μερια να δεις..ο πατερας μου ειχε βρει αρκετα ασε που κανουν και εμφανισεις και απεναντι απο το σπιτι στο χωριο αλλα κυνηγι μετα τις 15/9..μονο τα γουρουνια να μην μου πειραξετε τα θελουμε ησυχαΤο Σάββατο θα κάνω με το φιλαράκι μου μια μεγάλη βόλτα στο Κιλκίς να δούμε και εκεί τι παίζει σε δύο τρία μέρη που ξέρω!
Να ξέρουμε που θα πάμε και μετά την έναρξη....
Γιωργο πηγαινε και προς Ευκαρπια Βαθη Θοδωρακια μερια να δεις..ο πατερας μου ειχε βρει αρκετα ασε που κανουν και εμφανισεις και απεναντι απο το σπιτι στο χωριο αλλα κυνηγι μετα τις 15/9..μονο τα γουρουνια να μην μου πειραξετε τα θελουμε ησυχα
Αν τα ξερεις μια χαρα..θα βρεις πιστευω..και γω εκει κυνηγαω γουρουνι απο τα Θοδωρακια ειναι η μανα μουΜίλτο θα πάμε και προς τα εκεί τα ξέρω τα μέρη.
Στην Βάθη και στα Θεοδωράκια κυνηγούσαμε μπεκάτσα αλλά και γουρούνια!
Εντάξει ρε φίλε το ξέρουμε εσύ έκανες 8 μπεκάτσες όλη την περσινή περίοδο τώρα θα κάψεις και τα τρυγόνια;ρε παιδες ενας που θα κανη 100 200 χιλιομετρα για να κυνηγησι τρυγονια εγω πρωσοπικα δεν πιστευω να σταματηση στα 8 πουλια8 πουλια θα κανης αντε το πωλη σε κανα μησαωρο, μετα τι θα κανης θα τα βγαζης φωτοοοοοο
![]()
Τετοια κανει Γιωργο μου να ανεβαινουν τα views..Πω πω Άρι οι φωτογραφίες σου μας ανεβάζουν πολύ!!
Τώρα θα δω το περσινό σου βιντεάκι στον Έβρο να γουστάρω!![]()
![]()
Από όσο ξέρω, στη Βουλγαρία δεν έχει ανοίξει ακόμαΑκούσατε κάποιο νέο πώς πήγε η έναρξη στα Σκόπια-Βουλγαρία;
Είχανε πουλιά επάνω;
Βουλγαρία 10 του μηνός ανοίγει!Ακούσατε κάποιο νέο πώς πήγε η έναρξη στα Σκόπια-Βουλγαρία;
Είχανε πουλιά επάνω;
εση με τον καλο λογο εισαιιιιΕντάξει ρε φίλε το ξέρουμε εσύ έκανες 8 μπεκάτσες όλη την περσινή περίοδο τώρα θα κάψεις και τα τρυγόνια;![]()
Χαχαχα....... φίλε Σάκη μέσα από της Σέρρες είσαι γιατί μίσος Σερραίος πιανομαι και εγώ είναι η μάνα μου από ένα χωριό των Σερρών εκεί κάνω και της έναρξης μου για τα τρυγονάκια!!!εση με τον καλο λογο εισαιιιιαντε τραβα να κυνηγησης τα βουλγαρικα τρυγονια και περδικες γιατι στο πρασινο νησι μωνο ΓΚΑΖΩΝ εχαιτεεεεε
![]()