Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα νεα απο βορεια ειναι πολυ ενθαρυντικα αλλα τα σκηπτρα φετος τα κραταει ο εβρος ,απο εδω και περα ειναι κρισιμες μερες για να δουμε που θα καταληξουνε και πια χωραφια θα θεριστουνε.

Τα νεα απο βορεια ειναι πολυ ενθαρυντικα αλλα τα σκηπτρα φετος τα κραταει ο εβρος ,απο εδω και περα ειναι κρισιμες μερες για να δουμε που θα καταληξουνε και πια χωραφια θα θεριστουνε.

Φίλε δεν ξέρω τι παίζει στον Έβρο,αλλά Θεσσαλονίκη δεν θα αργήσουν οι κομπίνες να βγούνε στην γύρα!
Πολλά χωράφια που πέφτουν τρυγόνια είναι μπαρούτια και πραγματικά ακόμα πάμε στα τυφλά!
Αντίθετα Σέρρες που πήγα,πολύ λίγα είναι τα χωράφια που πάνε για κόψιμο πριν την έναρξη.

ρε παιδες ενας που θα κανη 100 200 χιλιομετρα για να κυνηγησι τρυγονια εγω πρωσοπικα δεν πιστευω να σταματηση στα 8 πουλια.think. 8 πουλια θα κανης αντε το πωλη σε κανα μησαωρο, μετα τι θα κανης θα τα βγαζης φωτοοοοοο.yel.

ρε παιδες ενας που θα κανη 100 200 χιλιομετρα για να κυνηγησι τρυγονια εγω πρωσοπικα δεν πιστευω να σταματηση στα 8 πουλια.think. 8 πουλια θα κανης αντε το πωλη σε κανα μησαωρο, μετα τι θα κανης θα τα βγαζης φωτοοοοοο.yel.
Ποσα χιλιομετρα???? Και βαλε. . . .

Το Σάββατο θα κάνω με το φιλαράκι μου μια μεγάλη βόλτα στο Κιλκίς να δούμε και εκεί τι παίζει σε δύο τρία μέρη που ξέρω!
Να ξέρουμε που θα πάμε και μετά την έναρξη....
Γιωργο πηγαινε και προς Ευκαρπια Βαθη Θοδωρακια μερια να δεις..ο πατερας μου ειχε βρει αρκετα ασε που κανουν και εμφανισεις και απεναντι απο το σπιτι στο χωριο αλλα κυνηγι μετα τις 15/9..μονο τα γουρουνια να μην μου πειραξετε τα θελουμε ησυχα

Γιωργο πηγαινε και προς Ευκαρπια Βαθη Θοδωρακια μερια να δεις..ο πατερας μου ειχε βρει αρκετα ασε που κανουν και εμφανισεις και απεναντι απο το σπιτι στο χωριο αλλα κυνηγι μετα τις 15/9..μονο τα γουρουνια να μην μου πειραξετε τα θελουμε ησυχα

Μίλτο θα πάμε και προς τα εκεί τα ξέρω τα μέρη.
Στην Βάθη και στα Θεοδωράκια κυνηγούσαμε μπεκάτσα αλλά και γουρούνια!

Μίλτο θα πάμε και προς τα εκεί τα ξέρω τα μέρη.
Στην Βάθη και στα Θεοδωράκια κυνηγούσαμε μπεκάτσα αλλά και γουρούνια!
Αν τα ξερεις μια χαρα..θα βρεις πιστευω..και γω εκει κυνηγαω γουρουνι απο τα Θοδωρακια ειναι η μανα μου

Εντάξει ρε φίλε το ξέρουμε εσύ έκανες 8 μπεκάτσες όλη την περσινή περίοδο τώρα θα κάψεις και τα τρυγόνια; .yelling..yelling..sarcastic..ha ha.

Εντάξει ρε φίλε το ξέρουμε εσύ έκανες 8 μπεκάτσες όλη την περσινή περίοδο τώρα θα κάψεις και τα τρυγόνια; .yelling..yelling..sarcastic..ha ha.
εση με τον καλο λογο εισαιιιι.yel. αντε τραβα να κυνηγησης τα βουλγαρικα τρυγονια και περδικες γιατι στο πρασινο νησι μωνο ΓΚΑΖΩΝ εχαιτεεεεεpeng.bye2.

εση με τον καλο λογο εισαιιιι.yel. αντε τραβα να κυνηγησης τα βουλγαρικα τρυγονια και περδικες γιατι στο πρασινο νησι μωνο ΓΚΑΖΩΝ εχαιτεεεεεpeng.bye2.
Χαχαχα....... φίλε Σάκη μέσα από της Σέρρες είσαι γιατί μίσος Σερραίος πιανομαι και εγώ είναι η μάνα μου από ένα χωριό των Σερρών εκεί κάνω και της έναρξης μου για τα τρυγονάκια!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back