Με το κλασσικό δόλωμα του καθετιστα φαντάζομαι..Που δεν ειναι άλλο απο την γαρίδα..
Εγώ Τάσο δουλεύω στην καθετη μόνο φρεσκοκαθαρισμενη γαρίδα και αγκιστρια ν6, 3-6 κομματια ανάλογα τον τόπο.Με το κλασσικό δόλωμα του καθετιστα φαντάζομαι..Που δεν ειναι άλλο απο την γαρίδα..
Έτσι ακριβώς.Τα καλύτερα αποτελέσματα τα είχα χωρίς λάδια αλατια ζάχαρες..
Εχω ψαρεψει μέχρι 95 μ και 300 αρι μολυβι χωρίς πρόβλημα.Ομως στην βαθιά καθετη όπου έχουμε κ μεγάλο μολύβι δεν γνωρίζω αν μπορεί να κρατηθεί γαρίδα χωρίς αλάτι μέχρι να φτάσει κάτω..
Επέμεινε εκεί και ιδίως με παραγάδι... Θα κάνεις καλά κομμάτια, ένα τσαούσι σα το δικό σου έβγαλε σήμερα και ο πατέρας μου (δεν με ακολούθησε στην κατασκόπευση) σε σημείο που έχει δώσει και πολύ πιο μεγάλα ψαρια στο παρελθόν... μεγάλο βάθος...Προχθές το πρωί έβγαλα τον πρώτο μου τσαούσι γύρω στα 350gr ήτανε το ψάρι αλλα πολύ όμορφο..Βρήκαμε έναν τόπο με περίεργα ψαράκια κάτω..Με την πρώτη ευκαιρία θα πεσει χοντρό για κανένα φαγκρί..
Επέμεινε εκεί και ιδίως με παραγάδι... Θα κάνεις καλά κομμάτια, ένα τσαούσι σα το δικό σου έβγαλε σήμερα και ο πατέρας μου (δεν με ακολούθησε στην κατασκόπευση) σε σημείο που έχει δώσει και πολύ πιο μεγάλα ψαρια στο παρελθόν... μεγάλο βάθος...
.hit..hit..hit..ghe..llk.70 μέτρα
.hit..hit..hit..ghe..llk.
Βασίλη τι γίνεται με το κρυωμα, σου πέρασε;.hit..hit..hit..ghe..llk.
Η αντιβίωση είναι για μια βδομάδα... βέβαια από σήμερα ήδη έχει βελτιωθεί λίγο η κατάσταση.Βασίλη τι γίνεται με το κρυωμα, σου πέρασε;
Πας με τον πατέρα σου για καμμια καθετη;
Πρέπει να άρχισαν και τα καλαμάρια.
Για ποια πατέντα λες;Θα κάτσω να κάνω, σήμερα ίσως, την πατέντα του Άρη στο καλάμι για το απίκο μπας και πάω μόνος μου κάνα πρωινό
Μάλλον εννοεί για την μύτη!Για ποια πατέντα λες;