Γιωργο ετσι περνουσαν πολλα απο τα καλοκαιρια μας οταν ημουν σε μικροτερη ηλικια... Μπραβο...

ναι ναι
Ποικιλία ωραία!!!![]()
Τσαπαρί αδόλωτο, βγήκε το βραδινό....eat.![]()
Νότιο Ευβοικό τους αλλάζουνε τα φώτα κάθε βράδυ με τις λάμπες τα γρι γρι, ειναι μολις η δευτερη φορα φετος το καλοκαιρι που πιανει ο πατερας μου. Η περιοχη μας δεχεται μεγαλη υπεραλιευση...Πρέπει να έχει γεμίσει ο τόπος απο δαυτα, χθες μου έλεγε ένας μπαρμπας μου από Αλεξανδρούπολη ότι έχει βαρεθεί να βγάζει σκουμπρια.
Και στο βόρειο Ευβοϊκό το ίδιο χαλι είναι Βασίλη.Νότιο Ευβοικό τους αλλάζουνε τα φώτα κάθε βράδυ με τις λάμπες τα γρι γρι, ειναι μολις η δευτερη φορα φετος το καλοκαιρι που πιανει ο πατερας μου. Η περιοχη μας δεχεται μεγαλη υπεραλιευση...
Για αυτά τα ψάρια νομίζω εκεί που λέτε πάει όντως. Γενικά από την ευρύτερη περιοχή δεν ξεφεύγει, όπου πάει είναι συγκεκριμένα σημεία με σημάδια απ' έξω.Και στο βόρειο Ευβοϊκό το ίδιο χαλι είναι Βασίλη.
Μόλις μπουν λίγα ψαράκια, την επόμενη εμφανίζονται οι λάμπες και τα σκουπιζουν.
Που πάει ο πατέρας σου, ανοιχτά από τη Βαθεια εκεί που ψαρεύουν μπαλάδες και καλαμαρια ή αλλού ;
Τους καλοκαιρινούς μήνες... Βγάζουν τόσες τούνες (και πολύ μεγάλες) κάποιες φορές, που τις πουλάνε σε πολύ χαμηλή τιμή...Τι εποχή συμβαίνει αυτό;