Φτιαχνουμε ,προδοτες ανθεληννες πολιτικουςπαιδια copy ή μη εγω τους χαιρομαι τους Τουρκους. Φτιαχνουν τα παντα και αρκετα καλα μπορω να πω και value for money ... εμεις οι κοπριτες οι Ελληνες τι φτιαχνουμε ρε παιδια??

Φτιαχνουμε ,προδοτες ανθεληννες πολιτικουςπαιδια copy ή μη εγω τους χαιρομαι τους Τουρκους. Φτιαχνουν τα παντα και αρκετα καλα μπορω να πω και value for money ... εμεις οι κοπριτες οι Ελληνες τι φτιαχνουμε ρε παιδια??
θα διαφωνησω μαζι σου και τι εγινε που ο παραγωγος του σανου ειναι τουρκος? μπορει να ητααν και βελγος η βουλγαρος .Το θεμα φιλε ειναι οτι το 75% το λαου εβλεπε αυτες τις αηδιες την ωρα που στην βουλη γινονταν χοντρο παιχνιδι Ηχωρα σκορπισε στα 4 σημεια του οριζοντα και εμειςΟ παγκόσμιος παραγωγός του survivor είναι Τούρκος, δεν φταίει αυτό, το πρώτο, ναι.
Αλλιώς ελέγχεις 70 εκατ. ανθρώπους ως σουλτάνος στο πικ σουΑυτό δεν θα έπρεπε να το φοβάται και η Τουρκία; .xm.
Γιατί θα πρέπει να φοβίζει τον Σουλτάνο η οπλοβιομηχανια; Με εκλογές δεν κατέχει την θέση του; Οι πλειοψηφία θα τον υπερασπιζόταν, οπότε μάλλον ασφάλεια νοιώθει.Αλλιώς ελέγχεις 70 εκατ. ανθρώπους ως σουλτάνος στο πικ σου
Τις τελευταίες τις πήρε οριακά πάντως και με "βία και νοθεία". Σίγουρα πάντως έχει υπέρ του μια κρίσιμη μάζα Τούρκων, που φάνηκαν μετά το αποτυχημένο (στημένο πιστεύω) πραξικόπημα, ότι τον στηρίζουν μέχρι θανάτου. Μπορεί να μην είναι 50-60%, αλλά ένα 30% είναι και αυτό δεν είναι λίγο... Σίγουρα νιώθει δυνατός/παντοδύναμος, αλλά πλήρως ασφαλής δεν είναι... Εξάλλου άμα θέλουν οι Αμερικάνοι (όσο τους κάνει τα κέφια), και τον πιο "ασφαλή" μονάρχη/δικτάτορα κλπ τον ρίχνουν την άλλη μέρα, είναι γνωστά αυτά.Γιατί θα πρέπει να φοβίζει τον Σουλτάνο η οπλοβιομηχανια; Με εκλογές δεν κατέχει την θέση του; Οι πλειοψηφία θα τον υπερασπιζόταν, οπότε μάλλον ασφάλεια νοιώθει.
Μπα,δεν το πιστευω αυτο..εδω ακουσα οτι το 692 βγαινει απο το εργοστασιο και στοιχιζει 300 ευρω στη beretta..
Τα αυτογεμή κάπου εκεί τους κοστίζουν!Μπα,δεν το πιστευω αυτο..
Οτι μας κλεβουν μας κλεβουν παντως..
Αυτό ουσιαστικά είναι και το brandname, άλλη έρευνα-πατέντα-μηχανήματα έχει η Μπαικαλ και άλλα η Μπερετα π.χ.την έρευνα τις πατέντες τα μηχανήματα που σίγουρα μεταφράζονται σε μεγαλο ποσοστο από το καθαρο κερδος
Μην περνεις και ορκοΜπα,δεν το πιστευω αυτο..
Οτι μας κλεβουν μας κλεβουν παντως..
Τα πες όλα Γιάννη, θα γίνω κακός αλλά θα το πω όλο μας το ζόρι ήταν να ξανανοίξει η ΕΡΤ όχι ότι είναι κακό μην με παρεξηγήσει κάποιος και δουλειές έχουν ένα σωρό άνθρωποι και συντηρούν την οικογένειά τούς σε αυτό συμφωνώ.Ναι Κωνσταντινε....
Προσπαθούν να φτιαξουν κατι και δειχνουν να το καταφέρνουν!
Θα βασιστούν σε δοκιμασμενους μηχανισμους...
Σε αγορες brand name....
Θα το πανε οπως πρεπει να το πανε!
Εμεις θα αρκεστουμε σε αφορισμους και καταρες!
Συναμα,θα κλεινουμε ΠΥΡΚΑΛ,ΕΒΟ κλπ.
Παντα,μα παντα,θα μας φταινε καποιοι....αλλοι!
Κατάντια!!!
Εγω προσωπικα θα ντρεπωμουν να πιασω τουρκικο οπλο στα χερια μου , Το σκυλο που δαγκωνει δεν τον ταιζωΑν ήταν ιταλικό με αυτή την ποιότητα και αυτα τα χαρακτηρίστηκα θα έπαιζε σίγουρα πάνω απο τα 1400€