Δεν πιστεύω να διαφωνείς φίλε Γιάννη..Το lada τόσα χρόνια παραμένει lada οικονομικό,απλό και πάνω από όλα σκυλι
Τα γκαραζ της Ferrari(benelli)ειναι απελπιστικα ησυχαΟι Ferrari ξεφλουδιζουν και μπλοκάρουν??![]()
Παρηγορια στον αρωστο..Δεν πιστεύω να διαφωνείς φίλε Γιάννη..Το lada τόσα χρόνια παραμένει lada οικονομικό,απλό και πάνω από όλα σκυλι![]()
Κανένας κάτοχος μπαικαλ και λαντα δεν ειναι άρρωστος γιατι όλα δουλεύουν ρολόι..αρωστο
Έχει δίκιο ο Άρης ελαφρια, φινετσατα, λεπτοκαμομενα αφού ένα κλείστρο κάνει όλη τη δουλεια, οι τιμές βέβαια είναι υψηλές και σε μερικά μοντέλα παραλογες. Όσο για τις εμπλοκες στο προσπέκτους που συνοδεύει τα όπλα αναφέρει ότι πρέπει να ρίχτει κάποια ποσότητα φυσιγγίων για να στρώσει το οπλο.Εχω δει πολλα οπλα να κανουν εμπλοκες με 24 κ 28 γραμμαρια, ειδικα να τα ελατηρια ειναι καινουργια... Στη δικια μου εβαλα 28 γρ μετα απο 1 χρονο λειτουργιας κ 24 μετα απο 4 χρονια κ δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, σιγουρα ομως τα ελατηρια θα ειχαν μαλακωσει... Η αληθεια ειναι οτι θεωρω υπερτιμημενα πολλα μοντελα της Benelli γι αυτο που προσφερουν αλλα ο καθε κατασκευαστης πουλα οσα θελει κ ο καθε αγοραστης κρινει αναλογα... Θεωρω παντως πως αν στο στησιμο της Benelli, με αυτο το συστημα λειτουργιας, αυτη την εργονομια κτλ προστιθοταν κ μια καννη πιο "συγχρονη" θα ειχαμε το τελειο συνολο...
Αρι υποθέτω ότι εννοείς αυλο πχ 18,8 και κωνο 5-10 εκ.Θεωρω παντως πως αν στο στησιμο της Benelli, με αυτο το συστημα λειτουργιας, αυτη την εργονομια κτλ προστιθοταν κ μια καννη πιο "συγχρονη" θα ειχαμε το τελειο συνολο...
Τασο έχω την centro 15 χρόνια με πολλά φυσιγγια ριγμενα,είναι άψογη.Πολύ καλά λόγια άκουσα κ για την παλιά την centro
Είπαμε στα αυτογεμη όσο καλά και ναναι, κάθε δέκα χρόνια αλλαγή τα ελατηρια.Κ.Γιαννη ο συγκεκριμένος που αναφέρω την εχει απο το 1999 και μάλιστα ειναι το μοναδικό του όπλο..Ξέχασα να πω ότι μου είπε σε καποια φάση του σημαδευε τα καψουλια χωρίς να σκάνε..Άλλαξε ελατήριο και όλα οκ
Ισως ειναι και πολλά τα δέκα χρόνια,Καπιοι λένε κάθε πέντε χρόνια θέλουν όλα τα αυτογεμη ένα καλο σέρβις..Είπαμε στα αυτογεμη όσο καλά και ναναι, κάθε δέκα χρόνια αλλαγή τα ελατηρια.
Γιαννη και οχι κ ναι... Μια χαρα μου αρεσει ο αυλος της, εναν κωνο ομως θα μπορουσε να τον εχει εκ κατασκευης... Θα βοηθαγε πολυ στη βλητικη αποδοση κ δεν νομιζω οτι ειναι κατι τραγικο... Για να ειμαι ειλικρινης, εχω δει πολλες καραμπινες να κανουν εμπλοκες με σκοπευτικα φυσιγγια, ολων των εταιριων... εγω προσωπικα μονο για τη δικη μου μπορω να μιλησω με βεβαιοτητα οτι τα ριχνει ολα απροβληματιστα... Δεν μπορω να μην αναφερω ομως οτι εχω δει κ αλλες Μ2 να κανουν εμπλοκες με σκοπευτικα... Ισως ειμαι τυχερος, η ισως "δουλευτηκαν" σωστα τα ελατηρια της στην αρχη, δεν ξερω...Αρι υποθέτω ότι εννοείς αυλο πχ 18,8 και κωνο 5-10 εκ.
Ξέρεις να υπάρχει άλλο τέτοιο όπλο αδρανείας που να ρίχνει 24 γρ έως 56γρ;;;
Μήπως δεν γίνεται;;;
Τραγικό δεν είναι καθόλου.Αλλαγή μιας κεφαλής φρεζαριζματος στον τορνο είναι. Κόστος μηδέν έως ελάχιστο. . Η Benelli τώρα λέει ότι με αυτά τα στοιχεία οι κάννες της βγάζουν λίγο καλύτερες ταχύτητες. Να δω τι δικαιολογία θα βρει όταν κάποια στιγμή τις αλλάξει.Θα βοηθαγε πολυ στη βλητικη αποδοση κ δεν νομιζω οτι ειναι κατι τραγικο...
Μετά από μια μικρή περίοδο στρωσιματος ενός οπλου η μονη δικαιολογία για τέτοια κολλήματα είναι το ακαθαριστο επανατατικο ελατήριο και οι ακαθαριστες ραγιες του κλειστρου.Δεν μπορω να μην αναφερω ομως οτι εχω δει κ αλλες Μ2 να κανουν εμπλοκες με σκοπευτικα... Ισως ειμαι τυχερος, η ισως "δουλευτηκαν" σωστα τα ελατηρια της στην αρχη, δεν ξερω..
Εκτός κιαν ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια και έχουν μοιράσει το παιχνίδι. Λέω τώρα...... Μια εταιρια πουλαει "αυτο" η αλλη πουλαει "το αλλο" κ ειναι ολοι ευχαριστημενοι...
Υπάρχουν και κατασκευαστικες ατέλειες που δύσκολα εντοπίζονται, όπως κακή λειανση εσωτερικα στο σωλήνα του επανατατικου ελατηριου που προκαλεί τριβες και δυσκολία στην κίνηση του κλειστρου. Και ποιος ξέρει τι άλλο...Γενικα ειμαι πολυ αμελης στο καθαρισμα, οποτε θα παρω την εκδοχη οτι απλα τα ελατηρια "εστρωσαν" σωστα....xm.
Μα το ιδιο λεω κ εγω... Η πιτα ειναι εντεχνως μοιρασμενη...Εκτός κιαν ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια και έχουν μοιράσει το παιχνίδι. Λέω τώρα...