Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το Φεβρ. βρικα και πηρα ενα ΣΒΕ1 σε τιμη ευκ.Πιγα για κυν. με φυλο που με κοροιδευε και λιγο ελιψε να βαλει τα κλαματα.Παντα με υδιογομοση,με αυτα που ειδε.Η σινεχεια,WINDER 2015/2016.ME YGEIA.eat..eat..hunter..hunter.1.shoot.

Μπαινω και εγω δυναμικα φετος στο team με μια Benelli Supersport 76cm,μετα απο 15 χρονια φανατικος berettakias (391,Α400,686),αλλαξοπιστησα φετος,μου πηρε τα μυαλα μια ομορφη,λεπτη και ντελικατη ιταλιδα....

Οι benelli montefeltro και η rafaello και γενικά οι ξύλινες, έχουν τις ίδιες Κάννες με τα μοντέλα με πλαστικό κοντάκι?πχ supersport,m2 comfort ,η είναι διαφορετικες?εννοώ αυλοί κλπ..

Οι benelli montefeltro και η rafaello και γενικά οι ξύλινες, έχουν τις ίδιες Κάννες με τα μοντέλα με πλαστικό κοντάκι?πχ supersport,comfort m2 ,η είναι διαφορετικες?εννοώ αυλοί κλπ..
Ούτε όλες οι ξύλινες έχουν ίδιες κάννες... Ο πατέρας μου πήρε το '92 την Rafaello 123 με απλή κάννη, 18,4 αυλό, 2* σταθερό και επειδή κυνηγούσε σχεδόν αποκλειστικά μπεκάτσα τότε, πήρε από άλλον με Rafaello μία 61 εκ. μαγκνουμ και 18,3 αυλό με τσοκάκια (την οποία και "μονιμοποίησε" από τότε)

Η μπενελι πχ έχει ημιαυτοματες από πχ 900Ε έως και 2200Ε..Μήπως όσο ανεβενει η τιμη της εκτός από σκαλισματα,συστήματα κομφορτ κλπ,ανεβενει και η ποιότητα της καννης έχοντας καλύτερα βλητικα αποτελέσματα..Ιδού η απορία κύριοι...fff..xm.ΥΓ όνειρο ζωής εδώ και χρονια..Που θα πάει ελπίζω κάποτε να την κρατάω στα χέρια μου..

Last edited:
Η μπενελι πχ έχει ημιαυτοματες από πχ 900Ε έως και 2200Ε..Μήπως όσο ανεβενει η τιμη της εκτός από σκαλισματα,συστήματα κομφορτ κλπ,ανεβενει και η ποιότητα της καννης έχοντας καλύτερα βλητικα αποτελέσματα..Ιδού η απορία κύριοι...fff..xm.ΥΓ όνειρο ζωής εδώ και χρονια..Που θα πάει ελπίζω κάποτε να την κρατάω στα χέρια μου..
όχι φίλε μου οι κάννες είναι ίδιες με μόνη διαφορά τις κάννες με κρυογενή επεξεργασία

Η μόνη που έχει βγάλει διαφορετική είναι η κανη της ethos που είναι μεταξύ 18,4 με 18,5 και την ονομάζει power bore και η benelli θεωρεί ότι είναι η ιδανική διάμετρος του αυλού.

κολλητός μου ο οποίος βιάστηκε να αγοράσει την power bore ξενέρωσε 1ον γιατί έφαγε αρκετές εμπλοκές Μαλακάσα που πήγαμε να την ρίξουμε και 2ον γιατί δεν του έριχνε 24γρ φυσίγγια και απ'ότι διαβάσαμε χρειάζεται αλλαγή ελατηρίου για να ρίξει τα 24γρ

πάλι καλά που το "φυσάει" λίγο το κασέρι και την έδωσε και πήρε μια bellmonte ii που το ταπεινό αυτό οπλάκι τον €830 ρίχνει τα πάντα

well done Benelli εσύ και τα €2000 .buy.

Ρε μάγκες μην πάτε να τις αγοράσετε τις παλιό benelli, να πέσει η ζήτηση για να αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές και να πάρουμε εμείς καμία που δεν μας βγάζουν εμπλοκές στα χέρια μας... :-P

κολλητός μου ο οποίος βιάστηκε να αγοράσει την power bore ξενέρωσε 1ον γιατί έφαγε αρκετές εμπλοκές Μαλακάσα που πήγαμε να την ρίξουμε και 2ον γιατί δεν του έριχνε 24γρ φυσίγγια και απ'ότι διαβάσαμε χρειάζεται αλλαγή ελατηρίου για να ρίξει τα 24γρ

πάλι καλά που το "φυσάει" λίγο το κασέρι και την έδωσε και πήρε μια bellmonte ii που το ταπεινό αυτό οπλάκι τον €830 ρίχνει τα πάντα

well done Benelli εσύ και τα €2000 .buy.
2η περίπτωση με φίλο που του έκανε εμπλοκές την έστειλε αντιπροσωπεία του άλλαξαν ελατήριο και μετά από λίγο καιρό τα ίδια
αυτός κατέχει μηχανικά μηχανολογικά και άλλαξε μόνος του ελατήριο από το εμπόριο πληρώνοντας 10 ευρώ και όλα τέλεια
τα ελατήρια που έχουν επάνω τα όπλα πόσο κάνουν δηλαδή 50 λεπτά;;;; .kkk.
από τουφεκιές πολύ πολύ ευχαριστημένος

Βασίλη χωρίς πλάκα τώρα να μιλήσουμε αντικειμενικά - ξέρεις ότι έχω Benelli αρκετά γριά δίχως εμπλοκές,ασχέτως αν η προτίμηση μου είναι σε άλλες Ιταλίδες

όμως το να πάω να αγοράσω όπλο των €2000 €2500 και να τραβάω τα βυζία μου μετά δεν είναι και ότι καλύτερο και δεν θέλω να βρεθώ ποτέ στην θέση του φίλου μου αλλά και κάθε άλλου που πληρώνει της κούτας όπλο τόσο ακριβό και απλά δεν....

γνωρίζω και άλλες δύο περιπτώσεις,ίσως την μία και εσύ που μάλιστα είχε βιντεοσκοπηθεί,ρωτάγανε κάτω από το βίντεο γιατί έφαγε εμπλοκή και τα σχετικά και έγινε αβαβά...

να μη πούμε και το άλλο που 8 στις 10 crio θα ξεφλουδίσουν,,,,τα έχεις διαβάσει και εσύ το ίδιο περιεχόμενο διαβάζοπυμε πάνω κάτω όλοι

αλλά να ξέρω να έχω διαβάσει και να αγοράζω είναι κάτι πάνω από μαζοχισμός

• Like
Reactions: DrV
Έτσι είναι Παύλο στεγανά δεν υπάρχουν. Το πιο πάνω για πλάκα το είπα. Μακάρι να μην έβγαζε κανένα όπλο πρόβλημα όλοι θα ήμασταν ευχαριστημένοι

Όπλο με κανένα πρόβλημα?Baikal δίκαννα δισκανδαλα..Δυο τουφεκιες θα τις ρίξεις σίγουρα...banana..ha ha ha..well done..victory. Και οικονομικοτατο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ιδανική λύση...off topic.

• Like
Reactions: jnp
Όπλο με κανένα πρόβλημα?Baikal δίκαννα δισκανδαλα..Δυο τουφεκιες θα τις ρίξεις σίγουρα...banana..ha ha ha..well done..victory. Και οικονομικοτατο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ιδανική λύση...off topic.
Σιγα μην αφησουμε την Ferrari.my man. και παρουμε Lada.very shoked.!!!!!Καλο και το Lada δεν λεω..αλλα Lada.yel.:D.sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back