A
AltairLusso
.buy buy..buy buy..buy buy..hit..hit..hit.Εσυ εισαι και σπεσιαλιστας-κεντροτουφεκαω ρε φιλε!!
.buy buy..buy buy..buy buy..hit..hit..hit.Εσυ εισαι και σπεσιαλιστας-κεντροτουφεκαω ρε φιλε!!
Εσυ εισαι και σπεσιαλιστας-κεντροτουφεκαω ρε φιλε!!
.buy buy..buy buy..buy buy..hit..hit..hit.
Εεεε..να.Παρασυρθηκα απ'το "δημοψηφισμα" εδω μεσα!!!Κ εσυ τεκνον βρουτε???
Φιλαρακι δεν καταλαβα, εχεις καμια φαγουρα γιατι χτυπιεσαι???![]()
Αρι, άσε τους άλλους να στραβοντουφεκανε....Κ εσυ τεκνον βρουτε???![]()
Ούτε όλες οι ξύλινες έχουν ίδιες κάννες... Ο πατέρας μου πήρε το '92 την Rafaello 123 με απλή κάννη, 18,4 αυλό, 2* σταθερό και επειδή κυνηγούσε σχεδόν αποκλειστικά μπεκάτσα τότε, πήρε από άλλον με Rafaello μία 61 εκ. μαγκνουμ και 18,3 αυλό με τσοκάκια (την οποία και "μονιμοποίησε" από τότε)Οι benelli montefeltro και η rafaello και γενικά οι ξύλινες, έχουν τις ίδιες Κάννες με τα μοντέλα με πλαστικό κοντάκι?πχ supersport,comfort m2 ,η είναι διαφορετικες?εννοώ αυλοί κλπ..
όχι φίλε μου οι κάννες είναι ίδιες με μόνη διαφορά τις κάννες με κρυογενή επεξεργασίαΗ μπενελι πχ έχει ημιαυτοματες από πχ 900Ε έως και 2200Ε..Μήπως όσο ανεβενει η τιμη της εκτός από σκαλισματα,συστήματα κομφορτ κλπ,ανεβενει και η ποιότητα της καννης έχοντας καλύτερα βλητικα αποτελέσματα..Ιδού η απορία κύριοι...xm.ΥΓ όνειρο ζωής εδώ και χρονια..Που θα πάει ελπίζω κάποτε να την κρατάω στα χέρια μου..
2η περίπτωση με φίλο που του έκανε εμπλοκές την έστειλε αντιπροσωπεία του άλλαξαν ελατήριο και μετά από λίγο καιρό τα ίδιακολλητός μου ο οποίος βιάστηκε να αγοράσει την power bore ξενέρωσε 1ον γιατί έφαγε αρκετές εμπλοκές Μαλακάσα που πήγαμε να την ρίξουμε και 2ον γιατί δεν του έριχνε 24γρ φυσίγγια και απ'ότι διαβάσαμε χρειάζεται αλλαγή ελατηρίου για να ρίξει τα 24γρ
πάλι καλά που το "φυσάει" λίγο το κασέρι και την έδωσε και πήρε μια bellmonte ii που το ταπεινό αυτό οπλάκι τον €830 ρίχνει τα πάντα
well done Benelli εσύ και τα €2000 .buy.
Σιγα μην αφησουμε την FerrariΌπλο με κανένα πρόβλημα?Baikal δίκαννα δισκανδαλα..Δυο τουφεκιες θα τις ρίξεις σίγουρα...banana..ha ha ha..victory. Και οικονομικοτατο στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ιδανική λύση...off
![]()