Mε 20αρι και στις χήνες. Άλλη μια απόδειξη ότι το 20αρι δεν υστερεί όσο πιστεύουμε ή θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε.......
Σου προτεινω να διαβασεις το αρθρο για το 20αρι στο τελευταιο "Αρτεμις"...buy buy..buy buy.. Άλλη μια απόδειξη ότι το 20αρι δεν υστερεί όσο πιστεύουμε ή θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε.......
Και με 24γρ σκάγια για πιατάκια του skeet τις έχει τις καναδεζες το εργαλείο.Mε 20αρι και στις χήνες. Άλλη μια απόδειξη ότι το 20αρι δεν υστερεί όσο πιστεύουμε ή θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε.......
Γειά πες φίλε Τάσο γιατί μερικοί που να το βρουν να το διαβάσουν, φλομπερακι το κάνανε πάλι ε''''Σου προτεινω να διαβασεις το αρθρο για το 20αρι στο τελευταιο "Αρτεμις"...buy buy..buy buy.
Ο ντουμπλές στο τέλος ονειρικός......Δίξε του αυτά τα κυνηγια που κάνουν οι φίλοι μας οι Γάλλοι...
Ναι το διαβασα και εγώ γιατί είχα 2 ωρες κενι στο αεροδρόμιο ...... Πολύ χάλια αρθρο
Δεκτή η γνώμη του ότι υστερεί το 20αρι αλλά εντελώς αυθαίρετα εβγαλε το συμπέρασμα χωρις να τεκμηριώσει στο πώς κατέληξε σε αυτο
Ωραία ουτε εγώ θα παω για παπί περδικα με το 20αρι για ψυχολογικούς λόγους αλλά μην τρελαθουμε ότι ορτυκι μπεκάτσα τσιχλα δεν κυνηγάς.
Mε 20αρι και στις χήνες. Άλλη μια απόδειξη ότι το 20αρι δεν υστερεί όσο πιστεύουμε ή θέλουν κάποιοι να πιστεύουμε.......
Ναι το διαβασα και εγώ γιατί είχα 2 ωρες κενι στο αεροδρόμιο ...... Πολύ χάλια αρθρο
Δεκτή η γνώμη του ότι υστερεί το 20αρι αλλά εντελώς αυθαίρετα εβγαλε το συμπέρασμα χωρις να τεκμηριώσει στο πώς κατέληξε σε αυτο
Ωραία ουτε εγώ θα παω για παπί περδικα με το 20αρι για ψυχολογικούς λόγους αλλά μην τρελαθουμε ότι ορτυκι μπεκάτσα τσιχλα δεν κυνηγάς.
Στο Shooting times πέρυσι διάβασα ένα άρθρο που συγκρίνανε το 28άρι σε σχέση με το 12 για τα δικά τους high driven και έλεγε ότι σίγουρα δεν είναι 12 αλλά δεν υστερεί κιόλας! Όταν το μάθεις θα έχεις τις ίδιες σχεδόν επιτυχίες αλλά με πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση! Οι δικοί μας αρθρογράφοι δεν νομίζω ότι έχουν κάνει τέτοιες δοκιμές, αλλά γράφουν ότι βλέπουν στο χαρτί.....
Εκτός από μια δύο παρουσιάσεις όπλων τέτοιου διαμετρήματος δεν έχει γίνει ποτέ κάποια δοκιμή από τούς αρθρογραφους μας και πολυ περισσοτερο σε κυνήγι που εκεί βγαίνουν τα ποιο χρήσιμα συμπεράσματα.Δεν το βρισκο το αρθο αλλα περίπου φαντάζαμε τη γράφει
Να έρθουν να μου τα πουν εμενα αυτα που γράφουν και θα τους πω εγώ τι κανει το εικοσαρι με 26 γραμμάρια σε πέρδικα λαγό άγριοπεριστερο μπεκάτσα τσίχλα και ορτύκι και κουρούνες σε αυτα τουλάχιστον το εχω δοκιμάσει. Για τσίχλα ορτύκι μπεκατσα νομίζω οτι δεν υπάρχει ιδανικότερο διαμέτρημα απο το εικοσαρι. Αλλα να ειναι εικοσαρι όχι ιβριδιο τότε δεν εχεις λόγο κάθεσαι και στο δώδεκα[/QUO
Αν ήταν να διαφημίσει (με το αζημίωτο φυσικά ) κανα 20αρι αλλά θα έγραφε......Ο κάθε αρθρογράφος γράφει πάντα με κάποιο σκεπτικό και πάντα με το τι συμφερει τη στήλη του εκάστοτε περιοδικού! Και ποτέ δεν έχουν μια σταθερή γνώμη ή το χειρότερο μια ειληκρινή γνώμη! Τη μία θα δείτε να εξηψώνουν το τάδε... και την άλλη το ίδιο πράγμα να το υποβαθμίζουν!
Με το καλό !
Προσεχώς...
Προσεχώς...