Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλό υπόλοιπο Παρασκευής να έχουμε.buy. σήμερα πάλι στον κάμπο μου με αναζήτηση πάντα στα χωράφια που αφήνω πουλιά η εχω την υποψία πάντα ψάνχνω θερισμενο ηλιόσπορο και δίπλα να έχει βαμβάκι σύνολο είδα 16 πουλιά σε δίαφορα χωράφια. 7 σηκώθηκαν μόνα τους μονο σε ένα χωράφι χωρίς μπάμ μπροστά απο τα σκυλιά. Ολα τα λεφτά σήμερα η μαμά Elena με υπέροχες φέρμες να μου προσφέρει αφάνταστη ικανοποίηση η μικρή Siba μου λόγω ντοπιάρικων την έκαναν μαθήματα, τελικά στο γιλέκο μπήκαν 6 ορτυκάκια και 1 χάσαμε τραυματισμένο μεσα σε βαμβακιά, μια τριάδα και ένα ζευγαράκι μαζι σηκώθηκαν μετά απο φερμες τις μαμάς .....τα υπόλοιπα μεμονωμένα . Κάποια δείχναν περασματιάρικα δεκτικά και παχιά.....
.well done..ha ha ha..victory.

Last edited:
Καλό υπόλοιπο Παρασκευής να έχουμε.buy. σήμερα πάλι στον κάμπο μου με αναζήτηση πάντα στα χωράφια που αφήνω πουλιά η εχω την υποψία πάντα ψάνχνω θερισμενο ηλιόσπορο και δίπλα να έχει βαμβάκι σύνολο είδα 16 πουλιά σε δίαφορα χωράφια, 7 σηκώθηκαν μόνα τους απο τα σκυλιά. Ολα τα λεφτά σήμερα η μαμά Elena με υπέροχες φέρμες να μου προσφέρει αφάνταστη ικανοποίηση η μικρή Siba μου λόγω ντοπιάρικων την έκαναν μαθήματα, τελικά στο γιλέκο μπήκαν 6 ορτυκάκια 1 χάσαμε τραυματισμένο μεσα σε βαμβακιά, μια τριάδα και ένα ζευγαράκι μαζι σε φερμες τις μαμάς .....
.well done..ha ha ha..victory.

Μπράβο Στέφανε! Ωραιες φωτο!Αρκετά πουλάκια είδες σήμερα! Ήταν λες περασματιαρικα η ντόπια;

Μπράβο Στέφανε! Ωραιες φωτο!Αρκετά πουλάκια είδες σήμερα! Ήταν λες περασματιαρικα η ντόπια;
Απο ολα που ειδα σήμερα πιστευω ότι πέντε ήταν περασματιάρικα δεκτικά στη φέρμα και παχιά τα υπόλοιπα πολύ ποδάρωμα και σηκωνοταν σαν φωτοβολίδες απο τα σκυλιά

γιασας παιδεςςς αλη μια εξωδος πρωινη για κανενα περασματακι αλα τιποτα πατησα τα στρεματα σηκωνοντας ενα πουλι μωνο.hair. αντε να δουμε τι θα πρωκηψη στην πορειαααα παντως περασματα γηνανε παντου αλα με λιγα πουλια απωτι μαθαινω και σκορπιαααα,,,

Γεια σας και απο μενα παλληκαριαΠροχθες απογευμα και εχθες πρωι με πολυ περπατημα συνολικα 2 πουλακια μονο ντοπιαρικα και σχετικα νεαρα πουλιαΑρχησα να σκευτομαι μηπως δεν πρεπει να ξαναπαω στα ιδια χωραφια για να μεινει μαγια για του χρονου.Το μονο θετικο ειναι οτι τα τουφεκισα με 24 γρ σκητ.Αν θυμαστε ειχα πει οτι ηθελα να τα δοκιμασω φετος για πρωτη φορα.Τελικα εξεπλαγην θετικα αρκει να εχεις υπομονη να τουφεκισης στα 20_25 μ.

Σημερινή βόλτα μιας ωρίτσας λόγω καιρικών συνθηκών. Τα πουλιά πολύ ποδάρωμα χωρίς να κάθονται καθόλου στη φέρμα και ο Ζίκο θυμήθηκε την "ξεροκεφαλιά" του όπως την λέω εγώ και κυνηγούσε μακριά για την πάρτη του. Ακόμη και στα γεράματα τον πιάνει... :) Ίσως να ευθύνεται και η συμπεριφορά των πουλιών. Σήκωσε 3 πουλιά απομακρυσμένος, ακόμη από την πόντα χωρίς να σηκώσω όπλο. 2 ήρθαν μαζί μας, το ένα μπλοκαρισμένο και από τα δυο σκυλιά ενώ το άλλο φερμαριστό για λίγη ώρα από τη Λούσυ. Αφού πέρασε μια ώρα και σκεφτόμουν να κλείσω μέσα τον Ζίκο, ξαφνικά άρχισε να ρίχνει καρεκλοπόδαρα με αποτέλεσμα να μαζευτούμε και να φύγουμε. Είχαμε γίνει μούσκεμα μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο...

Καλημέρα στα φιλαράκια ..!!!!!σήμερα με αστατο τον καιρό και ψυλόβροχο μια σύντομη βολτουλα σε διαφορετικό απο χθές μέρος συναντήσαμε 6 ορτυκάκια και με τη συνδρομή των κοριτσιών μου κρατήσαμε τα 3
Αντε και καλό Σαββατοκύριακο.....

Σημερινή βόλτα μιας ωρίτσας λόγω καιρικών συνθηκών. Τα πουλιά πολύ ποδάρωμα χωρίς να κάθονται καθόλου στη φέρμα και ο Ζίκο θυμήθηκε την "ξεροκεφαλιά" του όπως την λέω εγώ και κυνηγούσε μακριά για την πάρτη του. Ακόμη και στα γεράματα τον πιάνει... :) Ίσως να ευθύνεται και η συμπεριφορά των πουλιών. Σήκωσε 3 πουλιά απομακρυσμένος, ακόμη από την πόντα χωρίς να σηκώσω όπλο. 2 ήρθαν μαζί μας, το ένα μπλοκαρισμένο και από τα δυο σκυλιά ενώ το άλλο φερμαριστό για λίγη ώρα από τη Λούσυ. Αφού πέρασε μια ώρα και σκεφτόμουν να κλείσω μέσα τον Ζίκο, ξαφνικά άρχισε να ρίχνει καρεκλοπόδαρα με αποτέλεσμα να μαζευτούμε και να φύγουμε. Είχαμε γίνει μούσκεμα μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο...
Χρηστο την Καλημέρα μου ετσι συμπεριφέρονται και δώ τα περισοτερα ....

Για σημερινή ανταπόκριση ούτε λόγος , κούρασε το θέμα αττική ,φτάσαμε 7/10 και έβαλε μία φορά κάποια λίγα πουλιά.
Για το μέλλον το κεφάλαιο ορτύκια έλαβε τέλος, θήραμα ανάμνηση.
Μέχρι και κάτι λίγα χρόνια πίσω η επαφή ήταν συχνή στα περάσματα, ένα θα το σήκωνες στις χειρότερες μέρες ,φέτος δεν έχω κάνει μπαμ στα μέγαρα

Status
Not open for further replies.
Back