Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
1J0fRY9.jpg

C1ANvWY.jpg
Μπράβο Γιάννο, πήρες φόρα έτσι; φτου φτου σκόρδα μην σε ματιάσω που είσαι και ομορφόπαιδο......sarcastic.
Μια παρατήρηση, Γιάννη το γιλέκο είναι το βαφτηστικο σου; .big smile.

Μπράβο Γιάννο, πήρες φόρα έτσι; φτου φτου σκόρδα μην σε ματιάσω που είσαι και ομορφόπαιδο......sarcastic.
Μια παρατήρηση, Γιάννη το γιλέκο είναι το βαφτηστικο σου; .big smile.
Ευχαριστω Γιαννη!! Χαχα το γιλεκο ε;; Οντως ειναι λιγο κοντο..να σου πω την αληθεια του αδελφου μου ειναι.:)

Καλή Πέμπτη φιλαρακια σήμερα είχαμε με τον Daby μου έναν χαλαρό πρωϊνό περήπατο για να μη χάνουμε τη φόρμα μας σηκώσαμε όμως και 3 ορτυκάκια και τουφέκισα και ένα .......buy.

ορτυκαροςςςς φιλε στεφανε,,,,θα ερθουν και καλητερες μερες.pop..sarcastic.

Μέγαρα σήμερα 00000
Πήγα 11:20 έφαγα όλο τον τόπο, τιποτααααα. Το σκυλί συνέχεια καθόταν όπου έβρισκε ίσκιο,ήπιε 1,5 λίτρο νερό,του έδινα και καθ' οδον. Σε κάποιο φριγανο,μύριζε έντονα και πάω κοντά και είχε βρει ένα πρωινό πουλί,του οποίου είχε βγει έντερο έξω απο την κοιλιά. Μάλλον δεν θα το βρήκε ο σκύλος αυτού που το βάρεσε.
Το κατάλαβα οτι την "έφαγα" πάλι,γιατι δεν υπήρχε κανείς σε όλη την περιοχή,μόνο εγω ο τρελός, με τις μάταιες ελπίδες...και πολύ ζέστη!!!!

Καλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
1J0fRY9.jpg

C1ANvWY.jpg
μπράβο Γιάννη σιγά σιγά πελέκα τα :)

1J0fRY9.jpg

C1ANvWY.jpg
ωραιοςςςς γιανηηη δεν τραβηξες και κανενα μακροβουτιιιι απο εκη πανω να δρωσηστηςςςςς.asking..asking.

μπράβο Γιάννη σιγά σιγά πελέκα τα :)
Ευχαριστώ Μάκη!
ωραιοςςςς γιανηηη δεν τραβηξες και κανενα μακροβουτιιιι απο εκη πανω να δρωσηστηςςςςς.asking..asking.
Ευχαριστω Σακη! Άμα σου πω ότι το έχω σκεφτεί γιατί από κάτω είναι τρομερά νερά!
Οπως είμαι ιδρωμένος θα είναι απόλαυση! Την επόμενη βλέπω να βγάζω φωτό με όπλα -εξαρτήσεις -ορτύκια στην παραλία και εγω να έχω βουτήξει μέσα!

1J0fRY9.jpg

C1ANvWY.jpg
Γιάνναρε, μπράβο για ακόμη μια φορά! .well done. Johnnie Walker Coturnix Label. Keep Walking... :)

Last edited:
Ευχαριστώ Μάκη!

Ευχαριστω Σακη! Άμα σου πω ότι το έχω σκεφτεί γιατί από κάτω είναι τρομερά νερά!
Οπως είμαι ιδρωμένος θα είναι απόλαυση! Την επόμενη βλέπω να βγάζω φωτό με όπλα -εξαρτήσεις -ορτύκια στην παραλία και εγω να έχω βουτήξει μέσα!
Την επόμενη φορα Γιάννη να πάρεις το ψαροντούφεκο για ορτύκια..θα το χρειαστείς νομίζω καλήτερα.χα χα.

Την επόμενη φορα Γιάννη να πάρεις το ψαροντούφεκο για ορτύκια..θα το χρειαστείς νομίζω καλήτερα.χα χα.
Χαχα μια χαρα θα ηταν να κρατουσα κανενα ψαροντουφεκο μαζι με το τουφεκι,να εβγαζα και κανενα χταποδι μετα να θυμηθω τα παλια!! Εκανα ψαροντουφεκο πολλα χρονια!!

Μηδεν ορτυκια σημερα Ν. Λασιθίου. Παρόλο που οι συνθήκες ήταν ιδανικες πουλια δεν περασαν. Προφανώς θα ξαναφανουν με το περασμα του χαμηλου οποτε συμφωνω με τον φιλο απο την όμορφη Θασο. Υπομονη λοιπόν...

1J0fRY9.jpg

C1ANvWY.jpg
.congrats.Mπραβο Γιαννη :)

Στις τσίχλες Τάκη θα βάλω εννοειται! Στα ορτύκια την έχω καταβρει με το beretta 686..δεν βλέπω να την ξαναπαίρνω την centro στα ορτύκια,εξάλλου θα ξαναπάω μια-δυο φορές ακόμα,και μετά τσίχλακια..
Είναι παντως άλλη αίσθηση το δίκανο στο κυνήγι...έχει και το μαμημενο το beretta ένα ζύγισμα από άλλο πλανήτη..είναι από τα παλιά τα καλά..
Είχα κι εγώ το s57E με αγγλε κοντάκι δισκανδαλο,πράγματι πολύ ωραίο και ποιοτικό όπλο!!όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά!!;)

Είχα κι εγώ το s57E με αγγλε κοντάκι δισκανδαλο,πράγματι πολύ ωραίο και ποιοτικό όπλο!!όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά!!;)
Συμφωνω απολυτα! Εσενα ειναι ακομα πιο παλιο απο το δικο μου! Εμενα μου το πηρε ο πατερας μου το 1996 που πρωτοεβγαλα αδεια..
Κυνηγουσα 10 χρονια με αυτο περιπου.και τωρα το ξαναεβγαλα για τα καλα!

εδω Σαμο εαν δεν βαλει καπιος κραχτη ,ορτυκι δεν προκητε να δεις ποτε , εκτος απο 2 με 3 ορτυκια ολο τον χρονο , και παλυ αυτοι που βαζουν αντε να χτυπησουν 4 με 5 της καλες μερες , οποτε αστο να παει στο καλο , δεν υπαρχει αυτο το θυραμα στην Σαμο δυσευρετο και πολυ σπανιο τα τελευτεα 35 χρονια , το ιδιο και το τρυγονι , εκτος απο κατι λιγα ντοπια , εδω υπαρχουν περασματα , απο μελησουργους , και συλοφαδες που ηταν και παραδοσιακο κυνηγι για τους δυτηκους του νησιου , απο τσιχλες αρκετες καθε χρονο , φασες σχεδον ανυπαρκτες , εκτος κατι λιγες ντοπιες τωρα τα τελευτεα χρονια , μπεκατσες ελαχηστες , με τον ποιο καλο με αριστο σκυλι να χτυπαει ολο τον χρονο 15 , παπια μονο λιγες μερες σε μικρα σημεια που μαζευουν νερο γνωστα απο πολλους , οι περδηκες ενω πηγεναν καλα παλια , φετος ΔΕΝΝ λιγες , λαγος φετος φενετε που και που , τον εχουν ρημαξει οι τσακαλοι , γουρουνια μετρια εος λιγα φετος

Status
Not open for further replies.
Back