Λεγρενά....Πάτροκλο δεν είχε πολλές τουφεκίες σήμερα!Στα Λεγρενά η στον περιζήτητο Πατροκλο?(για τις τουφεκιες λεω, οχι για σας)
Λεγρενά....Πάτροκλο δεν είχε πολλές τουφεκίες σήμερα!Στα Λεγρενά η στον περιζήτητο Πατροκλο?(για τις τουφεκιες λεω, οχι για σας)
σπατα
Σπάτα ε ναι εγώ το έμαθα Τετάρτη....τυχερός ήσουν που βρέθηκες εκεί...σπατα
Μπράβο Γιάννο, πήρες φόρα έτσι; φτου φτου σκόρδα μην σε ματιάσω που είσαι και ομορφόπαιδο.....Καλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
![]()
![]()
Ευχαριστω Γιαννη!! Χαχα το γιλεκο ε;; Οντως ειναι λιγο κοντο..να σου πω την αληθεια του αδελφου μου ειναι.Μπράβο Γιάννο, πήρες φόρα έτσι; φτου φτου σκόρδα μην σε ματιάσω που είσαι και ομορφόπαιδο.....
Μια παρατήρηση, Γιάννη το γιλέκο είναι το βαφτηστικο σου;![]()
μπράβο Γιάννη σιγά σιγά πελέκα ταΚαλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
![]()
![]()
ωραιοςςςς γιανηηη δεν τραβηξες και κανενα μακροβουτιιιι απο εκη πανω να δρωσηστηςςςςς.asking..asking.Καλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
![]()
![]()
Ευχαριστώ Μάκη!μπράβο Γιάννη σιγά σιγά πελέκα τα![]()
Ευχαριστω Σακη! Άμα σου πω ότι το έχω σκεφτεί γιατί από κάτω είναι τρομερά νερά!ωραιοςςςς γιανηηη δεν τραβηξες και κανενα μακροβουτιιιι απο εκη πανω να δρωσηστηςςςςς.asking..asking.
Γιάνναρε, μπράβο για ακόμη μια φορά!Καλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
![]()
![]()
Την επόμενη φορα Γιάννη να πάρεις το ψαροντούφεκο για ορτύκια..θα το χρειαστείς νομίζω καλήτερα.χα χα.Ευχαριστώ Μάκη!
Ευχαριστω Σακη! Άμα σου πω ότι το έχω σκεφτεί γιατί από κάτω είναι τρομερά νερά!
Οπως είμαι ιδρωμένος θα είναι απόλαυση! Την επόμενη βλέπω να βγάζω φωτό με όπλα -εξαρτήσεις -ορτύκια στην παραλία και εγω να έχω βουτήξει μέσα!
Χαχα μια χαρα θα ηταν να κρατουσα κανενα ψαροντουφεκο μαζι με το τουφεκι,να εβγαζα και κανενα χταποδι μετα να θυμηθω τα παλια!! Εκανα ψαροντουφεκο πολλα χρονια!!Την επόμενη φορα Γιάννη να πάρεις το ψαροντούφεκο για ορτύκια..θα το χρειαστείς νομίζω καλήτερα.χα χα.
Ευχαριστω Χρησταρα!Γιάνναρε, μπράβο για ακόμη μια φορά!Johnnie Walker Coturnix Label. Keep Walking...
![]()
Καλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
![]()
![]()
Είχα κι εγώ το s57E με αγγλε κοντάκι δισκανδαλο,πράγματι πολύ ωραίο και ποιοτικό όπλο!!όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά!!Στις τσίχλες Τάκη θα βάλω εννοειται! Στα ορτύκια την έχω καταβρει με το beretta 686..δεν βλέπω να την ξαναπαίρνω την centro στα ορτύκια,εξάλλου θα ξαναπάω μια-δυο φορές ακόμα,και μετά τσίχλακια..
Είναι παντως άλλη αίσθηση το δίκανο στο κυνήγι...έχει και το μαμημενο το beretta ένα ζύγισμα από άλλο πλανήτη..είναι από τα παλιά τα καλά..
Συμφωνω απολυτα! Εσενα ειναι ακομα πιο παλιο απο το δικο μου! Εμενα μου το πηρε ο πατερας μου το 1996 που πρωτοεβγαλα αδεια..Είχα κι εγώ το s57E με αγγλε κοντάκι δισκανδαλο,πράγματι πολύ ωραίο και ποιοτικό όπλο!!όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά!!![]()