Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πήγες Σπύρο τελικά; Εγω θα ξαναπάω αύριο,πιο αργά ομως,γιατι το πρωί 9:30 θα πάω τη μάνα μου στο γιατρό κ με το που θα τη φέρω σπίτι έφυγα....
Οχι δεν πηγα Διαμαντή, αν βάλει αύριο κανα πουλάκι θα παω 4-5 το απογευμα

Ελα πες αλήθεια....... παίζεται μπουνιές με τον σκύλο στο απορτ
.sarcastic..sarcastic.
Tα γλείφει λίγο παραπάνω!! Χα χα! Οχι,χωρις πλάκα τώρα,έχει πολύ μαλακό δόντι απλά εγώ έκανα την πατατία...είχα ξεχάσει το 3* πάνω κ δ το πήρα χαμπάρι νωρίς!! Όταν στα 15 μέτρα ρίχνεις με 3αρι τσοκ αυτά ειναι τα αποτελέσματα!!

Ενεργά και pm δεν πολυ πάνε μαζί.....Επίσης την λογική του αμα πω οτι είχε πέρασμα αύριο θα έρθουν 1000 ατομα δεν την κατάλαβα ποτέ! Πεις δεν πεις, γράψεις δεν γράψεις, όταν μιλάμε για ένα μέρος σαν τα Λεγρενα τα 1000 άτομα είναι δεδομένα. Στέλνε εσύ οσα pm θέλεις για να μην σε πάρουν μάτι, κάθε μέρα στην Λαυρεωτική έχει προσκύνημα λαικο. Το που λαλαν οι περδικες με τα ορτύκια στα Λεγρενα έχουν τεράστια απόσταση..

Παντα με κατανοηση παλευουμε να τελειωσουμε αυτα τα σκοτεινα μονοπατια τον Φορα ,χωρις
να ξημερωνουμε,σαν κακομοιροι ανθρωποι κυνηγι μαγισσων .ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΟς.....

Πλουσιος ανθρωπος ειναι ο ανθρωπος που αξιζει πολλα.Και οχι ανθρωπος που τα εχει πολλα..

Last edited:
Καλημέρα σε όλους!

Λαυρεωτική σήμερα....δεν σήκωσα τίποτα!

Θα ήθελα όμως κάποιος να μου εξηγήσει τι ήταν όλες αυτές οι τουφεκιές....(ντουμπλέδες και τριπλές) μόλις βγήκε ο ήλιος! Πραγαμτικά σήμερα δεν μπορούσα να καταλάβω!!

Καλημέρα σε όλους!

Λαυρεωτική σήμερα....δεν σήκωσα τίποτα!

Θα ήθελα όμως κάποιος να μου εξηγήσει τι ήταν όλες αυτές οι τουφεκιές....(ντουμπλέδες και τριπλές) μόλις βγήκε ο ήλιος! Πραγαμτικά σήμερα δεν μπορούσα να καταλάβω!!
Στα Λεγρενά η στον περιζήτητο Πατροκλο?(για τις τουφεκιες λεω, οχι για σας)

Καλημέρα ορτυκαδες ... Λοιπόν μετά από τν σεπτεμβρη προς Θεσσαλονίκη χαλκιδικη όπου μέσο όρο έκανες καθημεριβα 2-5 πουλακια τη μέρα περς από ένα καλό παιχνίδι περασμα νομίζω στις 16 του μηνός π γινόταν το όριο αλλά με τόση ζεστη π είχε δύσκολα ..........επιστροφή δυστυχώς αττικη..... τα πράγματα από Δευτέρα έχουν ω εξής. ....λεγρενα δεν πάω για να μη φύγω σκαγιωμένος επίσης τ ορτυκι το μαθα από μικρος σε καμπο δεν μ ταιριάζει ορτυκι με αρβυλες .....με γαλοτσα πάει τ ορτυκι ......σε αμπέλια τριγύρω στα Μεσόγεια σηκωσα την Δευτέρα 4 ....την τριτη έπαιξε μηχανοπερασμα από εξυπνάκηδες οι οποίοι πρέπει να βαρεσαν 20-30 πουλια κ οι τριγύρω μαζευτήκαμε να πάρουμε τα ρεστα.......και σήμερα έβγαλα 2 φερμαριστα .........κωπαιδα επίσης πηγα μια μερα 5 ώρες μια φερμα κ ατελείωτος ο καμπος με ακοπα Τριφυλια αντε βρες τα και συν ότι κ κει θα χει στάνταρ πονηράκηδες να τα μαζεύουν ...Αυτά πάνω κάτω από τ ορτυκι φέτος επίσης όταν σε ένα μέρος όλοι βαρεσαν 2-3 και εσύ βάρεσες πχ 7-8 σημαίνει ότι ήσουν τυχερός η ετυχες σε μαζεματακι όταν όμως ακούμε κάτι νούμερα τρελά καλά είναι αυτοί που τα κάναν .....αν τα κάναν κιολαε......να πουν αδερφε κοίτα έβαλα μηχάνημα και να μη λεν παπαριες.......κάθε μέρα έξω είμαστε στ κυνηγι ξεχωρίζει αμέσως τ ψεμμα απ την αλήθεια ......αυτά για κάποιους άλλους "ξυπνιους"

Επίσης και γω παρακολουθώ αλλά δεν πολύ γράφω είναι λάθος ο φίλος π λέει μην λέτε αν πέσαν ορτυκια.....δεν είπαμε να πεις ακρινως πιο χερσο η πιο τριφύλλι σου δίνει συνήθως κάνα ορτυκακι ..... αυτό θα σαι χαζός αν το πεις.....αλλά γενικά τι παίζει από περιοχές κ ντουφεκιες π πέσαν να χουν κ οι υπόλοιποι συνάδερφοι μια εικόνα αν αξιζει να βγουν η όχι κάποιοι π δν προλαβαίνουν με δουλιες

Καλημέρα ορτυκαδες ... Λοιπόν μετά από τν σεπτεμβρη προς Θεσσαλονίκη χαλκιδικη όπου μέσο όρο έκανες καθημεριβα 2-5 πουλακια τη μέρα περς από ένα καλό παιχνίδι περασμα νομίζω στις 16 του μηνός π γινόταν το όριο αλλά με τόση ζεστη π είχε δύσκολα ..........επιστροφή δυστυχώς αττικη..... τα πράγματα από Δευτέρα έχουν ω εξής. ....λεγρενα δεν πάω για να μη φύγω σκαγιωμένος επίσης τ ορτυκι το μαθα από μικρος σε καμπο δεν μ ταιριάζει ορτυκι με αρβυλες .....με γαλοτσα πάει τ ορτυκι ......σε αμπέλια τριγύρω στα Μεσόγεια σηκωσα την Δευτέρα 4 ....την τριτη έπαιξε μηχανοπερασμα από εξυπνάκηδες οι οποίοι πρέπει να βαρεσαν 20-30 πουλια κ οι τριγύρω μαζευτήκαμε να πάρουμε τα ρεστα.......και σήμερα έβγαλα 2 φερμαριστα .........κωπαιδα επίσης πηγα μια μερα 5 ώρες μια φερμα κ ατελείωτος ο καμπος με ακοπα Τριφυλια αντε βρες τα και συν ότι κ κει θα χει στάνταρ πονηράκηδες να τα μαζεύουν ...Αυτά πάνω κάτω από τ ορτυκι φέτος επίσης όταν σε ένα μέρος όλοι βαρεσαν 2-3 και εσύ βάρεσες πχ 7-8 σημαίνει ότι ήσουν τυχερός η ετυχες σε μαζεματακι όταν όμως ακούμε κάτι νούμερα τρελά καλά είναι αυτοί που τα κάναν .....αν τα κάναν κιολαε......να πουν αδερφε κοίτα έβαλα μηχάνημα και να μη λεν παπαριες.......κάθε μέρα έξω είμαστε στ κυνηγι ξεχωρίζει αμέσως τ ψεμμα απ την αλήθεια ......αυτά για κάποιους άλλους "ξυπνιους"
Γιώργο καλημέρα την Τρίτη που λες για τον Νταλάρα μεσόγεια ήσουν?

Καλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
1J0fRY9.jpg

C1ANvWY.jpg

Καλημερα! Καλα ηταν και σημερα,τρομερη μερα,χαρα Θεου! Μονος γιατι η παρεα δεν μπορουσε! 4 πουλακια σηκωσα 4 πηρα,απο τις 7:30 μεχρι τις 10:30 γιατι ειχα δουλεια και επρεπε να φυγω...Παλι με το δικανο που αρχιζω να ξαναερωτευομαι..Η δευτερη φωτο ειναι απο το κυνηγι της Τριτης!
1J0fRY9.jpg

C1ANvWY.jpg
Γιάννη βάλε και μια φωτογραφία την centro:)

Γιάννη βάλε και μια φωτογραφία την centro:)
Στις τσίχλες Τάκη θα βάλω εννοειται! Στα ορτύκια την έχω καταβρει με το beretta 686..δεν βλέπω να την ξαναπαίρνω την centro στα ορτύκια,εξάλλου θα ξαναπάω μια-δυο φορές ακόμα,και μετά τσίχλακια..
Είναι παντως άλλη αίσθηση το δίκανο στο κυνήγι...έχει και το μαμημενο το beretta ένα ζύγισμα από άλλο πλανήτη..είναι από τα παλιά τα καλά..

Status
Not open for further replies.
Back