Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και τι κάνουμε αύριο??? Πάμε για ορτύκια η αλλάζουμε πλευρό ? .xm..xm.
Με προβληματίζει το θέμα που λένε κάποιοι ότι "η βροχή γεννά ορτύκια"
Ισχύει αλλά αν τα πιάσει το βράδυ που ταξιδεύουν......... πρέπει να συγχρονιστούν........εγώ αν δεν είχα baby sitting θα πήγαινα όχι Λαυρεωτική.... πάντως

Ισχύει αλλά αν τα πιάσει το βράδυ που ταξιδεύουν......... πρέπει να συγχρονιστούν........εγώ αν δεν είχα baby sitting θα πήγαινα όχι Λαυρεωτική.... πάντως
Επειδη εχω μονο το σ/κ για να παω κυνηγι θα βγω σίγουρα, καλο θα κανει και σε μενα και στον σκυλο. Έτσι κι αλλιώς πάντα το βραδυ γεμίζω ελπιδες για το πρωινό :)

Επειδη εχω μονο το σ/κ για να παω κυνηγι θα βγω σίγουρα, καλο θα κανει και σε μενα και στον σκυλο. Έτσι κι αλλιώς πάντα το βραδυ γεμίζω ελπιδες για το πρωινό :)
Έχεις δίκιο φίλε....καλά θα κάνεις.....και εγώ με τς βάρδιες του αεροδρομίου.....έχω θέμα μεγάλο.....έχει και τα καλά του βέβαια.... ορισμένες φορές

Αφιερωσαμε τη σημερινή μέρα στα σκυλάκια μας και στα ορτυκια. Ένα 2ωρο τα ψάξαμε αλλα δεν βρήκαμε τίποτα, Όχι μόνο εμείς αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφερνανε. Δεν πειράζει όμως κάναμε τη βόλτα μας με τα σκυλάκια μας. Στην ομορφιά της ημέρας η καταδίωξη ενός λάγαρου από 2 λαγοσκυλα δίπλα μας, τον είδα να τρέχει σαν δαιμονισμένος στα 30 μέτρα κάτω από τις ελιές, ενώ ανατριχιασαμε με τις φωνές των σκυλιών.

Φάγαμε την ψ@λιά μας πάλι. Όχι μόνο αντουφεκιστος,αλλά ούτε το είδα εχθές και σήμερα. Όλα κι όλα τρία αυτοκίνητα ,4 άτομα και 6 σκυλιά είμασταν.
Το μόνο καλό,η καλημέρα και η γνωριμία πρωί πρωί με τον Σπύρο. Που μπορεί να εναι ρε παιδιά τα πουλιά φέτος; Μόνο την περασμένη Τρίτη είχε ένα πέρασμα καλό,αλλα είχε σε όλη την Αττκή.
Τέλος πάντων,θα κάνω λίγη υπομονή μπάς και!!!

μια απο τα ειδια παιδες και εδω σε εμας τιποτααααααα ειχε και ενα βοριαδακη 3 4 μπωφορ και σε εκανε κεφαλιιιιιι,,,,,,,,ετσι την κωπανησα και αναψα το μαγκαλακιμου με λιγα ορτυκακια επανω και γουσταρααααααα.bbq..drunk..kiss me..kiss me.

Αρκετο περπατημα σημερα το απογευμα για ορτυκια....τελικα ενα σηκωσε ο σκυλος χωρις ομως να δεχτει φερμα....λιγο η αποσταση,λιγο οτι φυλαξα το σκυλο απ τη ντουφεκια,δεν το πηρα.....ψαχνεις για δικαιολογιες θα μου πειτε τωρα.....

Status
Not open for further replies.
Back