γιασου ρε στεφανεεε μερακλιιιιιι θα μας φωναξης και εμας να παρουμε κανα μεζεεεεε
Καλεσμένοι άπαντες οι ορτυκάδες του topik με όλη μου την καρδιά ....!!!!!!γιασου ρε στεφανεεε μερακλιιιιιι θα μας φωναξης και εμας να παρουμε κανα μεζεεεεε.seveys.
Νασαι καλα ρε φιλε.Καλεσμένοι άπαντες οι ορτυκάδες του topik με όλη μου την καρδιά ....!!!!!!
Ισχύει αλλά αν τα πιάσει το βράδυ που ταξιδεύουν......... πρέπει να συγχρονιστούν........εγώ αν δεν είχα baby sitting θα πήγαινα όχι Λαυρεωτική.... πάντωςΚαι τι κάνουμε αύριο??? Πάμε για ορτύκια η αλλάζουμε πλευρό ? .xm..xm.
Με προβληματίζει το θέμα που λένε κάποιοι ότι "η βροχή γεννά ορτύκια"
Επειδη εχω μονο το σ/κ για να παω κυνηγι θα βγω σίγουρα, καλο θα κανει και σε μενα και στον σκυλο. Έτσι κι αλλιώς πάντα το βραδυ γεμίζω ελπιδες για το πρωινόΙσχύει αλλά αν τα πιάσει το βράδυ που ταξιδεύουν......... πρέπει να συγχρονιστούν........εγώ αν δεν είχα baby sitting θα πήγαινα όχι Λαυρεωτική.... πάντως
6:15-6:30,περίπου στον Γρηγόρη για καφέ,στην ΕΚΟ δεξιά,λιγο πριν τη γέφυρα του Ασπροπύργου. Θα είμαι εκεί για καφέ....
Έχεις δίκιο φίλε....καλά θα κάνεις.....και εγώ με τς βάρδιες του αεροδρομίου.....έχω θέμα μεγάλο.....έχει και τα καλά του βέβαια.... ορισμένες φορέςΕπειδη εχω μονο το σ/κ για να παω κυνηγι θα βγω σίγουρα, καλο θα κανει και σε μενα και στον σκυλο. Έτσι κι αλλιώς πάντα το βραδυ γεμίζω ελπιδες για το πρωινό![]()
Να πας.Επειδη εχω μονο το σ/κ για να παω κυνηγι θα βγω σίγουρα, καλο θα κανει και σε μενα και στον σκυλο. Έτσι κι αλλιώς πάντα το βραδυ γεμίζω ελπιδες για το πρωινό![]()