Μπράβο Στέφανε! Ωραιες φωτο!Αρκετά πουλάκια είδες σήμερα! Ήταν λες περασματιαρικα η ντόπια;Καλό υπόλοιπο Παρασκευής να έχουμε.buy. σήμερα πάλι στον κάμπο μου με αναζήτηση πάντα στα χωράφια που αφήνω πουλιά η εχω την υποψία πάντα ψάνχνω θερισμενο ηλιόσπορο και δίπλα να έχει βαμβάκι σύνολο είδα 16 πουλιά σε δίαφορα χωράφια, 7 σηκώθηκαν μόνα τους απο τα σκυλιά. Ολα τα λεφτά σήμερα η μαμά Elena με υπέροχες φέρμες να μου προσφέρει αφάνταστη ικανοποίηση η μικρή Siba μου λόγω ντοπιάρικων την έκαναν μαθήματα, τελικά στο γιλέκο μπήκαν 6 ορτυκάκια 1 χάσαμε τραυματισμένο μεσα σε βαμβακιά, μια τριάδα και ένα ζευγαράκι μαζι σε φερμες τις μαμάς .....
.ha ha ha..victory.
![]()
Απο ολα που ειδα σήμερα πιστευω ότι πέντε ήταν περασματιάρικα δεκτικά στη φέρμα και παχιά τα υπόλοιπα πολύ ποδάρωμα και σηκωνοταν σαν φωτοβολίδες απο τα σκυλιάΜπράβο Στέφανε! Ωραιες φωτο!Αρκετά πουλάκια είδες σήμερα! Ήταν λες περασματιαρικα η ντόπια;
Οκ,σε ευχαριστώ Στέφανε!Απο ολα που ειδα σήμερα πιστευω ότι πέντε ήταν περασματιάρικα δεκτικά στη φέρμα και παχιά τα υπόλοιπα πολύ ποδάρωμα και σηκωνοταν σαν φωτοβολίδες απο τα σκυλιά
.shake.ευχαριστω ΧρηστοΜπράβο Στέφο!!!![]()
Χρηστο την Καλημέρα μου ετσι συμπεριφέρονται και δώ τα περισοτερα ....Σημερινή βόλτα μιας ωρίτσας λόγω καιρικών συνθηκών. Τα πουλιά πολύ ποδάρωμα χωρίς να κάθονται καθόλου στη φέρμα και ο Ζίκο θυμήθηκε την "ξεροκεφαλιά" του όπως την λέω εγώ και κυνηγούσε μακριά για την πάρτη του. Ακόμη και στα γεράματα τον πιάνει...Ίσως να ευθύνεται και η συμπεριφορά των πουλιών. Σήκωσε 3 πουλιά απομακρυσμένος, ακόμη από την πόντα χωρίς να σηκώσω όπλο. 2 ήρθαν μαζί μας, το ένα μπλοκαρισμένο και από τα δυο σκυλιά ενώ το άλλο φερμαριστό για λίγη ώρα από τη Λούσυ. Αφού πέρασε μια ώρα και σκεφτόμουν να κλείσω μέσα τον Ζίκο, ξαφνικά άρχισε να ρίχνει καρεκλοπόδαρα με αποτέλεσμα να μαζευτούμε και να φύγουμε. Είχαμε γίνει μούσκεμα μέχρι να φτάσουμε στο αυτοκίνητο...