SKB Team

• Thread starter Thread starter elias930i
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παρατηρώντας το μηχανισμό και τη λειτουργία του, δεν είδα τίποτα "περίεργο" που να μπορεί να εξηγήσει τις εν λόγω αφλογιστίες.
Εκτός ίσως από ένα πράγμα: παρατήρησα ότι οι οπλιστήρες των σφυρών "παίζουν" ελεύθερα πάνω-κάτω γύρω από τον άξονά τους, όταν οι σφύρες είναι οπλισμένες. Μάλιστα έχουν στο μέσον τους μια εγκοπή όπου υπάρχει ένα μικρό σπειροειδές ελατηριάκι, και παρατήρησα ότι και τα ελατηριάκια αυτά "παιζουν" ελεύθερα, χωρίς να φαίνεται να προσφέρουν τίποτα. Οπότε θεωρώ ότι μάλλον έχει σπάσει κάποια άκρη τους.
Βρήκα ένα σχεδιάγραμμα (exploded view) του όπλου, και παραθέτω ένα τμήμα του για να γίνω πιο κατανοητός. Οι οπλιστήρες είναι αυτά που έχω βάλει σε μπλε τετραγωνάκια, και βρίσκονται σε "φωλιές" στη μπάσκουλα στα σημεία που έχω τις κόκκινες βούλες. Και τα ελατηριάκια είναι στα κόκκινα τετραγωνάκια.
SKB_SCHEMATICS.jpg

Η μόνη εξήγηση που μπορώ να υποθέσω είναι να μένει κάποιες φορές πάνω ο οπλιστήρας όταν κλείνει το όπλο (αφού το ελατήριό του δεν λειτουργεί για να τον κατεβάσει) και κατά κάποιο τρόπο να "φρενάρει" την πτώση της σφύρας ... Δοκιμάζοντας κάμποσες φορές χωρίς το κοντάκι και παρατηρώντας τις κινήσεις των εξαρτημάτων, δεν μου φάνηκε πολύ πιθανό αυτό το σενάριο, αλλά δεν υπάρχει κι άλλη εξήγηση...
Το θέμα είναι τώρα τι κάνω; Το αφήνω ως έχει, ή παίρνω τηλ. τον αντιπρόσωπο (ΤΟΥΡΗΣ) να μου στείλει 2 ελατηριάκια, να τα αλλάξω; Δεν μου φαίνεται δύσκολο, αν καταφέρω να βγάλω τον πίρο (άξονα) των οπλιστήρων ... Αλλά θα καταλάβουν από το τηλέφωνο τι ακριβώς θέλω; πως θα τους εξηγήσω;;; .xm.
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στου ΤΟΥΡΗ την περασμένη εβδομάδα και μίλησα με κάποιον από το τεχνικό τμήμα, του εξήγησα τι θέλω, του είπα και τον κωδικό, και μου είπε ότι τα έχει, αλλά πρέπει να τα παραγγείλω μέσω μαγαζιού γιατί δεν πουλάνε σε ιδιώτες. Πήγα στο μαγαζί που είχα πάρει το όπλο, και τα παρήγγειλε. Μάλιστα του είπα να παραγγείλει 4 κομμάτια (2 ζευγάρια) για να έχω και εφεδρικά. Χθες με πήρε τηλέφωνο ότι ήρθαν και πέρασα σήμερα και τα πήρα ...
20161018_165929.jpg
20161018_170356.jpg

Το απόγευμα έλυσα το όπλο, έβγαλα τον πίρο, που βγήκε πολύ εύκολα και έβγαλα τα σπασμένα ελατηριάκια, ότι είχε απομείνει δηλαδή:
20161018_172657.jpg
20161018_172741.jpg

Πήγα να βάλω τα καινούργια ... αλλά τζίφος !!! Δεν ταίριαζαν, δεν χωρούσαν! Έχουν 3 σπείρες, και οι εγκοπές των οπλιστήρων, όπου έπρεπε να μπουν, είναι πιο στενές και δεν τα χωρούσαν. Δεν ξέρω, αλλά μάλλον τα παλιά είχαν 2 σπείρες. Τώρα τι να υποθέσω, ότι έγιναν κάποια στιγμή μικροαλλαγές στο μοντέλο, ή δεν είχε τα γνήσια και μου έστειλε ελατηριάκια από άλλη μάρκα όπλου (... Fabarm ισως;;; .xm.) ...
Σκέφτομαι, τι να κάνω τώρα ... 2 επιλογές είχα. Ή να το αφήσω χωρίς αυτά τα ελατήρια, όπως ήταν τόσο καιρό τώρα ... ή να κάμω "πατέντα"...
Σιγά-σιγά ξετύλιξα τη μια από τις 3 σπείρες και την ίσιωσα όσο μπορούσα, κι έκοψα το κομματάκι που περίσσευε. Πέρασα το ελατήριο στον οπλιστήρα και είδα ότι δούλευε, οπότε έκανα το ίδιο και στο δεύτερο. Καλά που πήρα 4 και είχα "ρεζέρβα" αν κάτι πήγαινε στραβά, αλλά ευτυχώς δεν είχα "ατύχημα" ... ;)
Δεν κατάφερα να βγάλω καλές φωτογραφίες, αλλά εδώ είναι το ένα περασμένο ήδη στον αριστερό οπλιστήρα, κι από κάτω ένα "αυθεντικό" και ένα "τροποποιημένο"...
20161018_182538.jpg

Και παρακάτω η δεξιά πλευρά, πάλι με ένα "αυθεντικό" (με 3 σπείρες) και το "τροποποιημένο" (με 2 σπείρες):
20161018_182957.jpg

20161018_183725.jpg

Προτού ξαναβάλω το κοντάκι, έβαλα τις κάννες και την πάπια και το ανοιγόκλεισα κάμποσες φορές και πάτησα τη σκανδάλη (σε φυσίγγια αδρανείας), και τσέκαρα ότι όλα δουλεύουν "ρολόι". Τώρα οι δυο ράβδοι (πίροι) όπλισης κατά μήκος της βάσης, έρχονται μπροστά πιεζόμενες από τους οπλιστήρες με τα ελατηριάκια, ακόμη και όταν οι σφύρες είναι οπλισμένες, ενώ πριν κινούνταν ελεύθερα κι αν κουνούσες το όπλο πήγαιναν μπρος - πίσω και ακουγόταν ένα "κουδούνισμα" ...
20161018_184027.jpg

Η εγχείριση φαίνεται να πέτυχε, θα το δούμε και στην πράξη πολύ σύντομα ... ;)
Δεν ξέρω μόνο πόσο θα κρατήσουν τα ελατήρια, μήπως το "πείραγμα" επηρεάσει την αντοχή τους, αλλά τώρα που πήρα το κολάι δε με νοιάζει τίποτα .....
.sarcastic. .my man.

Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στου ΤΟΥΡΗ την περασμένη εβδομάδα και μίλησα με κάποιον από το τεχνικό τμήμα, του εξήγησα τι θέλω, του είπα και τον κωδικό, και μου είπε ότι τα έχει, αλλά πρέπει να τα παραγγείλω μέσω μαγαζιού γιατί δεν πουλάνε σε ιδιώτες. Πήγα στο μαγαζί που είχα πάρει το όπλο, και τα παρήγγειλε. Μάλιστα του είπα να παραγγείλει 4 κομμάτια (2 ζευγάρια) για να έχω και εφεδρικά. Χθες με πήρε τηλέφωνο ότι ήρθαν και πέρασα σήμερα και τα πήρα ...
20161018_165929.jpg
20161018_170356.jpg

Το απόγευμα έλυσα το όπλο, έβγαλα τον πίρο, που βγήκε πολύ εύκολα και έβγαλα τα σπασμένα ελατηριάκια, ότι είχε απομείνει δηλαδή:
20161018_172657.jpg
20161018_172741.jpg

Πήγα να βάλω τα καινούργια ... αλλά τζίφος !!! Δεν ταίριαζαν, δεν χωρούσαν! Έχουν 3 σπείρες, και οι εγκοπές των οπλιστήρων, όπου έπρεπε να μπουν, είναι πιο στενές και δεν τα χωρούσαν. Δεν ξέρω, αλλά μάλλον τα παλιά είχαν 2 σπείρες. Τώρα τι να υποθέσω, ότι έγιναν κάποια στιγμή μικροαλλαγές στο μοντέλο, ή δεν είχε τα γνήσια και μου έστειλε ελατηριάκια από άλλη μάρκα όπλου (... Fabarm ισως;;; .xm.) ...
Σκέφτομαι, τι να κάνω τώρα ... 2 επιλογές είχα. Ή να το αφήσω χωρίς αυτά τα ελατήρια, όπως ήταν τόσο καιρό τώρα ... ή να κάμω "πατέντα"...
Σιγά-σιγά ξετύλιξα τη μια από τις 3 σπείρες και την ίσιωσα όσο μπορούσα, κι έκοψα το κομματάκι που περίσσευε. Πέρασα το ελατήριο στον οπλιστήρα και είδα ότι δούλευε, οπότε έκανα το ίδιο και στο δεύτερο. Καλά που πήρα 4 και είχα "ρεζέρβα" αν κάτι πήγαινε στραβά, αλλά ευτυχώς δεν είχα "ατύχημα" ... ;)
Δεν κατάφερα να βγάλω καλές φωτογραφίες, αλλά εδώ είναι το ένα περασμένο ήδη στον αριστερό οπλιστήρα, κι από κάτω ένα "αυθεντικό" και ένα "τροποποιημένο"...
20161018_182538.jpg

Και παρακάτω η δεξιά πλευρά, πάλι με ένα "αυθεντικό" (με 3 σπείρες) και το "τροποποιημένο" (με 2 σπείρες):
20161018_182957.jpg

20161018_183725.jpg

Προτού ξαναβάλω το κοντάκι, έβαλα τις κάννες και την πάπια και το ανοιγόκλεισα κάμποσες φορές και πάτησα τη σκανδάλη (σε φυσίγγια αδρανείας), και τσέκαρα ότι όλα δουλεύουν "ρολόι". Τώρα οι δυο ράβδοι (πίροι) όπλισης κατά μήκος της βάσης, έρχονται μπροστά πιεζόμενες από τους οπλιστήρες με τα ελατηριάκια, ακόμη και όταν οι σφύρες είναι οπλισμένες, ενώ πριν κινούνταν ελεύθερα κι αν κουνούσες το όπλο πήγαιναν μπρος - πίσω και ακουγόταν ένα "κουδούνισμα" ...
20161018_184027.jpg

Δεν ξέρω μόνο πόσο θα κρατήσουν τα ελατήρια, μήπως το "πείραγμα" επηρεάσει την αντοχή τους, αλλά τώρα που πήρα το κολάι δε με νοιάζει τίποτα .....
.sarcastic. .my man.
Ωραιος μπραβο Στελιο αρε ελληνα δεν κολωνης πουθενα παντου παντεντα γιαυτο μας φοβουνται .well done.

20161018_165929.jpg
20161018_170356.jpg

20161018_172657.jpg
20161018_172741.jpg

20161018_182538.jpg

20161018_182957.jpg

20161018_183725.jpg

20161018_184027.jpg

.sarcastic. .my man.

μπράβο Στέλιο .. μια χαρά έγινε ! σωστή και η ιδέα για 2 σετάκια , αν και δεν νομίζω να πάθει κατι που αφαίρεσες μια σπείρα ..cool.
παραφράζοντας μια παλαιότερη σου τοποθέτηση θα πω ... "οτι μπορείς να κανείς μόνος σου ..καν το !"
και θα συμπληρώσω κάτι που λέω εγώ συχνά.. "έχει χαλάσει κάτι, μόνο όταν δεν κατάφερα να το φτιάξω.."

20161018_165929.jpg
20161018_170356.jpg

20161018_172657.jpg
20161018_172741.jpg

20161018_182538.jpg

20161018_182957.jpg

20161018_183725.jpg

20161018_184027.jpg

.sarcastic. .my man.
Ωραίος ρε Στέλιο!!!
Γεια στα χέρια σου!!!
Ρε δεν έφτιαχνες και τις ρίγες μόνο σου, μια χαρά θα τις έκανες...
''Σεντόνι'' πάντως o μηχανισμός του SaKaBa...

Aγαπητέ Στέλιο, εκ Χανίων ορμώμενε, το SKB 605S έχεις; Και μάλιστα στην κυνηγετική του έκδοση;
Ρωτάω γιατί κι εγώ το ίδιο όπλο έχω αγοράσει από πέρυσι το Πάσχα! Δεν το έχω κυνηγήσει ακόμη γιατί προηγείται κάποιο άλλο της συλλογής μου...
Γνωρίζεις αν έχει όντως επιχρωμιωμένες τις κάννες του εσωτερικά; Και τι αυλό έχουν; 18,5mm μήπως;

Aγαπητέ Στέλιο, εκ Χανίων ορμώμενε, το SKB 605S έχεις; Και μάλιστα στην κυνηγετική του έκδοση;
Ρωτάω γιατί κι εγώ το ίδιο όπλο έχω αγοράσει από πέρυσι το Πάσχα! Δεν το έχω κυνηγήσει ακόμη γιατί προηγείται κάποιο άλλο της συλλογής μου...
Γνωρίζεις αν έχει όντως επιχρωμιωμένες τις κάννες του εσωτερικά; Και τι αυλό έχουν; 18,5mm μήπως;
Φίλε Νίκο, ναι το 605S το κυνηγετικό με 71 πόντους κάννες. Αγορασμένο το 2006, 1850 euro, μάλλον από τα πρώτα που ήρθαν, γιατί δεν είχε επίχρυσα ένθετα και σκανδάλη. Ναι οι κάννες του είναι επιχρωμιωμένες. Όσο για διάμετρο αυλών δεν ξέρω σίγουρα, αλλά όλες οι παρουσιάσεις στα περιοδικά εκείνη την εποχή ανέφεραν για 18,5.
Μετά από 10 χρόνια ξεσκίσματος, κυριολεκτικά, στο σκοπευτήριο και στο κυνήγι και δεν ξέρω πόσες χιλιάδες (μάλλον δεκάδες χιλιάδων) φυσίγγια, το περασμένο καλοκαίρι ξεκόλλησαν οι πλαϊνές ρίγες !!! Το έστειλα σε πασίγνωστο και πολυδιαφημισμένο οπλουργό στην Αθήνα για να τις αφαιρέσει τελείως, και ... μου το έκανε σαν τα μούτρα του !!! Έχω αναφέρει την περιπέτειά μου λεπτομερώς εδώ σε άλλο τόπικ, δεν θυμάμαι που ακριβώς, όταν βρω χρόνο να ψάξω τα μηνύματά μου θα σου δώσω το λινκ για να τα δεις.
Απλώς τώρα το αναφέρω γιατί είχα πει στον συγκεκριμένο οπλουργό επ' ευκαιρία να μετρήσει τους αυλούς, μάλιστα του είχα βάλει και σημείωμα, και του το υπενθύμισα και 3-4 φορές τηλεφωνικά κι εγώ κι ένας καλός φίλος από το φόρουμ που ενδιαφέρθηκε, και παρόλα αυτά δεν μπήκε στον κόπο να τους μετρήσει (το ξέχασε !!!!!!! ). Τέλος πάντων, με διάφορους μπακαλίστικους τρόπους που προσπάθησα να τους μετρήσω ο ίδιος, έχω καταλήξει ότι είναι πολύ κοντά στο 18,5 αλλά όχι παραπάνω, θα έλεγα κάπου μεταξύ 18,45 και 18,50, ας πούμε 18,47 η κάτω κάννη και 18,50 η πάνω (έχω την αίσθηση, ακόμη και με την ορειχάλκινη βούρτσα που τις καθαρίζω, ότι έχουν μια πολύ μικρή (ελάχιστη) διαφορά μεταξύ τους ...

Το έστειλα σε πασίγνωστο και πολυδιαφημισμένο οπλουργό στην Αθήνα για να τις αφαιρέσει τελείως, και ... μου το έκανε σαν τα μούτρα του !!! Έχω αναφέρει την περιπέτειά μου λεπτομερώς εδώ σε άλλο τόπικ, δεν θυμάμαι που ακριβώς, όταν βρω χρόνο να ψάξω τα μηνύματά μου θα σου δώσω το λινκ για να τα δεις.
Απλώς τώρα το αναφέρω γιατί είχα πει στον συγκεκριμένο οπλουργό επ' ευκαιρία να μετρήσει τους αυλούς, μάλιστα του είχα βάλει και σημείωμα, και του το υπενθύμισα και 3-4 φορές τηλεφωνικά κι εγώ κι ένας καλός φίλος από το φόρουμ που ενδιαφέρθηκε, και παρόλα αυτά δεν μπήκε στον κόπο να τους μετρήσει (το ξέχασε !!!!!!! )
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βελτιώσεις-παρεμβάσεις-σε-κυνηγητικά-όπλα.548/page-27#post-115724
Στο θέμα: Βελτιώσεις-παρεμβάσεις- σε κυνηγητικά όπλα
Νίκο αν δε βαριέσαι διάβασε στις σελίδες 27, 29 και 30. ;)

Νικο καλησπερα, στο 905S που εχω 18,65mm, στο 705 νομιζω το ιδιο, δεν ειμαι σιγουρος ομως...

Στέλιο κάθισα και διάβασα την "περιπέτειά" σου με το SKB: Ρε τον μ@λ@κ@ τον Παπα...!
Τελικά τι απέγινε με την κακοτεχνία της κάτω κάννης; Στο διόρθωσε ο ατζαμής ή ακόμη έτσι είναι...;

Υ.Γ.: Εντελώς συμπτωματικά, στον συγκεκριμένο οπλουργό είχα στείλει κι εγώ το δικό μου SKB 605S (το οποίο είναι επακριβώς ίδιο με το δικό σου) τον περασμένο Νοέμβριο, για να μου κάνει φινίρισμα λινελαίου στα ξύλα του, αφού το εργοστασιακό φινίρισμά τους ήταν ημιτελές/ανεπαρκές τόσο οπτικά (μουντάδα) όσο και στην αφή (όχι τελείως λείο/πολύ-πολύ ελαφρώς τραχύ)...! Όπως ο ίδιος μου εξήγησε, το κράτησε και το δούλευε επί 2 ολόκληρους μήνες φασόν ένας συνεργάτης του (ειδικός τάχα μου - τάχα μου στην περιποίηση ξύλων)...! Το τελικό αποτέλεσμα, ομολογώ, δεν με ενθουσίασε, σίγουρα όμως είναι αρκετά καλύτερα από το αρχικό, τόσο αισθητικά, αλλά κυρίως στην αφή (απόλυτα λείο)...! Και μάλιστα μου είπε ότι όσο περνά ο καιρός θα "ζωντανεύουν" όλο και περισσότερο τα νερά στα ξύλα του...! Ίδωμεν...!

Στέλιο κάθισα και διάβασα την "περιπέτειά" σου με το SKB: Ρε τον μ@λ@κ@ τον Παπα...!
Τελικά τι απέγινε με την κακοτεχνία της κάτω κάννης; Στο διόρθωσε ο ατζαμής ή ακόμη έτσι είναι...;

Υ.Γ.: Εντελώς συμπτωματικά, στον συγκεκριμένο οπλουργό είχα στείλει κι εγώ το δικό μου SKB 605S (το οποίο είναι επακριβώς ίδιο με το δικό σου) τον περασμένο Νοέμβριο, για να μου κάνει φινίρισμα λινελαίου στα ξύλα του, αφού το εργοστασιακό φινίρισμά τους ήταν ημιτελές/ανεπαρκές τόσο οπτικά (μουντάδα) όσο και στην αφή (όχι τελείως λείο/πολύ-πολύ ελαφρώς τραχύ)...! Όπως ο ίδιος μου εξήγησε, το κράτησε και το δούλευε επί 2 ολόκληρους μήνες φασόν ένας συνεργάτης του (ειδικός τάχα μου - τάχα μου στην περιποίηση ξύλων)...! Το τελικό αποτέλεσμα, ομολογώ, δεν με ενθουσίασε, σίγουρα όμως είναι αρκετά καλύτερα από το αρχικό, τόσο αισθητικά, αλλά κυρίως στην αφή (απόλυτα λείο)...! Και μάλιστα μου είπε ότι όσο περνά ο καιρός θα "ζωντανεύουν" όλο και περισσότερο τα νερά στα ξύλα του...! Ίδωμεν...!
Νικολαε. Ο παπα.... Ξερει γι αυτους που θελει. Αυτο ειναι τεραστιο λαθος για εμενα.

Νικολαε. Ο παπα.... Ξερει γι αυτους που θελει. Αυτο ειναι τεραστιο λαθος για εμενα.
Tελικά συνονόματε, "δεν κάνουν τα ράσα τον παππά...!" Είναι σοφός ο λαός...!
Υπάρχουν και οπλουργοί που δεν είναι φίρμα και "πρώτο όνομα" σαν και δαύτονα, αλλά κάνουν αριστουργήματα...! Γι' αυτό θέλει πολύ ψάξιμο η δουλειά για να ξέρουμε πραγματικά σε ποιον ειδικό απευθυνόμαστε...!

Έτσι το άφησα ... Στον ίδιο δεν θα το έστελνα ξανά με τίποτα !!! Ούτε καν του το είπα ... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω και κανένα άλλο οπλουργό που να εμπιστεύομαι, και ειδικά στο θέμα των κολλήσεων, άσε που αν δεν είμαι επί τόπου να παρακολουθώ τη δουλειά και να του λέω ακριβώς τι να κάνει δεν το ρισκάρω πλέον !!! Είναι και το είδος της συγκεκριμένης εργασίας, που απαιτεί θέρμανση με καμινέτο 2 φορές (ξεκόλλημα, ξανά κόλλημα) και επαναβαφή των καννών, και το φοβάμαι ...

Έτσι το άφησα ... Στον ίδιο δεν θα το έστελνα ξανά με τίποτα !!! Ούτε καν του το είπα ... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω και κανένα άλλο οπλουργό που να εμπιστεύομαι, και ειδικά στο θέμα των κολλήσεων, άσε που αν δεν είμαι επί τόπου να παρακολουθώ τη δουλειά και να του λέω ακριβώς τι να κάνει δεν το ρισκάρω πλέον !!! Είναι και το είδος της συγκεκριμένης εργασίας, που απαιτεί θέρμανση με καμινέτο 2 φορές (ξεκόλλημα, ξανά κόλλημα) και επαναβαφή των καννών, και το φοβάμαι ...
Ίσως αξίζει Στέλιο και άλλη μία απόπειρα! Τον Παπα... βράστονε τώρα πια! Ξέρω και τον Κούρκουλο και τον Χρηστάκο στην Αθήνα σαν καλούς οπλουργούς, αλλά και τον Ρενέση στην Άμφισσα! Μια μικρή έρευνα στο google θα σου 'βρει τα τηλ. τους... Αλλά μάλλον θα βρεις και άλλους ανά την Ελλάδα...

Ίσως αξίζει Στέλιο και άλλη μία απόπειρα! Τον Παπα... βράστονε τώρα πια! Ξέρω και τον Κούρκουλο και τον Χρηστάκο στην Αθήνα σαν καλούς οπλουργούς, αλλά και τον Ρενέση στην Άμφισσα! Μια μικρή έρευνα στο google θα σου 'βρει τα τηλ. τους... Αλλά μάλλον θα βρεις και άλλους ανά την Ελλάδα...
Ρενεσης; ενδιαφερον δεν τον εχω ξανακουσει αν καο ειμαι απο τα μερη αυτα..off topic.

Ρενεσης; ενδιαφερον δεν τον εχω ξανακουσει αν καο ειμαι απο τα μερη αυτα..off topic.
Ναι Νίκο! Διονύσης Ρενέσης, Άμφισσα! Είναι πάρα πολλά χρόνια (θα πλησιάζει τα 70)! Έχω πάει πολλές φορές για διαφόρους λόγους, αλλά έχω να επικοινωνήσω μαζί του τον τελευταίο 1μισυ χρόνο περίπου...

Παιδια θα πω την αποψη μου χωρις να θελω να παραξηγηθω απο κανεναν συναδελφο εδω μεσα.Βλεπω μετα λυπης μου χαρακτηρισμους που δεν αρμοζουν σε εναν κατα την γνωμη μου απο τους καλυτερους τεχνιτες της χωρας .Τι παει να πει Μ@@@@@κας και ατζαμης,πιστευω οτι ολοι οι τεχνιτες εχουν ατυχες στιγμες.Αποψη μου ειναι ο Στελιος να τον παρει τηλ και να του εξηγησει τις ενστασεις του επανω στο ολο θεμα Σημερα ακουσα οτι καποιος μεχρι εχτες ειχε μαγαζι με αλουμινια και μεσα σε ενα βραδυ εγινε οπλουργος.smashfrak..very shoked.

Παλικάρια απαγορεύονται οι δημόσια αρνητικοί χαρακτηρισμοί για επαγγελματίες και μέλη. Κάποια μηνύματα θα καθαριστούν και θα ενημερωθούν οι συγγραφείς. Υπενθυμίζω ότι αυτό γίνεται για την προστασία των μελών και του φόρουμ. Μπορούμε να ασκήσουμε αρνητική κριτική με κόσμιο τρόπο. Φιλικά πάντα!

Εντάξει αγαπητοί συνάδελφοι "marios70" & "Vasilis"!
Έχω το θάρρος να ομολογήσω πως έσφαλα, προβαίνοντας σε ανάρμοστους χαρακτηρισμούς σε προηγούμενο post της συγκεκριμένης ενότητας! Ήταν μια στιγμή προσωπικής παρόρμησης, αγανάκτησης και αδυναμίας...
Τους παίρνω πίσω (τους χαρακτηρισμούς) και ζητώ συγγνώμη από όλους...!

Ενας φιλος μου μου πουλαει το δικανακι 1800euro .ειναι αχρησιμοποιητο εντελος καινουργιο,νομιζω δεν εχει ριξει ουτε ενα φυσιγγι.αξιζει να το παρω.ξεχασα ειναι με 71ποντους κανη οχι το σπορτινγκ

Back