Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σακη σε νομο κυνηγας και σε τι υψομετρο αν επιτρεπεται και εχει απο τωρα πουλια στο απογευματινο;
γιασου φιλε iliaaστο νομο σερρων κυνηγαω και αμα σου πω υψωμετρο θα γελαςςςς 100 μετρα απο την θαλασα ετσι δεν ωριζετε το υψωμετρο;;.xm..xm. και βεβαια η τσαρτσαρες γυρο στα 600 μετρα.hunter.για οπια δηπωτε απωρια στηλε μυνημα.terror.

Θα ρίξω σε πινακα και ολα θα ξεδιαλυνουν. Για να μην βγουμε οφ τοπικ να πω οτι τα mb light φαίνεται καλο για τσίχλες. Χαμηλο λακτισμα και ισορροπημένο απο ταχυτητες. Μου αρέσει..
Ειναι πολυ καλο φυσιγγακι...σταθερο!

γιασου φιλε iliaaστο νομο σερρων κυνηγαω και αμα σου πω υψωμετρο θα γελαςςςς 100 μετρα απο την θαλασα ετσι δεν ωριζετε το υψωμετρο;;.xm..xm. και βεβαια η τσαρτσαρες γυρο στα 600 μετρα.hunter.για οπια δηπωτε απωρια στηλε μυνημα.terror.
Κυνηγετικος παραδεισος οι σερρες!λιανισε τες ολες!μονο ασε και καμια για μας που θα τις περιμενουμε πιο κατω.καλα κυνηγια!

:D:D Μου λένε ότι έτσι φωνάζουν οι Βόρειοι...τους Νότιους (αυτοί που έρχονται από κάτω/χάμω) :D
Εγώ το ξέρω αλλοιώς.
Επειδή οι Αθηναίοι και γενικότερα κάποιοι νότιοι, χρησιμοποιούν την λέξη "χάμω" ή χάμου" αντί για κάτω, τους ...κόλλησαν το "Χαμουτζήδες"

Τι γίνεται ρε παιδιά? Διαβάζω στο fb για τσίχλες ανά την Ελλάδα, έχουν αρχίσει τα περάσματα η μοιράζουν μπουζουκάκια που τραγουδούν την νύχτα? Εδώ Σύρο το απόλυτο μηδέν...................
Συριανε συναδελφε,πολλα χαιρετισματα στο Μανωλη τον πολεμιστη!!!

Θα ρίξω σε πινακα και ολα θα ξεδιαλυνουν. Για να μην βγουμε οφ τοπικ να πω οτι τα mb light φαίνεται καλο για τσίχλες. Χαμηλο λακτισμα και ισορροπημένο απο ταχυτητες. Μου αρέσει..

Εγώ το ρίχνω και στη μπεκάτσα με το δικανάκι !

Εχω ερωτηση.. Το απογευματινο καρτερι(ως τοποθεσια) θα δουλεψει και πρωι αν υπαρχουν πουλια; τα πουλια συνηθως θα εχουν την ιδια κατεύθυνση που εχουν τα απογευματινα;

Status
Not open for further replies.
Back