Ωραιος!!!!Ζηλευω λεμε....γιασας παιδεςςς,,ωπος σας εγραψα και πριν λιγες μερες σε εμας εδω η πρωτες τσιχλες μπαινουνε αρχες οκτωβρη,και σιγα σιγα γεμιζη ο τοποςςςς εδω στα μερημας τσιχλαδες δεν εχη ειναι μετρημενη στα δακτυλα μιας παλαμης καταλαβαινετε λοιπον τι κυνηγι κανουνε αυτοι η λιγοι,,,εγω με το ξαδελφακιμου που της κυνηγαμε καρτερι της γουσταρουμε γιατι κανης ωραιες τουφεκιεςςςς ,,,,και ωπος σας ειπα της εχω 200 μετρα απο το σπιτιμουυ,,μαλιστα καπια φιλαρακιαμου γουρουναδες ειδανε στα ψιλα και της πρωτες τσαρτσαρεςςς μετα απο αυτες επωνται και η φασες και πρως τελη του μηνα και η μπεκατσουλεςςςς και ολα αυτα τα κυνηγια τα κανω σε 15 λεπτα δρομο αυτα τα πρωνομεια εχουμε εμης εδω στα χωριαμας,,καλη σεζων να εχουμε ολοιμαςςςςςjpg images
forum image hosting
hosting image
image posting
![]()
συνεχιζεις να εισαι προκλητικος ετσι????γιασας παιδεςςς,,ωπος σας εγραψα και πριν λιγες μερες σε εμας εδω η πρωτες τσιχλες μπαινουνε αρχες οκτωβρη,και σιγα σιγα γεμιζη ο τοποςςςς εδω στα μερημας τσιχλαδες δεν εχη ειναι μετρημενη στα δακτυλα μιας παλαμης καταλαβαινετε λοιπον τι κυνηγι κανουνε αυτοι η λιγοι,,,εγω με το ξαδελφακιμου που της κυνηγαμε καρτερι της γουσταρουμε γιατι κανης ωραιες τουφεκιεςςςς ,,,,και ωπος σας ειπα της εχω 200 μετρα απο το σπιτιμουυ,,μαλιστα καπια φιλαρακιαμου γουρουναδες ειδανε στα ψιλα και της πρωτες τσαρτσαρεςςς μετα απο αυτες επωνται και η φασες και πρως τελη του μηνα και η μπεκατσουλεςςςς και ολα αυτα τα κυνηγια τα κανω σε 15 λεπτα δρομο αυτα τα πρωνομεια εχουμε εμης εδω στα χωριαμας,,καλη σεζων να εχουμε ολοιμαςςςςςjpg images
forum image hosting
hosting image
image posting
![]()
Σακη σε νομο κυνηγας και σε τι υψομετρο αν επιτρεπεται και εχει απο τωρα πουλια στο απογευματινο;αλω ενα απογευματινο καρτερακι για τσιχλοκοτσιφα ητανε ωμορφω οχι απο πλευρα καρπωσης αλα απο αρκαιτα πουλιαααα,,,,,,τα πουλια ψιλομεναααα,,και για κανα 20αλεπτο μου περασανε καμια 70αριαααα,,τελικα κρατησα μωνο 2 τσιχλες,,η τουφεκιες ητανε απαγωρευτικεςςςς![]()
τα φυσίγγια είναι ήδη στο αμάξι...ελπίζω μόνο να μη σταματήσουν τη σύζυγο για έλεγχο...![]()