ΣυνεταξάμηνΕυλογησον

ΣυνεταξάμηνΕυλογησον
βρε παιδια δεν βλεπετε πως ειναι ξαπλωμενη η κυρια??? λονδρεζα ειναι. υπηρχε περιπτωση να τη χτυπησει καποιος αλλος???Μωρή ξεκολιάρα Πανούτσο εμφανίσου! .buy.
Νεαρέ, βράζει ο τόπος στην καρακάξα. Πως θα γίνει να τους βάλουμε χέρι .buy.Μωρή ξεκολιάρα Πανούτσο εμφανίσου! .buy.
Νεαρέ, βράζει ο τόπος στην καρακάξα. Πως θα γίνει να τους βάλουμε χέρι .buy.
Τις είδα να ξεκολάνε το πρωί από τον πευκώνα που αφήνουμε τα αυτοκίνητα από πάνω. Λες να κάνει για κούρνια εκει;.xm. Το πρωί περνάνε κορδόνι αλλά πρέπει να θυσιάσεις το τσιχλοκαρτερο![]()
εξηγήσου σύντεκνε.....μας ταράζειςΜολις τωρα η Τεταρτη εγινε Τριτη![]()
κι εγώ κι εγώ μόνο 1 πατσαβουριασα χθες και μια πήρε σκάγια αλλά συνέχισε την πορεία τηςΝεαρέ, βράζει ο τόπος στην καρακάξα. Πως θα γίνει να τους βάλουμε χέρι
Αιωνια η μνήμη...pop..pop.και μια πήρε σκάγια αλλά συνέχισε την πορεία της
Με sporting superkill bior 8αρια και οι 2. Η πρώτη στα 30 μέτρα περίπου και η άλλη καμιά 10-15αρια μέτρα παραπάνωΑιωνια η μνήμη...pop..pop.
εξηγήσου σύντεκνε.....μας ταράζεις![]()
να πας ρε να δω τι θα καταλαβειςΜεχρι το πρωι ελεγα πως Τεταρτη θα ειναι η πρωτη εξορμηση, τωρα ομως που βλεπω σιγα σιγα και μπαινουν, βλεπω και τις ημερομηνιες καλες, και τις πρωινες δροσιες και εχουν κανει την εμφανιση τους, θα παω αυριο.
καταλαβες φιλε μου. εμ βεβαια ετσι ειναι οταν εισαι δημ. υπαλληλος. οχι σαν κι εμας τους μαυρους που μας κοβουνε και την αδειαΔε ξερω, δε μπορει ομως, ολο και κατι θα καταλαβω