Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να κανονίσουμε να ανέβουμε μαζί Τάκη, να μοιράσουμε τα έξοδα .sarcastic.
Εσύ Ευρυπίδη είσαι στην άλλη άκρη, δεν βολεύει να σε πάρουμε μαζί .yelling.
Θα παμε ακαλεστοι ρε συ....θα τους δειξουμε εμεις
Χαλάρωσε παιδιά, εμαι ήδη εδώ με το Σάκη και τα λέμε.......αργησατε.......yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Χαχα λαμόγια οι επτανήσιοι! Σοβαρά πάντως είναι πολύ θετικό που εμφανίστηκαν τα πουλιά τόσο νωρίς ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ! Το άλλο ΣΚ ελπίζω να μην δούμε ούτε φτερό!!!

Χαχα λαμόγια οι επτανήσιοι! Σοβαρά πάντως είναι πολύ θετικό που εμφανίστηκαν τα πουλιά τόσο νωρίς ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ! Το άλλο ΣΚ ελπίζω να μην δούμε ούτε φτερό!!!
Μανο τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται από νωρίς σε αντίθεση με παλαιότερα πιυ αν δεν πήγαινε 15 Οκτώβρη δεν έμπαιναν.

Να σου πω την αλήθεια Γιάννη θα περίμενα τις πρώτες σε 3-4 ακόμα μέρες. Απλά δεν περίμενα ένα μπουκετάκι 9 πουλιών σε απογευματινό τόσο νωρίς...Δεν μιλάω για 2-3 που μπορεί να τύχει.

Να σου πω την αλήθεια Γιάννη θα περίμενα τις πρώτες σε 3-4 ακόμα μέρες. Απλά δεν περίμενα ένα μπουκετάκι 9 πουλιών σε απογευματινό τόσο νωρίς...Δεν μιλάω για 2-3 που μπορεί να τύχει.
Έχεις δίκιο Μάνο, τέτοιο μπουκέτο σε απογευματινό τόσο νωρίς είναι σπάνιο.

Καλησπέρα κι απο μένα. Σήμερα ήμουν χωριό και ενώ είχα πάει να χαζέψω το πρωί για καμια καρακάξα στο γυρισμό είχα την πρώτη συνάντηση με τσίχλα. Συγκεκριμένα σήκωσα 5 απο ένα λιοστάσι στον κάμπο. Άκουσα και απο ψηλά στο βουνό 5-6 τουφέκια κατα τις 11 περίπου. Τουφέκι δςν σήκωσα μιας και δεν βόλευε ο τρόπος που έφευγαν αλλά χάρηκα που τις αντάμωσα!

Και εγω βγηκα μια βολτιτσα σημερα στα κλασσικα καρτερια των Ιωαννινων....δυο τσιχλιτσες ειδα...κρατησα την μια.
Πολλα κοτσυφια ντοπια τα οποια δεν τα ενοχλησα.
Πεντε τουφεκιες ακουσα συνολο στα περιξ...
Απο αυριο δυστυχως αλλαζει ο καιρος με βροχες μεχρι και την Παρασκευη απο οτι διαβαζω.
Είχε κόσμο Δημήτρη?
Από το πρωι αξημερωτα που άκουσα 5-6 φάνηκε ότι κάτι υα είχε. Τελικά φάνηκαν κάποια πουλάκια, αρκετά για την εποχή θα έλεγα, αλλά δυστυχώς ένα όμορφο κυνήγι μου το χάλασαν οι τρεις μακακες πιυ ήρθαν και με περικυκλωσαν. Τουφεκουσαν κυριολεκτικά όπου τις έβλεπαν με αποτέλεσμα να μου χαλάνε τα πουλιά που ερχόταν στρωμένα πάνω μου. Τι να κάνω το κατάπια μιας και ήταν τυχεροί που είχα μαζί τον πιτσιρικά μου. Τελικά κατάφερα και τουφεκισα 4 κιχλες και σπο τις δύο που πήρα ή μία δυστυχώς έμεινε σκαλωμενη. Ή χαρά του μικρού απερίγραπτη. Πιστεύω αν δεν ήταν οι ηλίθιοι γύρω μου θα ήταν πολλή καλή μέρα. Συνολικά είδα γύρω στα 25-30 πουλιά σε διάφορα ύψη, σε ομάδες των 3-4-5 και μόνο 2-3 μονές. Όλα τα πουλιά εμφανίστηκαν από τις 08:30 μέχρι της 09:30. Αύριο τώρα πάλι αν αφήσει βέβαια ο καιρός γιατί βλέπω μαζεύει σύννεφα. Μπράβο στα παιδιά που καρπωθηκσν πθυλια αλλά περισσότερο σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δε τα κατάφεραν σήμερα. Καλή συνέχεια.
ygUGLNn.jpg[
Μπραβο Γιάννο!!!
είδες ο μικρός...δεν ''ξεκολλάει''...;)
γιασας παιδεςςς μιας και στο λαγο αυτες της μερες εβλεπα να παιζουνε τσιχλονια ειπα να παω το απογευμα για κανα καρτερι και ωντος τα πουλια αναιβενανε απο τον καμπο για κουρνα στο βουνο,,τελικα ευχαριστηθηκα τουφεκιεςςςς 9 τσιχλονια και 3 κοτσιφια χαμενα μεσα σε πουρναρι,,καλως μας ηρθανε λοιπονννν να τα γουσταρουμεεε μιας και τα εχω στα 200 μετρα απο το σπιτιμουυυυ.terror..hair. gif hosting
9 πουλιά και σε απογευματινό τέτοια εποχή....what.
Είσαι πολύ ωραίος Σάκη....well done.

Μπράβο σε όσους έκαναν την αρχή και χάιδεψαν τις πρώτες κιχλίτσες σήμερα και καλή κιχλοχρονια να' χουμε!!!

Σε περσινά απογευματινα καρτέρια 9 ήταν τα περισσότερα που κατάφερα να πάρω!.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ο θαυμασμός μου Λάμπρο δεν ήταν τόσο στον αριθμό των πουλιών που πήρε ο Σάκης, όσο στο οτι τα πήρε σε απογευματινό αυτή την εποχή...

Βλεπω τον καιρό της εβδομάδας και "φτιάχνομαι"....
Ξέρω δεν είναι ακόμα αξιόπιστες οι προβλέψεις για τις επόμενες 6-7 μερες αλλά ψάχνω λόγους να μένω "ζεστός" .hunter.1

Βλεπω τον καιρό της εβδομάδας και "φτιάχνομαι"....
Ξέρω δεν είναι ακόμα αξιόπιστες οι προβλέψεις για τις επόμενες 6-7 μερες αλλά ψάχνω λόγους να μένω "ζεστός" .hunter.1

Τι βλέπεις δλδ; Εγώ πέραν ορισμένων βροχών βλέπω 26/28 βαθμούς στην Αθήνα... Τα πουλιά θα ταξιδέψουν στις ημερομηνίες τους ότι καιρό κι αν κάνει...

Τι βλέπεις δλδ; Εγώ πέραν ορισμένων βροχών βλέπω 26/28 βαθμούς στην Αθήνα... Τα πουλιά θα ταξιδέψουν στις ημερομηνςίες τους ότι καιρό κι αν κάνει...
Ετοιμαστείτε για κυνήγι την άλλη Κυριακή κ οι 2 μην σας σκισω γατάκια

Μάνο, διακρίνω σχετική δυσχέρεια ιπτάμενης μετακίνησης στο τέλος της εβδομάδας.....οι κινήσεις τους θα είναι ολίγον άτσαλες...εκεί ελπίζω..
Θα κουβαλήσω όμως μαζί και τον επίτροπΑ για .pop..pop..pop.

Status
Not open for further replies.
Back