Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα.
Η αρχή έγινε σήμερα όχι από εμένα όμως αλλά από τον πατέρα μου.
Εγώ έμεινα ατουφέκιστος αλλά η χαρά που πήρα από τις τουφεκιές του πατέρα μου δεν περιγράφεται.
Ειδικά η δεύτερη και χωρίς δόση υπερβολής ήταν πατημένα 45 μέτρα.
Φυσίγγια τα αγαπημένα του NSI Classica σε νούμερο 7,5.
Γενικά έπεσαν κάποιες τουφεκιές γύρο γύρο αλλά δεν μπήκαν τα πουλιά που περίμενα.
Την άλλη εβδομάδα θα είναι καλύτερα...

Καλημέρα στην παρέα.
Η αρχή έγινε σήμερα όχι από εμένα όμως αλλά από τον πατέρα μου.
Εγώ έμεινα ατουφέκιστος αλλά η χαρά που πήρα από τις τουφεκιές του πατέρα μου δεν περιγράφεται.
Ειδικά η δεύτερη και χωρίς δόση υπερβολής ήταν πατημένα 45 μέτρα.
Φυσίγγια τα αγαπημένα του NSI Classica σε νούμερο 7,5.
Γενικά έπεσαν κάποιες τουφεκιές γύρο γύρο αλλά δεν μπήκαν τα πουλιά που περίμενα.
Την άλλη εβδομάδα θα είναι καλύτερα...

Μπράβο Γιώργη και σε σένα και στον πατέρα σου!
Και του χρόνου να είσαστε καλά!!!
Η ουσία είναι που κάνανε την αρχή...τώρα λίγες-πολλές καθε μέρα κάτι θα μπαίνει....

Και εγω βγηκα μια βολτιτσα σημερα στα κλασσικα καρτερια των Ιωαννινων....δυο τσιχλιτσες ειδα...κρατησα την μια.
Πολλα κοτσυφια ντοπια τα οποια δεν τα ενοχλησα.
Πεντε τουφεκιες ακουσα συνολο στα περιξ...
Απο αυριο δυστυχως αλλαζει ο καιρος με βροχες μεχρι και την Παρασκευη απο οτι διαβαζω.

Από το πρωι αξημερωτα που άκουσα 5-6 φάνηκε ότι κάτι υα είχε. Τελικά φάνηκαν κάποια πουλάκια, αρκετά για την εποχή θα έλεγα, αλλά δυστυχώς ένα όμορφο κυνήγι μου το χάλασαν οι τρεις μακακες πιυ ήρθαν και με περικυκλωσαν. Τουφεκουσαν κυριολεκτικά όπου τις έβλεπαν με αποτέλεσμα να μου χαλάνε τα πουλιά που ερχόταν στρωμένα πάνω μου. Τι να κάνω το κατάπια μιας και ήταν τυχεροί που είχα μαζί τον πιτσιρικά μου. Τελικά κατάφερα και τουφεκισα 4 κιχλες και σπο τις δύο που πήρα ή μία δυστυχώς έμεινε σκαλωμενη. Ή χαρά του μικρού απερίγραπτη. Πιστεύω αν δεν ήταν οι ηλίθιοι γύρω μου θα ήταν πολλή καλή μέρα. Συνολικά είδα γύρω στα 25-30 πουλιά σε διάφορα ύψη, σε ομάδες των 3-4-5 και μόνο 2-3 μονές. Όλα τα πουλιά εμφανίστηκαν από τις 08:30 μέχρι της 09:30. Αύριο τώρα πάλι αν αφήσει βέβαια ο καιρός γιατί βλέπω μαζεύει σύννεφα. Μπράβο στα παιδιά που καρπωθηκσν πθυλια αλλά περισσότερο σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δε τα κατάφεραν σήμερα. Καλή συνέχεια.
ygUGLNn.jpg[

Last edited:
Από το πρωι αξημερωτα που άκουσα 5-6 φάνηκε ότι κάτι υα είχε. Τελικά φάνηκαν κάποια πουλάκια, αρκετά για την εποχή θα έλεγα, αλλά δυστυχώς ένα όμορφο κυνήγι μου το χάλασαν οι τρεις μακακες πιυ ήρθαν και με περικυκλωσαν. Τουφεκουσαν κυριολεκτικά όπου τις έβλεπαν με αποτέλεσμα να μου χαλάνε τα πουλιά που ερχόταν στρωμένα πάνω μου. Τι να κάνω το κατάπια μιας και ήταν τυχεροί που είχα μαζί τον πιτσιρικά μου. Τελικά κατάφερα και τουφεκισα 4 κιχλες και σπο τις δύο που πήρα ή μία δυστυχώς έμεινε σκαλωμενη. Ή χαρά του μικρού απερίγραπτη. Πιστεύω αν δεν ήταν οι ηλίθιοι γύρω μου θα ήταν πολλή καλή μέρα. Συνολικά είδα γύρω στα 25-30 πουλιά σε διάφορα ύψη, σε ομάδες των 3-4-5 και μόνο 2-3 μονές. Όλα τα πουλιά εμφανίστηκαν από τις 08:30 μέχρι της 09:30. Αύριο τώρα πάλι αν αφήσει βέβαια ο καιρός γιατί βλέπω μαζεύει σύννεφα. Μπράβο στα παιδιά που καρπωθηκσν πθυλια αλλά περισσότερο σε αυτούς που προσπάθησαν αλλά δε τα κατάφεραν σήμερα. Καλή συνέχεια.
image sharing sites
Γιάννη βλέπω ο συνκυνηγός σου δεν σε αφήνει να κάνεις βήμα χωρίς αυτόν
Μπράβο σε ολα τα παιδιά που άνοιξαν τον δρόμο

Καλησπερα κ απο μενα σημερα κεντρικη μακεδονια δν ειχε τπτ αξιολογο ειδα γυρω στα 8 πουλακια ντουφεκισα τα 3 αλλα δν πηρα κανενα.κοτσυφακια ειχε αρκετα κ μ περασε 1 φασσα ανυποψιαστη ενω ημουν εν κινησει με αποτελεσμα να με δει κ να στριψει.2 τουφεκιες της εβαλα αλλα τζιφος..next week τωρα με υγεια κ με την ελπιδα να εχει πουλακια..

Γιάννη βλέπω ο συνκυνηγός σου δεν σε αφήνει να κάνεις βήμα χωρίς αυτόν
Μπράβο σε ολα τα παιδιά που άνοιξαν τον δρόμο
Όπως είχε πει και ο Σπύρος, κολιτσιδας τώρα πλέον. .sarcastic.
Αν τον βλεπατε πως την κράταγε, τις έφτιαχνε τα φτερά της και την κράταγε όλη τη ώρα στα χέρια μέχρι που φτάσαμε σπίτι.
Επίσης στενοχωρήθηκε για τη σκαλωμενη, μέχρι σκάλα μου είπε να έχουμε άλλη φορά μαζί μας.......sarcastic.

image sharing sites
Μπραβο Γιαννη και σε σενα και στην μικρη καλη αρχη

Status
Not open for further replies.
Back