Εδώ σήμερα έχει ψύχρα με ένα γεμάτο 5άρι ΒΔ με καθαρό καιρό ενώ για το βράδυ θα πέσει στα 2-3 μποφόρ και ξαστεριά.....
Δεν θέλω να πω κάτι απλά το αναφέρω...
Δεν θέλω να πω κάτι απλά το αναφέρω...

Παλικάρια στο φατσοβιβλίο έκαναν αρκετές σήμερα στα περιξ της Θεσσαλονίκης. Ξέρεις κάτι?Εδώ σήμερα έχει ψύχρα με ένα γεμάτο 5άρι ΒΔ με καθαρό καιρό ενώ για το βράδυ θα πέσει στα 2-3 μποφόρ και ξαστεριά.....
Δεν θέλω να πω κάτι απλά το αναφέρω...![]()
Παλικάρια στο φατσοβιβλίο έκαναν αρκετές σήμερα στα περιξ της Θεσσαλονίκης. Ξέρεις κάτι?
Και τσίχλες έχει και φοιτήτριες. Αναμφισβήτητα στις δεύτερες τα μπασίματα είναι πολύ πιο δυνατά αυτή την εποχή και οι καρπώσεις αντιστοίχως καλύτερες...
από εβδομάδα περιμένω smsΚαι τσίχλες έχει και φοιτήτριες. Αναμφισβήτητα στις δεύτερες τα μπασίματα είναι πολύ πιο δυνατά αυτή την εποχή και οι καρπώσεις αντιστοίχως καλύτερες...
Αν περιμένεις απο το φατσοβιβλιο να μάθεις αλήθειες , κάηκεςΠαλικάρια στο φατσοβιβλίο έκαναν αρκετές σήμερα στα περιξ της Θεσσαλονίκης. Ξέρεις κάτι?
Ωραίος παλικάρι καλή αρχή και πάντα να πατάμε την σκανδάλη με αγάπη προς την φύση του Θεού..
Ωραίος ο Πάνος, η 1η πιτσιλωτή της παρέας του HL!!!!
Κούκλα είναι!!!
Και του χρόνου Πάνο, με υγεία!!!
Και καλή χρονιά να΄χουμε!!!
Αρσενικο ειναι το μοντελο της φωτο?Τίποτα Μπιλ, Μεσόγεια πέριξ αεροδρομίου, 2 τσίχλες μπήκαν μαζί στις 8:15 και ο Πανουτσος άφησε χήρα την μία. Εγώ δεν την είδα.
Και εγώ χάρηκα ότι έκανε μπασιματάκι... Αύριο θα βγω εγώ να κρατήσω το τσιχλομέτωπο της Αττικής ενεργό.Τίποτα Μπιλ, Μεσόγεια πέριξ αεροδρομίου, 2 τσίχλες μπήκαν μαζί στις 8:15 και ο Πανουτσος άφησε χήρα την μία. Εγώ δεν την είδα.
ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.Δεν φτανει που τα πατας τα πουλια ντουφεκας και τα πλια στο θεο με το κανονι.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΛΠ.