Ωραιες στιγμες Γιαννη..!!!Όπως είχε πει και ο Σπύρος, κολιτσιδας τώρα πλέον.
Αν τον βλεπατε πως την κράταγε, τις έφτιαχνε τα φτερά της και την κράταγε όλη τη ώρα στα χέρια μέχρι που φτάσαμε σπίτι.
Επίσης στενοχωρήθηκε για τη σκαλωμενη, μέχρι σκάλα μου είπε να έχουμε άλλη φορά μαζί μας......![]()
Απο φασσες;Και εγω βγηκα μια βολτιτσα σημερα στα κλασσικα καρτερια των Ιωαννινων....δυο τσιχλιτσες ειδα...κρατησα την μια.
Πολλα κοτσυφια ντοπια τα οποια δεν τα ενοχλησα.
Πεντε τουφεκιες ακουσα συνολο στα περιξ...
Απο αυριο δυστυχως αλλαζει ο καιρος με βροχες μεχρι και την Παρασκευη απο οτι διαβαζω.
Σε 4 5 μέρες στο ακρωτήρι Victor θα γίνει η πέρασηΛιγο να σφιξει ο καιρος ή μεσοβδομαδα θα κανω την πρωτη εξοδο
Ρε φιλαρακι πραγματικα εισαι μεσα στα κυνηγια,απ ολα εχει ο μπαχτσες!!!!.what.γιασας παιδεςςς μιας και στο λαγο αυτες της μερες εβλεπα να παιζουνε τσιχλονια ειπα να παω το απογευμα για κανα καρτερι και ωντος τα πουλια αναιβενανε απο τον καμπο για κουρνα στο βουνο,,τελικα ευχαριστηθηκα τουφεκιεςςςς 9 τσιχλονια και 3 κοτσιφια χαμενα μεσα σε πουρναρι,,καλως μας ηρθανε λοιπονννν να τα γουσταρουμεεε μιας και τα εχω στα 200 μετρα απο το σπιτιμουυυυ![]()
gif hosting
Που μενεις Σακη να ερθω αυριο για απογευματινο???![]()
Mεσα ειμαι Μανο,το πρωι περναω να σε παρωΝα κανονίσουμε να ανέβουμε μαζί Τάκη, να μοιράσουμε τα έξοδα![]()
γιασας παιδεςςς μιας και στο λαγο αυτες της μερες εβλεπα να παιζουνε τσιχλονια ειπα να παω το απογευμα για κανα καρτερι και ωντος τα πουλια αναιβενανε απο τον καμπο για κουρνα στο βουνο,,τελικα ευχαριστηθηκα τουφεκιεςςςς 9 τσιχλονια και 3 κοτσιφια χαμενα μεσα σε πουρναρι,,καλως μας ηρθανε λοιπονννν να τα γουσταρουμεεε μιας και τα εχω στα 200 μετρα απο το σπιτιμουυυυ![]()
gif hosting
ρεεεεε μη παιζεις με το πονο μας. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
![]()
σωστοοοοοοοςςςςςς. αλλα αφου ξηγιεστε ετσι θα σας δειξω εγωΕσύ Ευρυπίδη είσαι στην άλλη άκρη, δεν βολεύει να σε πάρουμε μαζί![]()
Απο φασσες τιποτα ακομη...Απο φασσες;
Θα παμε ακαλεστοι ρε συ....θα τους δειξουμε εμεις
Μπράβο Σάκη, ωραία φώτο. Ώρα είναι τώρα να μας δείξεις καμιά βελουδοματα αύριο μεθαύριο να μας βάλεις μπουρλότο.....γιασας παιδεςςς μιας και στο λαγο αυτες της μερες εβλεπα να παιζουνε τσιχλονια ειπα να παω το απογευμα για κανα καρτερι και ωντος τα πουλια αναιβενανε απο τον καμπο για κουρνα στο βουνο,,τελικα ευχαριστηθηκα τουφεκιεςςςς 9 τσιχλονια και 3 κοτσιφια χαμενα μεσα σε πουρναρι,,καλως μας ηρθανε λοιπονννν να τα γουσταρουμεεε μιας και τα εχω στα 200 μετρα απο το σπιτιμουυυυ![]()
gif hosting