Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όπως είχε πει και ο Σπύρος, κολιτσιδας τώρα πλέον. .sarcastic.
Αν τον βλεπατε πως την κράταγε, τις έφτιαχνε τα φτερά της και την κράταγε όλη τη ώρα στα χέρια μέχρι που φτάσαμε σπίτι.
Επίσης στενοχωρήθηκε για τη σκαλωμενη, μέχρι σκάλα μου είπε να έχουμε άλλη φορά μαζί μας.......sarcastic.
Ωραιες στιγμες Γιαννη..!!!

Και εγω βγηκα μια βολτιτσα σημερα στα κλασσικα καρτερια των Ιωαννινων....δυο τσιχλιτσες ειδα...κρατησα την μια.
Πολλα κοτσυφια ντοπια τα οποια δεν τα ενοχλησα.
Πεντε τουφεκιες ακουσα συνολο στα περιξ...
Απο αυριο δυστυχως αλλαζει ο καιρος με βροχες μεχρι και την Παρασκευη απο οτι διαβαζω.
Απο φασσες;

γιασας παιδεςςς μιας και στο λαγο αυτες της μερες εβλεπα να παιζουνε τσιχλονια ειπα να παω το απογευμα για κανα καρτερι και ωντος τα πουλια αναιβενανε απο τον καμπο για κουρνα στο βουνο,,τελικα ευχαριστηθηκα τουφεκιεςςςς 9 τσιχλονια και 3 κοτσιφια χαμενα μεσα σε πουρναρι,,καλως μας ηρθανε λοιπονννν να τα γουσταρουμεεε μιας και τα εχω στα 200 μετρα απο το σπιτιμουυυυ.terror..hair. gif hosting

γιασας παιδεςςς μιας και στο λαγο αυτες της μερες εβλεπα να παιζουνε τσιχλονια ειπα να παω το απογευμα για κανα καρτερι και ωντος τα πουλια αναιβενανε απο τον καμπο για κουρνα στο βουνο,,τελικα ευχαριστηθηκα τουφεκιεςςςς 9 τσιχλονια και 3 κοτσιφια χαμενα μεσα σε πουρναρι,,καλως μας ηρθανε λοιπονννν να τα γουσταρουμεεε μιας και τα εχω στα 200 μετρα απο το σπιτιμουυυυ.terror..hair. gif hosting
Ρε φιλαρακι πραγματικα εισαι μεσα στα κυνηγια,απ ολα εχει ο μπαχτσες!!!!.what..well done..shake hands.

ρεεεεε μη παιζεις με το πονο μας. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
.congrats..congrats.

Μπράβο Σάκη, ωραία φώτο. Ώρα είναι τώρα να μας δείξεις καμιά βελουδοματα αύριο μεθαύριο να μας βάλεις μπουρλότο......evil.

Status
Not open for further replies.
Back