Αύριο πρώτα ο Θεός έχει πρωινή βολτούλα στο καρτέρι.. Για να δούμε τίποτα καλό εμείς η νότιοι.... Να ουμε..
Α παπαπαπα...φωτιά είσαι ρε πο@στη μουτσίχλες και βασίλισσες στην ίδια πουλιάστρα από το πρόσφατο παρελθόν...........ελπίζω να επαναληφθούν οι συναντήσεις και εφέτος
![]()
Βασιλη πρεπει να χαιρετισω πρωτα τα ορτυκια που δεν μπορω να τα βγαλω απο το μυαλο μου ,οσο για τα αλλα, δηλωνω πανετοιμος την επομενη εβδομαδα,με κατι ποδια πετρα απο τα βραχωδη οροι.
Παλια λαικα, Καζαντζιδη;Παντως και νωρις ειναι για πολλα πουλια και ο καιρος δεν ευνοει ακομα το ταξιδι με τις βροχες...για να κανουν νουμερα χρειαζεται και κανενα τραγουδακι!
αυτο που πεφιγραφεις μου κανει οτι εμενες λιγο πισω. ισως ομως και να ειμαι λαθος. αυτα τα φυσιγγια τα εχεις ξαναριξει?Μόλις γυρισα απο απογευματινό 2 ωρών και κάτι..Μετα απο μία ωρα στο καρτέρι με έπιασε η βροχή.Είδα περίπου 15 τσίχλες. Τρείς περάσαν απομένα.Εριξα 3 δυάρες και πήρα μία την οποία δεν βρήκα και μία που ξεπουπούλιασα(και με τις 2 βολές) αλλα δεν έπεσε.Το περίεργο είναι ότι έριχνα,έπαιρνα πούπουλα και στις δυο βολές ανα τσίχλα. Θερμοκρασία 14 βαθμοί με 100% σχετική υγρασία(accuweather στο κινητό).
Φυσίγγια BP MB LIGHT 30 GR NO 8.
Μακάρι ευριππίδη να έμεινα πίσω. Η σκέψη μου πήγε αμμέσως στο κοντάκι μήπως και ψηλοτουφεκάει.Χθές έριξα μιά τουφεκιά σε έναν κόρακα και έφερε κωλοτούμπα στον αέρα με σπασμένο το φτερό.Φοβάμαι μήπως ψηλοτουφεκάει γιατί ανέβασα τη ράχη λί΄γο ακόμα.Θα το ριξω σε πίνακα πάλι. Τα φυσίγγια αυτές τις μέρες αρχισα να τα δουλεύω συστηματικά.αυτο που πεφιγραφεις μου κανει οτι εμενες λιγο πισω. ισως ομως και να ειμαι λαθος. αυτα τα φυσιγγια τα εχεις ξαναριξει?
Τι είναι οι χαμουτζήδες Βασίλη?Όταν βλέπω κινητικότητα απο Καστοριά μεριά, αισθάνομαι οτι η ώρα κοντοζυγώνει για τους Χαμουτζήδες
Thnx Kastoras![]()
Μπα,δυστυχως δεν εμεινε μονο στην παλια γενια αυτο το κουσουρι...περασε και στους μικροτερους και οσο υπαρχει το facebook και ειναι δειγμα αντρισμου τα νουμερα θα αυξανεται!Παλια λαικα, Καζαντζιδη;
Το ποιο πιθανο ειναι αυτο!αυτο που πεφιγραφεις μου κανει οτι εμενες λιγο πισω. ισως ομως και να ειμαι λαθος. αυτα τα φυσιγγια τα εχεις ξαναριξει?
Τι είναι οι χαμουτζήδες Βασίλη?
αυτο παλι πρωτη φορα τ ακουω. οσο ζεις μαθαινεις τελικαΜου λένε ότι έτσι φωνάζουν οι Βόρειοι...τους Νότιους (αυτοί που έρχονται από κάτω/χάμω)
![]()
Να θυμηθώ να σου πω κι άλλα .ha ha ha.αυτο παλι πρωτη φορα τ ακουω. οσο ζεις μαθαινεις τελικα
Θα ρίξω σε πινακα και ολα θα ξεδιαλυνουν. Για να μην βγουμε οφ τοπικ να πω οτι τα mb light φαίνεται καλο για τσίχλες. Χαμηλο λακτισμα και ισορροπημένο απο ταχυτητες. Μου αρέσει..Το ποιο πιθανο ειναι αυτο!
καλυκας gordon και b&p πυριτιδα και περιμενες ανακρουση??? απλα εδω κατω το βαρανε πολυυυυυΘα ρίξω σε πινακα και ολα θα ξεδιαλυνουν. Για να μην βγουμε οφ τοπικ να πω οτι τα mb light φαίνεται καλο για τσίχλες. Χαμηλο λακτισμα και ισορροπημένο απο ταχυτητες. Μου αρέσει..
Πολυ καλο αλλα και εδω το βαρανε.καλυκας gordon και b&p πυριτιδα και περιμενες ανακρουση??? απλα εδω κατω το βαρανε πολυυυυυ