Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τσίχλες και βασίλισσες στην ίδια πουλιάστρα από το πρόσφατο παρελθόν...........ελπίζω να επαναληφθούν οι συναντήσεις και εφέτος
0102C52D-ACC2-4454-81C3-76D18477C229_zpsr5qcwbyp.jpg
Α παπαπαπα...φωτιά είσαι ρε πο@στη μου

Βασιλη πρεπει να χαιρετισω πρωτα τα ορτυκια που δεν μπορω να τα βγαλω απο το μυαλο μου ,οσο για τα αλλα, δηλωνω πανετοιμος την επομενη εβδομαδα,με κατι ποδια πετρα απο τα βραχωδη οροι.

Λεωνίδα, συμπίπτουν τα προγράμματά μας, θα φροντίσουμε να συμπέσουν και τα περπατητά μας.......δεν ξεχνώ το περπατητό έξω από το Ναύπλιο.....hunter.

Μόλις γυρισα απο απογευματινό 2 ωρών και κάτι..Μετα απο μία ωρα στο καρτέρι με έπιασε η βροχή.Είδα περίπου 15 τσίχλες. Τρείς περάσαν απομένα.Εριξα 3 δυάρες και πήρα μία την οποία δεν βρήκα και μία που ξεπουπούλιασα(και με τις 2 βολές) αλλα δεν έπεσε.Το περίεργο είναι ότι έριχνα,έπαιρνα πούπουλα και στις δυο βολές ανα τσίχλα. Θερμοκρασία 14 βαθμοί με 100% σχετική υγρασία(accuweather στο κινητό).
Φυσίγγια BP MB LIGHT 30 GR NO 8.

Μόλις γυρισα απο απογευματινό 2 ωρών και κάτι..Μετα απο μία ωρα στο καρτέρι με έπιασε η βροχή.Είδα περίπου 15 τσίχλες. Τρείς περάσαν απομένα.Εριξα 3 δυάρες και πήρα μία την οποία δεν βρήκα και μία που ξεπουπούλιασα(και με τις 2 βολές) αλλα δεν έπεσε.Το περίεργο είναι ότι έριχνα,έπαιρνα πούπουλα και στις δυο βολές ανα τσίχλα. Θερμοκρασία 14 βαθμοί με 100% σχετική υγρασία(accuweather στο κινητό).
Φυσίγγια BP MB LIGHT 30 GR NO 8.
αυτο που πεφιγραφεις μου κανει οτι εμενες λιγο πισω. ισως ομως και να ειμαι λαθος. αυτα τα φυσιγγια τα εχεις ξαναριξει?

αυτο που πεφιγραφεις μου κανει οτι εμενες λιγο πισω. ισως ομως και να ειμαι λαθος. αυτα τα φυσιγγια τα εχεις ξαναριξει?
Μακάρι ευριππίδη να έμεινα πίσω. Η σκέψη μου πήγε αμμέσως στο κοντάκι μήπως και ψηλοτουφεκάει.Χθές έριξα μιά τουφεκιά σε έναν κόρακα και έφερε κωλοτούμπα στον αέρα με σπασμένο το φτερό.Φοβάμαι μήπως ψηλοτουφεκάει γιατί ανέβασα τη ράχη λί΄γο ακόμα.Θα το ριξω σε πίνακα πάλι. Τα φυσίγγια αυτές τις μέρες αρχισα να τα δουλεύω συστηματικά.

Όταν βλέπω κινητικότητα απο Καστοριά μεριά, αισθάνομαι οτι η ώρα κοντοζυγώνει για τους Χαμουτζήδες .sarcastic.
Thnx Kastoras .RESPECT.
Τι είναι οι χαμουτζήδες Βασίλη?

Το ποιο πιθανο ειναι αυτο!
Θα ρίξω σε πινακα και ολα θα ξεδιαλυνουν. Για να μην βγουμε οφ τοπικ να πω οτι τα mb light φαίνεται καλο για τσίχλες. Χαμηλο λακτισμα και ισορροπημένο απο ταχυτητες. Μου αρέσει..

Θα ρίξω σε πινακα και ολα θα ξεδιαλυνουν. Για να μην βγουμε οφ τοπικ να πω οτι τα mb light φαίνεται καλο για τσίχλες. Χαμηλο λακτισμα και ισορροπημένο απο ταχυτητες. Μου αρέσει..
καλυκας gordon και b&p πυριτιδα και περιμενες ανακρουση??? απλα εδω κατω το βαρανε πολυυυυυ

Status
Not open for further replies.
Back