Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στην Benelli και ιδιαιτερα γι αυτους που ασχολουνται με υδροβια και βαριες γομωσεις αξιζει πολυ η χρησιμοποιηση ενος καλου after market πελματος. Εγω χρησιμοποιω το Limbsaver και η αισθηση του λακτισματος εχει μειωθει δραματικα.

H A400 light του Κωστή δεν ήταν στα μέτρα μου... οπότε λογικό και το κλωτσίδι....

Ενα καλό πελματάκι και να είναι στα μέτρα το ντουφέκι και είναι ό,τι πρέπει...
Ο,τι και να λέμε... Η Benelli είναι "μηχανή" και απλά δεν σπάει δεν χαλάει... ή καλύτερα σπάνια σπάει και χαλάει...

Μέσα και εγώ με δύο κομμάτια.
Μια centro δεκαετίας, 3 κιλά για περπατητο,με ωραια ξύλα από αλλη συλλεκτικη γιατί
τα δικά της από ατύχημα έσπασαν.
Για να βάλω το καινούργιο κοντάκι χρειάστηκε πατέντα αλλά άξιζε τον κόπο γιατί ταιριάζει
στην παλάμη μου καλύτερα από την αρχική.
Και μια raffaelo συλλεκτικη του 1994 με πανεμορφα ξύλα από millioner 2000,σχεδόν αρριχτη.
Και τα δύο όπλα με κανες 66εκ. Και τσοκακια Mobil.
Καθαρά όπλα με εύκολο service, σε αντίθεση με τα άλλα των αερίων που εχω(Α303+Rem1100).

Last edited:
Ο,τι και να λέμε... Η Benelli είναι "μηχανή" και απλά δεν σπάει δεν χαλάει... ή καλύτερα σπάνια σπάει και χαλάει...

Και γιατί ρε φιλαράκο έχεις πήξει στις Beretes και δεν έχεις ούτε μια Benelli?
Μας δουλεύεις; .what. .xm. .fff.

Και γιατί ρε φιλαράκο έχεις πήξει στις Beretes και δεν έχεις ούτε μια Benelli?
Μας δουλεύεις; .what. .xm. .fff.

Γιατι η Benelli που είχα δεν ήρθε στα μέτρα μου...
Ας ήταν στα μέτρα μου το όπλο και θα σου λεγα ...
η επόμενη θα είναι ξύλινη και μάλλον Montefeltro...

Μήπως κατα βάθος "χαλβαδιάζεις" και εσύ μια Benelli;;; E περίεργεεεε;;; EEEEEEEEEEE;;;;

Γιατι η Benelli που είχα δεν ήρθε στα μέτρα μου...
Ας ήταν στα μέτρα μου το όπλο και θα σου λεγα ...
η επόμενη θα είναι ξύλινη και μάλλον Montefeltro...

Δεν αναφέρθηκα στην Benelli που είχες. Γενικά μιλάω, τόσο έρωτα για τις Benelli και έχεις μαζέψει όλη την σειρά της Beretta. .yel.

Μήπως κατα βάθος "χαλβαδιάζεις" και εσύ μια Benelli;;; E περίεργεεεε;;; EEEEEEEEEEE;;;;

Last edited by a moderator:
ειμαι ετοιμος για αγορα μιας μπενελλι , θελω τα φωτα σας,ειμαι μεταξυ rafaello crio 66cm(10ετιας) η για DE LUXE 66CM, πειτε μου τα συν και τα πλυν γιατι εχω μπερδευτει, ευχαριστω πολυ

ειμαι ετοιμος για αγορα μιας μπενελλι , θελω τα φωτα σας,ειμαι μεταξυ rafaello crio 66cm(10ετιας) η για DE LUXE 66CM, πειτε μου τα συν και τα πλυν γιατι εχω μπερδευτει, ευχαριστω πολυ
στα κυνήγια φέρμας που κάνεις η crio ίσωςσε βολέψει καλύτερα λόγω μικρότερου βάρους αφού η κάννη της είναι από ανθρακόνημα
μπορεί όμως να έχει μεγαλύτερη αναπήδηση σε κάποια δυνατότερα φυσίγγια
η de luxe πάλι είναι πολύ πιο όμορφη και σίγουρα θα έχει καλύτερα και ομορφότερα ξύλα από την crio
διαλέγεις και παίρνεις :)
όποια και να πάρεις είσαι νέος και παληκάρι εσύ και θα την κουβαλήσεις
;)

ok φιλε μακη θα δω μεσα στην βδομαδα μια κριο και μια ντε λουξ (ξερεις εσυ)και αναλογα θα αποφασισω

ok φιλε μακη θα δω μεσα στην βδομαδα μια κριο και μια ντε λουξ (ξερεις εσυ)και αναλογα θα αποφασισω
Φίλε Βίκτωρα, στο ίδιο ακριβώς δίλλημα βρίσκομαι και εγώ ...ζαχαρώνω τα ίδια ακριβώς όπλα !!!;)
σε τι τιμές παίζουν στη Β.Ελλάδα ??
Έχω βρει μια deluxe , με crio κάνη, με πολυ μικρή χρήση , λίγα κουτιά φυσιγγια ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης, στο χιλιάρικο... Απο 1000 έως 1200 παίζουν και όσα όπλα έχουν βγει προς πωληση στο Facebook ....
Αφού δεν βιάζομαι, ψάχνω την καλύτερη ευκαιρία ...o_O

φιλε μενιο καλησπερα θα ειμαι στην εκθεση κανονισε να σε δω και να τα πουμε απο κοντα

το οπλο για μένα είναι τέλειο και μπήκα στο πειρασμό και το παρήγγειλα με παράδοση αρχές Αυγούστου
έδωσα χθες μια προκαταβολή και όταν έρθει ότι έχω μαζέψει με 1 όπλο δικό μου ανταλλαγή
είναι μεγάλη υπέρβαση αλλά με ξετρέλλανε .fff.

το οπλο για μένα είναι τέλειο και μπήκα στο πειρασμό και το παρήγγειλα με παράδοση αρχές Αυγούστου
έδωσα χθες μια προκαταβολή και όταν έρθει ότι έχω μαζέψει με 1 όπλο δικό μου ανταλλαγή
είναι μεγάλη υπέρβαση αλλά με ξετρέλλανε .fff.

Άντε καλορίζικο ρε φίλε! ;)

Last edited:
Μακη καλοριζικο ευχομαι κ καλοτουφεκο...
Η αισθηση ηταν ωραια κ το οπλο αρκετα ευχαριστο στον κυνηγο αλλα για να πω την αληθεια μου εμενα δεν με επεισε... Εχω συνδυασει βεβαια κ τα σουπερποζε αυτης της χρηματικης κατηγοριας με καποια αλλα πραγματα οποτε ισως κ αυτος να ηταν ενας αποτρεπτικος παραγοντας... Για να δουμε κ τουφεκια Benelli με εργοστασιακους κωννους...

Status
Not open for further replies.
Back