P
PANOUTSOS
το θυμάμαι... τι κλώτσο έφαγα...
Μπράβο με το καλό Κωστάκη
Μπράβο με το καλό Κωστάκη
Ο,τι και να λέμε... Η Benelli είναι "μηχανή" και απλά δεν σπάει δεν χαλάει... ή καλύτερα σπάνια σπάει και χαλάει...
Και γιατί ρε φιλαράκο έχεις πήξει στις Beretes και δεν έχεις ούτε μια Benelli?
Μας δουλεύεις; .what. .xm.![]()
Γιατι η Benelli που είχα δεν ήρθε στα μέτρα μου...
Ας ήταν στα μέτρα μου το όπλο και θα σου λεγα ...
η επόμενη θα είναι ξύλινη και μάλλον Montefeltro...
Μήπως κατα βάθος "χαλβαδιάζεις" και εσύ μια Benelli;;; E περίεργεεεε;;; EEEEEEEEEEE;;;;
στα κυνήγια φέρμας που κάνεις η crio ίσωςσε βολέψει καλύτερα λόγω μικρότερου βάρους αφού η κάννη της είναι από ανθρακόνημαειμαι ετοιμος για αγορα μιας μπενελλι , θελω τα φωτα σας,ειμαι μεταξυ rafaello crio 66cm(10ετιας) η για DE LUXE 66CM, πειτε μου τα συν και τα πλυν γιατι εχω μπερδευτει, ευχαριστω πολυ
Φίλε Βίκτωρα, στο ίδιο ακριβώς δίλλημα βρίσκομαι και εγώ ...ζαχαρώνω τα ίδια ακριβώς όπλα !!!ok φιλε μακη θα δω μεσα στην βδομαδα μια κριο και μια ντε λουξ (ξερεις εσυ)και αναλογα θα αποφασισω
Δεν αναφέρθηκα στην Benelli που είχες. Γενικά μιλάω, τόσο έρωτα για τις Benelli και έχεις μαζέψει όλη την σειρά της Beretta.
το οπλο για μένα είναι τέλειο και μπήκα στο πειρασμό και το παρήγγειλα με παράδοση αρχές Αυγούστου
έδωσα χθες μια προκαταβολή και όταν έρθει ότι έχω μαζέψει με 1 όπλο δικό μου ανταλλαγή
είναι μεγάλη υπέρβαση αλλά με ξετρέλλανε![]()