εισαι πωλη παλαβως σπυρακοοοοοο![]()
Πολυ ωραιος τρελός ομως.
Σπυρακλας ολεεε.
Σπύρο χρησιμοποιης βάση. ?
Αν ναι δείξε μας λιγο τι χρηδιμοποιεις.
Αν οχι σου ομολογω εχεις πολυ σταθερο χέρι κ ξερεις πως να αναπνεεις στην βολη.
Ωραιος.
Π.σ.
Το μαχαιρακι για τα σφακτα προσεχε το δεν τα βρισκεις ευκολα αυτά πλεον![]()
φιλε Σπυρο περιμενουμε τα επομενα βιντεο.
εισαι απαιχτος με πυγαιο χιουμορ μπραβο!!!![]()
Χαχαχα... Γεια σου Τασο..!! Αυτα τα αεροβολα ειναι απιστευτα ευστοχα..!!Γεια σου ελεύθερε σκοπευτή,Κόβεις λαιμό τσίχλας ρε θηρίο..![]()
σπυρακοο βλεπω το βουλκανιζατερ του χωριουσου να εχη πωλη δουλιααα,,γιατι θα τους τρυπισης ολα τα λαστιχααααΜπορει ενα αεροβολο να τρυπησει λαστιχο αυτοκινητου..;;;;
εση ρε σπυρο εισαι μανα ατο να ζβηνης φωτιες και οχι να αναβηςςςςΕνναλακτικος τροπος να σβησεις τα κερια αν βαριεσαι να σηκωθεις..!!
σπυρακοο βλεπω το βουλκανιζατερ του χωριουσου να εχη πωλη δουλιααα,,γιατι θα τους τρυπισης ολα τα λαστιχαααα![]()
να σε δω σπυρακο που θα βαλης το κεφαλακισου το βραδυυυυΤελικα μπορει ενα μαξιλαρι να μειωσει τον θορυβο ενος οπλου..;;;;;
να σε δω σπυρακο που θα βαλης το κεφαλακισου το βραδυυυυ![]()
Ρε τρελαρα το μαξιλαρι ειναι για τα πιτσικλισματα και για το στομα στα εργα οχι για να σιγαστήρας
Αλλα εσυ εισαι οδοστροτηρας στο παραδέχομαι.
Τιποτε δεν αφησες που να μην του ριξεις
Ωραια τρελα εχεις φιλε μου
......................
Απορια.
Αν στο κυνηγετικό ενα φυλλο η λιγη λασπη στην καννη οδηγαει σε ριξη της καννης τοτε γιατι με το μαξιλαρη δεν συνεβει αυτο?.xm.
Σπυρακλα μην το δοκιμάσεις αυτο με την λασπη στο λεω παει το οπλο.
Σοβαρα μιλω τωρα.
Μάλλον γιατί σε αυτό το διαμέτρημα και σε αυτό το μοντέλο έχουμε αναλογικά πολύ ισχυρότερα τοιχώματα από το 12άρι. Πάντως εξαιρετικά επικίνδυνο το συγκεκριμένο πείραμα. Πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο σε 12άρι, στην καλύτερη θα πετάξει "βυζί" η κάννη και στην χειρότερη, δεν θέλω να το σκέφτομαι...Απορια.
Αν στο κυνηγετικό ενα φυλλο η λιγη λασπη στην καννη οδηγαει σε ριξη της καννης τοτε γιατι με το μαξιλαρη δεν συνεβει αυτο?.xm.
Μάλλον γιατί σε αυτό το διαμέτρημα και σε αυτό το μοντέλο έχουμε αναλογικά πολύ ισχυρότερα τοιχώματα από το 12άρι. Πάντως εξαιρετικά επικίνδυνο το συγκεκριμένο πείραμα. Πιστεύω ότι κάτι αντίστοιχο σε 12άρι, στην καλύτερη θα πετάξει "βυζί" η κάννη και στην χειρότερη, δεν θέλω να το σκέφτομαι...
ΜΗΝ ΦΡΆΖΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑ ΛΌΓΟ ΤΗΝ ΚΆΝΝΗ ΤΟΥ ΌΠΛΟΥ ΣΑΣ.
Σπυρο φιλικα το ειπα ρε φιλε.Καλησπερα φιλε μου..!! Δεν προκειται να κανω τιποτα και να ανατιναχτω ...ευχαριστω ..!!