Και νομιζα πως Ηλεια σημερα εκανε ψευτοπερασμα,Θείος μου στο Βαρθολομιο πήρε 3 μάλλον ηταν πολύ τυχερός!!!!Καλημέρα! Και από Ηλεια τίποτα σήμερα. Από μία βόλτα σε καλαμπόκια ξεκλαρησαν τρία πουλάκια αφού με αντιλήφθηκαν από μακριά!
Στο ύψος των Σαβαλιων τίποτα. Εκεί που πάει ο θείος είναι καλύτερο σημείο. Την προηγούμενη Παρασκευή κάηκε ο τόπος εκεί από πληροφορίες!Και νομιζα πως Ηλεια σημερα εκανε ψευτοπερασμα,Θείος μου στο Βαρθολομιο πήρε 3 μάλλον ηταν πολύ τυχερός!!!!
Σημερα πηγε ο πατερας μου Χαρακα και επιβεβαιωσε αυτα που εγραψα χθες. Σημερα τα πουλια ηταν ελαχιστα. Και οι τουφεκιες που επεσαν καμια σχεση με χθες. Παρολα αυτα ο πατερας μου πηρε ενα πουλι σημερα που περνουσε ψηλωμενο με κατευθυνση θαλασσα. Στο Χαρακα τουλαχιστον χθες ειχε πολυ περισσοτερα πουλια.Η σημερινή κατάσταση, σύμφωνα με κάποιους που ήταν και χθες εκεί, θύμιζε την χθεσινή. Λίγα πουλιά πιασμένα που αν είσαι τυχερός και σου ξεσηκώσουν οι περαστικοί κανένα, μπορεί να τουφεκισεις.
Αν και η μέρα ξεκίνησε με καλούς οιωνούς αφού ξεκλαρωσαν δύο πουλιά δίπλα μου στην διαδρομή για το καρτέρι, νύχτα όμως ακόμα, μετά εξελίχθηκε σε φόλα, μένοντας να ακούμε για κάνα τέταρτο μερικές ομοβροντιες από τα Λεγραινα και αυτό ήταν.
Είδα δύο πουλιά εκτός βεληνεκούς.
Αργύρη δεν αξίζει τον κόπο για αύριο, αν θες να σου πω πως να πας σε κάνα δύο μέρη, πάρε με τηλέφωνο το απογευμα να σου πω, εμένα δεν με βλέπω.
Σημερα δοκίμασα για κανα 2 ωρες το πρωι την τυχη μου προς Λαύριο μεριά , ενα ξεκλάρωσε το πρωι με το κατεβασμα απο το αμαξι και 2 ειδα στο περασμα αλλα δεν βολεψε να ρίξω σε καποιο ,πολλοι συνάδερφοι στην ευρύτερη περιοχη για ορτυκια κυριως , αλλα καποιες ντουφεκιες μαζεμενες επεσαν προς Λεγγραινα πιστευω κυριως σε πουλια που ειχαν πιασει απο το βράδυ γιατι επεσαν πολυ πρωι, μετα τίποτα το ιδιαίτερο ελαχιστες ντουφεκιες.
Απο Τουρκια,Χρυσανθε!Σήμερα φάνηκαν πουλια εδω κ κτυπησαν όσοι πηγαν απο 1-3.
Το νου σας λοιπον παιδες.
Απο καπου περνουν για να ρθουν κυπρο
Που σε βρηκε,μαστορακο μου,σ'ολοκληρο καμπο???.xm.Κοντινα στον καμπο σημερα λογω δυσκολιας μετακινησεων... Τιποτα δεν φανηκε ωστοσο ενα που περασε ηρθε μαζι μου...
Ομολογω οτι δεν το γνωριζα αυτό Γιαννη.Απο Τουρκια,Χρυσανθε!
Mαλλον θα γουσταρουν τη μυρωδια της ΜΒ, δεν εξηγειτε αλλιως...Που σε βρηκε,μαστορακο μου,σ'ολοκληρο καμπο???.xm.
Mαλλον θα γουσταρουν τη μυρωδια της ΜΒ, δεν εξηγειτε αλλιως...![]()