Βικτωρα θα σου πω ενα ξορκι να λες καθε βραδυ πριν κοιμηθεις για να ερχoνται επανω σου, αλλα θα πρεπει να αλλαξεις οπλο... .buy.Το ξορκι πιανει μονο με Benelli... 

δε μου το λες εμενα?????Βικτωρα θα σου πω ενα ξορκι να λες καθε βραδυ πριν κοιμηθεις για να ερχoνται επανω σου, αλλα θα πρεπει να αλλαξεις οπλο... .buy.Το ξορκι πιανει μονο με Benelli...![]()
αυριο με τον κηδεμονα σου φιλε , ειπαμε Μ(ετρελα) Β(enelli)Και γω ρε μαστορα "μυρωδατα" γεμιζω, αλλα με τη μυρωδια εχω μεινει ως τωρα. Οχι πως εχει περασει και πραμα βολικο, αλλα λεμε
τι θελεις? περιστερια??? αχαχα το αλλο με το τοτο το ξερεις???Οπλα ειναι τα Benelli?![]()
δε σου ξαναλεω τιποτα γιατι εισαι μαρτυριαρηςΑφου και συ στη μαμα εταιρια εχεις πεσει, τι το συζητας. Αφου αν ερχοταν με καποιο τροπο το 687 στα χερια σου, θα τα παραταγες ολα
τηγανισμα στον αερα φιλεΤι κανπυν βρε παιδι μου τελικα αυτες οι beneli........μονο που δεν τα ψηνουν τα περιστερια και δεν τα σερβιρουν....xm.![]()
Ειναι TEFAL οι καννες ....γιανα ξερω ???τηγανισμα στον αερα φιλε
και αντικολητικες χαχαχαΕιναι TEFAL οι καννες ....γιανα ξερω ???![]()
Καλα ρε μαστορακο!Εσυ στο καρτερι καις μπαρουτη?Η Πυθια εισαι?Mαλλον θα γουσταρουν τη μυρωδια της ΜΒ, δεν εξηγειτε αλλιως...![]()