Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βικτωρα θα σου πω ενα ξορκι να λες καθε βραδυ πριν κοιμηθεις για να ερχoνται επανω σου, αλλα θα πρεπει να αλλαξεις οπλο... .buy.Το ξορκι πιανει μονο με Benelli... .yelling.
δε μου το λες εμενα?????
.banana..banana..banana.

Άτυχος στάθηκε σήμερα ο Σπύρος γιατί ενω όλες τις άλλες μέρες εν είχε αλλάξει σημείο σήμερα που επέλεξε να καθήσει λίγο πιο μακριά τσ πουλιά έπαιζαν το μέρος που καθόταν τις προηγούμενες μέρες. Έπεσαν τουφεκιες, κάποιοι πήραν απο 2-3 πουλιά, είδε 2-3 κοπαδακια, τελικά κατάφερε και πήρε ενσ τρυγονι, το μοναδικό που τουφεκισει και σλλο ενσ που του πέρασε εκτός βολής. Όταν μιλήσαμε το πρωί ήταν ψιλοσκασμένος. Αλλά και αυτό στο πρόγραμμα είναι.
Εγώ πήγα το απόγευμα αλλά τα πουλάκια αφαντα, προφανώς με τις τουφεκιες το πρωί εξαφανίστηκαν μιας και όπως μου είπε ο Σπύρος έφαγαν κάτι τριαρες ξεγυρισμενες. Είδα ενα να περνάει μακριά ξσι στη βόλτα που έκανα μου σηκωθηκε ενα τρυγονι σχετικά κοντά , το τουφεκισα αλλά κράτησε τη τουφεκιά και πήγε μακριά και έπεσε σε μία σφαλιά πολλή μακριά, πήγα εκεί βρηκα φτερά αλλά τρυγονι τίποτα, προφανώς ξανασηκώθηκε. Ο καιρός δείχνει να καθαρίζει, οπότε αύριο ίσως είναι καλή μέρα
* Το τρυγονακι σήμερα ο Σπύρος το καθάρισε με Ζωχιός Predator 7,5. Έτσι για να ενημερωθεί ο "About" .sarcastic.

Θα αιτηθω να αλλαχτει το ονομα που χρησιμοποιει στο avatar του καποιος!!!!Κι εμεις κανουμε "απιστιες" και κατεχουμε κι απο" τ'αλλα"!
Δεν το διατυμπανιζουμε κιολας!Βεβαιως,βεβαιως!!!!
"Ιενα εινι του κομμα",που ελεγε καποιος,καποτε!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back