Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν δεν βρεχει το σαββατο μπορει να κατεβω και εγω ....δεν ξερω που ακριβως βλεποντας κσι κανοντας..:) δεν εχουν και GPS τα ατοιμα...xm.
Πάμε μαζί ρε Αργύρη να σου φύγει ο καημός. :) Πάρε με τηλ αύριο το απόγευμα. Βρες πορτοκαλί μπλούζα, καπέλο και γυαλιά ;)

Πάμε μαζί ρε Αργύρη να σου φύγει ο καημός. :) Πάρε με τηλ αύριο το απόγευμα. Βρες πορτοκαλί μπλούζα, καπέλο και γυαλιά ;)
.........κρανος,αλεξισφαιρο,καλαμιδες...
γι'αυτο εχω να πατησω 10 χρονια......

Λοιπόν θα ρισκάρω μια πρόβλεψη για Χαρακα καθοτι πηγαίνω απο 20 χρονών εκεί. Αυριο θα χει 5000 κυνηγούς αλλα πιστέυω οχι πουλιά. Ολα αυτά τα χρόνια δεν έχει κανει καπάκι δευτερο πέρασμα συνηθως έχει κενό 2 μέρες και ξανά πάλι. Αυριο δεν θα πάω γιατι δουλευω. Θα παει ο πατερας μου και θα σας γραψω παλι το μεσημερι.

Λοιπόν θα ρισκάρω μια πρόβλεψη για Χαρακα καθοτι πηγαίνω απο 20 χρονών εκεί. Αυριο θα χει 5000 κυνηγούς αλλα πιστέυω οχι πουλιά. Ολα αυτά τα χρόνια δεν έχει κανει καπάκι δευτερο πέρασμα συνηθως έχει κενό 2 μέρες και ξανά πάλι. Αυριο δεν θα πάω γιατι δουλευω. Θα παει ο πατερας μου και θα σας γραψω παλι το μεσημερι.
Ειχε σημερα δηλαδη περασμα;

Ειχε σημερα δηλαδη περασμα;
Πέρασμα με την έννοια του χαμού οχι, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο έχει πολλά χρόνια να γίνει. Μεγάλο πέρασμα είχε γίνει το 2002 άν θυμάμαι καλά. Ομως σε σχέση με πέρυσι που πηγαινα 20 μέρες και σκότωσα ενα τρυγόνι και δεν είδα πάνω απο 5 συνολικά, σήμερα ήταν μια καλή μερα. Αυτό που έχω παρατηρήσει πολλάκις είναι οτι όταν φανούν πουλιά τη μια μέρα εξαφανίζονται τελείως την άλλη, δε μου χει τύχει κάτι διαφορετικό όλα τα χρόνια εκεί. Βέβαια όλα είναι απρόβλεπτα γι αυτό ακριβώς και σήμερα οι περισσότεροι έμειναν σπίτι λόγω νοτιαδούρας (το πρωι ήταν όλα μουσκεμα) κι όμως διαψευστηκαν οι προβλέψεις. Εγώ πιστευα οτι θα είχε σήμερα λόγω ανακατέματος του καιρού γι αυτό άλλωστε και πήγα. Μακάρι να χει και άυριο περισσότερα να βαρέσουν πουλιά οσοι θα πάνε.

Last edited:
Αυτο θα πει ρεπορτάζ με ακρίβεια,Ευχαριστώ Γιαννη:)
Και να σου πω και το άλλο φίλε Τάσο. Έπιασα τη Γαλλίδα του Σπύρου φιλε, μιλάμε το όπλο δεν παίζεται, τέλειο ζυγισμα ανεβαίνει ονειρικά, εχει και αυτή τη σκαφτή ρίγα, γι'αυτό ο Σπύρος εχει κάψει τα μπεκανοτα. Σκέφτηκα να του προτείνω ανταλλαγή με το μπαικαλ μου αλλα δεν ήθελα να τον ριξω.......sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Sorryyyyyyyyy.off topic.

Και να σου πω και το άλλο φίλε Τάσο. Έπιασα τη Γαλλίδα του Σπύρου φιλε, μιλάμε το όπλο δεν παίζεται, τέλειο ζυγισμα ανεβαίνει ονειρικά, εχει και αυτή τη σκαφτή ρίγα, γι'αυτό ο Σπύρος εχει κάψει τα μπεκανοτα. Σκέφτηκα να του προτείνω ανταλλαγή με το μπαικαλ μου αλλα δεν ήθελα να τον ριξω.......sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Sorryyyyyyyyy.off topic.
Νομιζω οτι το μπαικαλ σου δεν εχει ρίγα όποτε θα δεχτεί την ανταλλαγή σίγουρα...sarcastic..sarcastic.
Για την όμορφη Γαλλίδα τα λέγαμε κάποτε με τον Σπύρο από το τηλ,
Μακάρι να μπορέσω να δω κ εγώ από κοντά ένα παρόμοιο όπλο..:(
Να του δώσεις τα χαιρετίσματα μου :)

Σιγα μην δωσεις τον σκληροτραχηλο κοζακο για τη...γαλλιδουλα!
Γιαννη θα έκανα τη καρδιά μου πέτρα και θα έκανα την ανταλλαγή αλλα σκέφτηκα τον Σπύρο, θα μπορέσει να κουμαντάρει τον σκληροτράχηλο κοζακο μετά τη λεπτεπιλεπτη Γαλλιδουλα........sarcastic.

Kαλημερα και απο μενα. Ψευτομπασιμο οντως, οπως λεει ο Γιωργης. Ειδα 5 συνολικα πουλια, 2 περασαν πολυ κοντα απο μενα, αλλα τοσο χαμηλα που δεν σηκωσα καν οπλο. Οταν εστρωσε το ενα ηταν ηδη εκτος βολης, εριξα μια βολη απελπισιας για να πω οτι εριξα και γω. Εντυπωση μου εκανε οτι δεν ειχε κοσμο. Σε ενα που ξεκλαρωσε απο μπροστα, του εριξε ενας, και μετα το εβλεπα να πηγαινει πισω, χωρις να ακουγεται καν καποια τουφεκια.

Γιωργη, αφου πηρες ενα, ησουν σε καλο σημειο ;)

Η σημερινή κατάσταση, σύμφωνα με κάποιους που ήταν και χθες εκεί, θύμιζε την χθεσινή. Λίγα πουλιά πιασμένα που αν είσαι τυχερός και σου ξεσηκώσουν οι περαστικοί κανένα, μπορεί να τουφεκισεις.
Αν και η μέρα ξεκίνησε με καλούς οιωνούς αφού ξεκλαρωσαν δύο πουλιά δίπλα μου στην διαδρομή για το καρτέρι, νύχτα όμως ακόμα, μετά εξελίχθηκε σε φόλα, μένοντας να ακούμε για κάνα τέταρτο μερικές ομοβροντιες από τα Λεγραινα και αυτό ήταν.
Είδα δύο πουλιά εκτός βεληνεκούς.
Αργύρη δεν αξίζει τον κόπο για αύριο, αν θες να σου πω πως να πας σε κάνα δύο μέρη, πάρε με τηλέφωνο το απογευμα να σου πω, εμένα δεν με βλέπω.

Kαλημερα και απο μενα. Ψευτομπασιμο οντως, οπως λεει ο Γιωργης. Ειδα 5 συνολικα πουλια, 2 περασαν πολυ κοντα απο μενα, αλλα τοσο χαμηλα που δεν σηκωσα καν οπλο. Οταν εστρωσε το ενα ηταν ηδη εκτος βολης, εριξα μια βολη απελπισιας για να πω οτι εριξα και γω. Εντυπωση μου εκανε οτι δεν ειχε κοσμο. Σε ενα που ξεκλαρωσε απο μπροστα, του εριξε ενας, και μετα το εβλεπα να πηγαινει πισω, χωρις να ακουγεται καν καποια τουφεκια.

Γιωργη, αφου πηρες ενα, ησουν σε καλο σημειο ;)
Έχουμε ακόμα μέρες... Υπομονή. :p

Status
Not open for further replies.
Back