Θα το πω στην αρχαϊζουσα.....Της επι χρημασι εκδιδωμενης γυναικος το σιδιρουν κικλιδωμα ""......κράτα μικρό καλάθι Αργύρη
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνεται αύριο εκεί πάνω .buy buy.

Θα το πω στην αρχαϊζουσα.....Της επι χρημασι εκδιδωμενης γυναικος το σιδιρουν κικλιδωμα ""......κράτα μικρό καλάθι Αργύρη
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνεται αύριο εκεί πάνω .buy buy.
Πάμε μαζί ρε Αργύρη να σου φύγει ο καημός.Αν δεν βρεχει το σαββατο μπορει να κατεβω και εγω ....δεν ξερω που ακριβως βλεποντας κσι κανοντας..δεν εχουν και GPS τα ατοιμα...xm.
.........κρανος,αλεξισφαιρο,καλαμιδες...Πάμε μαζί ρε Αργύρη να σου φύγει ο καημός.Πάρε με τηλ αύριο το απόγευμα. Βρες πορτοκαλί μπλούζα, καπέλο και γυαλιά
![]()
Σοβαρα ρε Γιωργο .....εγινε..!!!!.buy buy.yes ser !!Πάμε μαζί ρε Αργύρη να σου φύγει ο καημός.Πάρε με τηλ αύριο το απόγευμα. Βρες πορτοκαλί μπλούζα, καπέλο και γυαλιά
![]()
Μηπως να παρω και καπνογονα..?.........κρανος,αλεξισφαιρο,καλαμιδες...
γι'αυτο εχω να πατησω 10 χρονια......
Ειχε σημερα δηλαδη περασμα;Λοιπόν θα ρισκάρω μια πρόβλεψη για Χαρακα καθοτι πηγαίνω απο 20 χρονών εκεί. Αυριο θα χει 5000 κυνηγούς αλλα πιστέυω οχι πουλιά. Ολα αυτά τα χρόνια δεν έχει κανει καπάκι δευτερο πέρασμα συνηθως έχει κενό 2 μέρες και ξανά πάλι. Αυριο δεν θα πάω γιατι δουλευω. Θα παει ο πατερας μου και θα σας γραψω παλι το μεσημερι.
Πέρασμα με την έννοια του χαμού οχι, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο έχει πολλά χρόνια να γίνει. Μεγάλο πέρασμα είχε γίνει το 2002 άν θυμάμαι καλά. Ομως σε σχέση με πέρυσι που πηγαινα 20 μέρες και σκότωσα ενα τρυγόνι και δεν είδα πάνω απο 5 συνολικά, σήμερα ήταν μια καλή μερα. Αυτό που έχω παρατηρήσει πολλάκις είναι οτι όταν φανούν πουλιά τη μια μέρα εξαφανίζονται τελείως την άλλη, δε μου χει τύχει κάτι διαφορετικό όλα τα χρόνια εκεί. Βέβαια όλα είναι απρόβλεπτα γι αυτό ακριβώς και σήμερα οι περισσότεροι έμειναν σπίτι λόγω νοτιαδούρας (το πρωι ήταν όλα μουσκεμα) κι όμως διαψευστηκαν οι προβλέψεις. Εγώ πιστευα οτι θα είχε σήμερα λόγω ανακατέματος του καιρού γι αυτό άλλωστε και πήγα. Μακάρι να χει και άυριο περισσότερα να βαρέσουν πουλιά οσοι θα πάνε.Ειχε σημερα δηλαδη περασμα;
ΟΧΙΙΙΙΙ!Το ζητουμενο ειναι να σε βλεπουν βρε Αργυρη!!!Μηπως να παρω και καπνογονα..?![]()
Καπνογονα εντοπισμου εννοω Γιαννη...ΟΧΙΙΙΙΙ!Το ζητουμενο ειναι να σε βλεπουν βρε Αργυρη!!!
Αυτο θα πει ρεπορτάζ με ακρίβεια,Ευχαριστώ ΓιαννηΈνα τρυγονι με Gorilla eco 31γρ.
Ενα με Predator Ζωχιός 30γρ.
Δυο με Ζωχιός κίτρινο 31γρ.
Και να σου πω και το άλλο φίλε Τάσο. Έπιασα τη Γαλλίδα του Σπύρου φιλε, μιλάμε το όπλο δεν παίζεται, τέλειο ζυγισμα ανεβαίνει ονειρικά, εχει και αυτή τη σκαφτή ρίγα, γι'αυτό ο Σπύρος εχει κάψει τα μπεκανοτα. Σκέφτηκα να του προτείνω ανταλλαγή με το μπαικαλ μου αλλα δεν ήθελα να τον ριξω......Αυτο θα πει ρεπορτάζ με ακρίβεια,Ευχαριστώ Γιαννη![]()
Νομιζω οτι το μπαικαλ σου δεν εχει ρίγα όποτε θα δεχτεί την ανταλλαγή σίγουρα..Και να σου πω και το άλλο φίλε Τάσο. Έπιασα τη Γαλλίδα του Σπύρου φιλε, μιλάμε το όπλο δεν παίζεται, τέλειο ζυγισμα ανεβαίνει ονειρικά, εχει και αυτή τη σκαφτή ρίγα, γι'αυτό ο Σπύρος εχει κάψει τα μπεκανοτα. Σκέφτηκα να του προτείνω ανταλλαγή με το μπαικαλ μου αλλα δεν ήθελα να τον ριξω......
Sorryyyyyyyyy.off![]()
Γιαννη θα έκανα τη καρδιά μου πέτρα και θα έκανα την ανταλλαγή αλλα σκέφτηκα τον Σπύρο, θα μπορέσει να κουμαντάρει τον σκληροτράχηλο κοζακο μετά τη λεπτεπιλεπτη Γαλλιδουλα.......Σιγα μην δωσεις τον σκληροτραχηλο κοζακο για τη...γαλλιδουλα!
Έχουμε ακόμα μέρες... Υπομονή.Kαλημερα και απο μενα. Ψευτομπασιμο οντως, οπως λεει ο Γιωργης. Ειδα 5 συνολικα πουλια, 2 περασαν πολυ κοντα απο μενα, αλλα τοσο χαμηλα που δεν σηκωσα καν οπλο. Οταν εστρωσε το ενα ηταν ηδη εκτος βολης, εριξα μια βολη απελπισιας για να πω οτι εριξα και γω. Εντυπωση μου εκανε οτι δεν ειχε κοσμο. Σε ενα που ξεκλαρωσε απο μπροστα, του εριξε ενας, και μετα το εβλεπα να πηγαινει πισω, χωρις να ακουγεται καν καποια τουφεκια.
Γιωργη, αφου πηρες ενα, ησουν σε καλο σημειο![]()