Γιωργο δεν εχω φτασει ποτε μεχρι φετος να κυνηγαω τρυγονι οταν ανοιγουν οι ζωνες.Έχει ακόμα φίλε....
Ειδικά μέσα στις ζώνες.
ετσι ετσι βεντουζα βεντουζα και η m2 θα λαλησειΕ Μα πεστο στον φίλο σου ρε Βίκτωρα..Πιστεύω βαρέθηκε νωρίς το τρυγονι φετος..Ο νους του ειναι σε περιστέρια φασσες και Μ2 στις 15 Σεπτέμβρη!!
![]()
Οχι βεβαια, εχεις δικιο! Οι επομενες 10 μερες που θα διανυσουμε ειναι κλασικα οι καλυτερες ημερομηνιες για καλα περασματα6 του μηνα και τελειωσαν τα τρυγονια; Ε οχι...
Άλλο ένα να τρυγονάκι καθάρισε σήμερα ο Σπύρος, ειδε άλλο ένα και δυο ο πατέρας του. Τσουκου Τσουκου γεμίζει το τσουκάλι του
Εγω πήγα το απόγευμα στη γυρω περιοχή, τουφεκισα ενα τρυγονι XL που ερχοταν πατημένο αλλα ηταν πολλή αρσενικό, η απόσταση ηταν στα 30-35 μέτρα αλλα η προσκοπευση μου δεν ηταν αρκετή, του έβγαλα φτερά απο τον ποπό, ελάχιστα πριν τραβήξω τη σκανδάλη έβλεπα οτι ήμουν πίσω, προσπάθησα να τραβήξω λίγο μπροστά αλκα δεν πρόλαβα, ευτυχώς δεν το τραυμάτισα γιατι για οσο το έβλεπα πήγαινε με τις μπάντες. Με τη τουφεκιά ξεκλαρωσαν αλλα τρία απο τα δέντρα απέναντι μου και τράβηξαν προς το βουνό. Ευχομαι μέχρι να φύγει ο Σπύρος να φανεί λιγο τυχερός και να γίνει κάποιο πέρασμα γιατί το περιμένει πως και πως.
το νου σου αυριο γιαννη!!!!!!!
Γιάννη μην ξεχάσεις όταν δεις τον Σπυρετο να τον ρωτήσεις με τι μπαρουτοβολα ξάπλωσε τα τρυγόνια και σφύρα μου..Πεστου οτι δεν ρωτάς εσυ,Θα καταλάβει αμέσως ποιος ρωτάει είμαι σίγουρος..Για να δούμε Βλάσση απο αύριο σε αύριο παμε, ούτε γκομενα να περιμέναμε.......
Για να δούμε με το ανακάτεμα του καιρού μήπως αλλάξει κατι αν και ημερολογιακά απο εδώ και εμπρός ξεκινάνε οι μέρες τους.
Δυο απο τα τρυγονια του διημερου ειχαν ακομα λιοσπορα στη γουσα της ξεχασα να αναφερω...
Το βιντεακι δεν ειναι κατι ιδιαιτερο μιας κ οι περισσοτερες ωραιες φασεις εγιναν γρηγορα κ δεν ενεργοποιηθηκε η εγγραφη ωστοσο εχουν γραφτει καποια πουλια κ απο οταν ηταν εδω ο Γιωργος... Η ταχυτητα εχει κατεβει παααααααρα πολυ, το τρυγονι που ερχεται σαν γερακι επανω μου στο 0,40 το τουφεκουσα κ κατεβαζα το οπλο απο τη σιγουρια μου![]()
Το τρυγονακι που παει σαν πεταλουδα να τον φαει στο 1.33 ειναι δικο του κατορθωμα...
Πρωτον τουφεκαμε με M2 φιλαρακι κ δευτερον φτιαχνουμε κ φυσιγγια δεν παιζουμε...Ρε φιλαράκι ούτε οι φάσσες τόσο πολύ πάφα πούφα! .what.
Το μεσημέρι που μιλήσαμε του λέω με τη φυσίγγια έκανες τα τρυγόνια; κάποιος θέλει να μαθει, και μου απαντάει "Άσε κατάλαβα ποιος ρώτησε, ο Κεφαλλονιτης........Γιάννη μην ξεχάσεις όταν δεις τον Σπυρετο να τον ρωτήσεις με τι μπαρουτοβολα ξάπλωσε τα τρυγόνια και σφύρα μου..Πεστου οτι δεν ρωτάς εσυ,Θα καταλάβει αμέσως ποιος ρωτάει είμαι σίγουρος..![]()