Αμα ειναι εως τριαντα μετρα τα ψηνουν κιολας στο σημειο που θα τα βαρεσεις και τα ξεπουπουλιαζει!Τι κανουν βρε παιδι μου τελικα αυτες οι beneli........μονο που δεν τα ψηνουν τα περιστερια και δεν τα σερβιρουν....xm.![]()
Αμα ειναι εως τριαντα μετρα τα ψηνουν κιολας στο σημειο που θα τα βαρεσεις και τα ξεπουπουλιαζει!Τι κανουν βρε παιδι μου τελικα αυτες οι beneli........μονο που δεν τα ψηνουν τα περιστερια και δεν τα σερβιρουν....xm.![]()
Νασε καλα ρε βικτωρ ...πεθαναΚαι αναρωτιεστε εσεις μετα τι εγιναν τα τρυγονια![]()
κατσε φρονιμα φιλεΠαντως το ΜΒ νομιζα οτι βγαινει απο το "Μονο Βeretta"![]()
Γιατι, δεν τη "καιει";κατσε φρονιμα φιλε
Απλά θεϊκό βίντεο φίλε, πρέπει να το έχω δει από τότε που παίχτηκε στην τηλεόραση, πάνω από 100 φορές. Ο κουμπάρος μου που είναι άσχετος από κυνήγι όποτε ακούει ότι είχα πάει για κυνήγι, μου λέει πάντα, φίλε 4,500 χιλιάδες τρυγόνια σε ένα πρωινό στην Κωπαΐδα...Και αναρωτιεστε εσεις μετα τι εγιναν τα τρυγονια![]()
τονου σου αυριο γιαννη.....Άτυχος στάθηκε σήμερα ο Σπύρος γιατί ενω όλες τις άλλες μέρες εν είχε αλλάξει σημείο σήμερα που επέλεξε να καθήσει λίγο πιο μακριά τσ πουλιά έπαιζαν το μέρος που καθόταν τις προηγούμενες μέρες. Έπεσαν τουφεκιες, κάποιοι πήραν απο 2-3 πουλιά, είδε 2-3 κοπαδακια, τελικά κατάφερε και πήρε ενσ τρυγονι, το μοναδικό που τουφεκισει και σλλο ενσ που του πέρασε εκτός βολής. Όταν μιλήσαμε το πρωί ήταν ψιλοσκασμένος. Αλλά και αυτό στο πρόγραμμα είναι.
Εγώ πήγα το απόγευμα αλλά τα πουλάκια αφαντα, προφανώς με τις τουφεκιες το πρωί εξαφανίστηκαν μιας και όπως μου είπε ο Σπύρος έφαγαν κάτι τριαρες ξεγυρισμενες. Είδα ενα να περνάει μακριά ξσι στη βόλτα που έκανα μου σηκωθηκε ενα τρυγονι σχετικά κοντά , το τουφεκισα αλλά κράτησε τη τουφεκιά και πήγε μακριά και έπεσε σε μία σφαλιά πολλή μακριά, πήγα εκεί βρηκα φτερά αλλά τρυγονι τίποτα, προφανώς ξανασηκώθηκε. Ο καιρός δείχνει να καθαρίζει, οπότε αύριο ίσως είναι καλή μέρα
* Το τρυγονακι σήμερα ο Σπύρος το καθάρισε με Ζωχιός Predator 7,5. Έτσι για να ενημερωθεί ο "About"![]()
γιαννη θα τα βαρησουμε στην κερκυρα αυριοΑυριο εχει πρωηνο καρτερη αντε να δουμε τη θα κανουμε
Βλασση αύριο το πρωί δουλεύω αλλά υπάρχει εκπρόσωπος (Σπύρος) με τη παρέα τουτονου σου αυριο γιαννη.....
Χαχα λες????θα δηξηγιαννη θα τα βαρησουμε στην κερκυρα αυριο
την κυριακη εσεις
Δεν ειναι η μπενελη η τηγανηζολ μπαρουτη φτεει χαχαχαχατηγανισμα στον αερα φιλε
Μακάρι μπας και δούμε τίποτα αύριο!Δεν βλεπω ιδιαιτερη συμμετοχη.....
Περασε και η ωρα......xm.
Ρε μπας και..?![]()
Τασο εχετε καθολου πουλια εκει περα?εδω σε μικρες βολτες δεν εχω δει τιποτα απολυτως..γενικα το νησι επιασε τιποτα?Πήγα νωρίς το πρωί για μια δουλειά στο διπλανό χωριο,Αφού τέλειωσα έκανα μια γύρα με τα πόδια κατά μήκος σε ένα ποταμάκι που είναι γεμάτο πλατάνια,Μπενω σε ένα χωράφι και στην άκρη του σηκώνονται περίπου καμιά δεκαριά τρυγόνια και πιάνουν τα πλατάνια(νεύρα και η πίεση 19)
Προχώρησα και τα ξεπεταξα..Τα δυο μάλιστα ήταν βολικοτατα σε διαφορετική περίπτωση.
Να γυρνάς μέσα στον ήλιο κ να μην κανείς μπαμ,και αυτά να είναι μέσα στα χωριά..
Ε μα παρανομείς κύριε πρόεδρε η δεν παρανομείς????????![]()