Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι κανουν βρε παιδι μου τελικα αυτες οι beneli........μονο που δεν τα ψηνουν τα περιστερια και δεν τα σερβιρουν....xm..sarcastic.
Αμα ειναι εως τριαντα μετρα τα ψηνουν κιολας στο σημειο που θα τα βαρεσεις και τα ξεπουπουλιαζει!

Και αναρωτιεστε εσεις μετα τι εγιναν τα τρυγονια .sarcastic.
Απλά θεϊκό βίντεο φίλε, πρέπει να το έχω δει από τότε που παίχτηκε στην τηλεόραση, πάνω από 100 φορές. Ο κουμπάρος μου που είναι άσχετος από κυνήγι όποτε ακούει ότι είχα πάει για κυνήγι, μου λέει πάντα, φίλε 4,500 χιλιάδες τρυγόνια σε ένα πρωινό στην Κωπαΐδα... .my man..sarcastic.

Άτυχος στάθηκε σήμερα ο Σπύρος γιατί ενω όλες τις άλλες μέρες εν είχε αλλάξει σημείο σήμερα που επέλεξε να καθήσει λίγο πιο μακριά τσ πουλιά έπαιζαν το μέρος που καθόταν τις προηγούμενες μέρες. Έπεσαν τουφεκιες, κάποιοι πήραν απο 2-3 πουλιά, είδε 2-3 κοπαδακια, τελικά κατάφερε και πήρε ενσ τρυγονι, το μοναδικό που τουφεκισει και σλλο ενσ που του πέρασε εκτός βολής. Όταν μιλήσαμε το πρωί ήταν ψιλοσκασμένος. Αλλά και αυτό στο πρόγραμμα είναι.
Εγώ πήγα το απόγευμα αλλά τα πουλάκια αφαντα, προφανώς με τις τουφεκιες το πρωί εξαφανίστηκαν μιας και όπως μου είπε ο Σπύρος έφαγαν κάτι τριαρες ξεγυρισμενες. Είδα ενα να περνάει μακριά ξσι στη βόλτα που έκανα μου σηκωθηκε ενα τρυγονι σχετικά κοντά , το τουφεκισα αλλά κράτησε τη τουφεκιά και πήγε μακριά και έπεσε σε μία σφαλιά πολλή μακριά, πήγα εκεί βρηκα φτερά αλλά τρυγονι τίποτα, προφανώς ξανασηκώθηκε. Ο καιρός δείχνει να καθαρίζει, οπότε αύριο ίσως είναι καλή μέρα
* Το τρυγονακι σήμερα ο Σπύρος το καθάρισε με Ζωχιός Predator 7,5. Έτσι για να ενημερωθεί ο "About" .sarcastic.
τονου σου αυριο γιαννη.....

Πήγα νωρίς το πρωί για μια δουλειά στο διπλανό χωριο,Αφού τέλειωσα έκανα μια γύρα με τα πόδια κατά μήκος σε ένα ποταμάκι που είναι γεμάτο πλατάνια,Μπενω σε ένα χωράφι και στην άκρη του σηκώνονται περίπου καμιά δεκαριά τρυγόνια και πιάνουν τα πλατάνια(νεύρα και η πίεση 19):(
Προχώρησα και τα ξεπεταξα..Τα δυο μάλιστα ήταν βολικοτατα σε διαφορετική περίπτωση.
Να γυρνάς μέσα στον ήλιο κ να μην κανείς μπαμ,και αυτά να είναι μέσα στα χωριά..
Ε μα παρανομείς κύριε πρόεδρε η δεν παρανομείς????????.hair.

Πρωινο ξημερωμα με τον Ευριπιδη, το γιο του και τον Γιαννη. Κοσμος πολυς, δυστυχως απο νωρις, οποτε κατσαμε οπως οπως, και οπου βρηκε ο καθενας, εκτος απο μενα που πηγαινα περα δωθε, λογω κοσμου. Ειδαμε 3 τρυγονακια, το ενα ηρθε στα χερια του Γιωργου, ενα περασε πρωι πρωι δινοντας για μια στιγμη στοχο και μετα μπαινοντας αναμεσα σε μας και καποιους αλλους παραδιπλα, και κατα τις 8 ενα ηρθε καταπανω μας, αλλα ξαφνιασε τον Ευριπιδη και δεν το κρατησε. Εγω γυρισα με καθαροτατο το δικανο αφου ημουν ο μονος που δεν εριξε καμμια. Ελαχιστα τα πουλια, πολυς ο κοσμος. Αυριο παλι.

μπα τιποτα και σημερα. λιγες τουφεκιες γυρω γυρω. ειδα ενα το πρωι αλλα ητανε πολυ χαμηλα και δεν εριξα. αλλο ενα λιγο αργοτερα περασε απο τον γιο και το καπνισε με τη μπαικαλα κι αυτα ητανε. αυριο παλι. αλλο ενα περασε στα 35 μετρα περιπου αλλα δεν το ειδα γρηγορα του εριξα μια μπηχτη αλλα τιποτα

Σήμερα αλλαγή μέρους, σταματήσαμε στην Αγία Φωτεινή. Πηγαίνοντας να βρω κάπου συμπαθητικά να κάτσω, ξεκλαρισε ένα δίπλα μου αλλά όσο και να προσπάθησα να δω ένα ίχνος από την άσπρη ουρά του την ώρα που φτεροκοπουσε, δεν τα κατάφερα. Έφεξε καλά και σκέφτηκα ότι δεν θα τουφεκισω πάλι, οπότε άρχισα τις βόλτες. Κάποια στιγμή είδα την γνωριμη σιλουέτα να περνάει χαμηλά, πολύ μακριά μου όμως. Τράβηξα μπροστά και έριξα δύο τουφεκιες, πιο πολύ για να πω ότι έριξα σε τρυγονι, αν είχα κάνα 1* πάνω μπορεί κάτι να γινόταν . Μετά από λίγο συναντηθηκα με έναν ορτυκα και αφού καλημεριστηκαμε, βλέπω ένα τρυγονι να έρχεται κατά πάνω του, στην πλάτη του. Πίσω σου, πίσω σου, του φώναξα και τρομαζοντας κατέβασε το όπλο από τον ώμο και του έριξε επιτυχώς.
Με ευχαρίστησε και αυτό ήταν.
Το μέρος μου άρεσε και αφού το αφουγκραστηκα αύριο θα κάτσω σε καλύτερο σημείο.

Πήγα νωρίς το πρωί για μια δουλειά στο διπλανό χωριο,Αφού τέλειωσα έκανα μια γύρα με τα πόδια κατά μήκος σε ένα ποταμάκι που είναι γεμάτο πλατάνια,Μπενω σε ένα χωράφι και στην άκρη του σηκώνονται περίπου καμιά δεκαριά τρυγόνια και πιάνουν τα πλατάνια(νεύρα και η πίεση 19):(
Προχώρησα και τα ξεπεταξα..Τα δυο μάλιστα ήταν βολικοτατα σε διαφορετική περίπτωση.
Να γυρνάς μέσα στον ήλιο κ να μην κανείς μπαμ,και αυτά να είναι μέσα στα χωριά..
Ε μα παρανομείς κύριε πρόεδρε η δεν παρανομείς????????.hair.
Τασο εχετε καθολου πουλια εκει περα?εδω σε μικρες βολτες δεν εχω δει τιποτα απολυτως..γενικα το νησι επιασε τιποτα?

Status
Not open for further replies.
Back