Γνώμες Φυσιγγίων

Λοιπόν Κώστα φίλε μου στα μπασιματα θα βάλω 7αρια η 28αρι νο 7,5 μόνο άμα δω φασσα. Αν δεν δω το 9αρακι μου δεν το αλλάζω. Το οποίο 9αρακι μου έχει δώσει αρκετές φασσες στα περάσματα αλλά σε λογικές αποστάσεις για το νουμερο αυτο και όχι στα 40+ μέτρα που έλεγε μια ψυχή πριν λίγο καιρό εδώ μέσα.
Εγω ως τωρα Νο8½ ως κ 9½ αλλα με 1* ή 2* καθως το καρτερι μου ηταν λιγο χαμηλου υψομετρου...αλλα τις ξεκρεμαγα ωραια εκει πανω.
Απο φετος, θα στησω 2 κουτακια σε 7½ να μηνω ησυχος ποιο πολυ.

Εγω ως τωρα Νο8½ ως κ 9½ αλλα με 1* ή 2* καθως το καρτερι μου ηταν λιγο χαμηλου υψομετρου...αλλα τις ξεκρεμαγα ωραια εκει πανω.
Απο φετος, θα στησω 2 κουτακια σε 7½ να μηνω ησυχος ποιο πολυ.
Oι βολές που χαρίζει το full είναι ανεπανάληπτες αλλά είναι σκέτη ζαριά
το γμνο !
΄Η σε ξευτιλίζει σε εύκολα πουλιά ή σε κάνει ''μάγκα'' σε άπιαστα για άλλους .
Με full καί 33γρ έχω να θυμάμαι ωραία πράγματα σε τρυγόνι (μπασίματα)
καί τσίχλες πονηρές (μπασίματα )

Επιδη τυγχάνει να εχω δουλεψει μηχανες (αέρος/ρεύματος) για 5 χρόνια, ολο το παραπανω σκινικο, δημιουργειται απο την ταχύτητα παραγωγής της ιδιας μηχανης, για το λογο της μεγαλης ζητησης ενος προϊόντος.....
Οσο ποιο αργα λειτουργει ενα μηχανημα, τοσο ποιο σωστη δουλεια θα γινει.
Εγώ που δουλεύω μηχανές διάτρησης μετάλλων, το να ρυθμίσεις λεπτομέρειες σε μια μηχανή είναι το πιο χρονοβόρο πράγμα που απαιτεί γνώσεις και οξυδέρκεια και αν το αφεντικό δεν είναι διατεθειμένο να υπάρχει τελειότητα δεν γίνεται ποτέ.

Εγώ που δουλεύω μηχανές διάτρησης μετάλλων, το να ρυθμίσεις λεπτομέρειες σε μια μηχανή είναι το πιο χρονοβόρο πράγμα που απαιτεί γνώσεις και οξυδέρκεια και αν το αφεντικό δεν είναι διατεθειμένο να υπάρχει τελειότητα δεν γίνεται ποτέ.
Ετσι ακριβως Στέφανε.....συμφωνω!!
Να φανταστεις, για να ρυθμισω μια μηχανη SACMI (αέρος/ρεύματος) διαμόρφωσης χαρτοκυβωτίων Π.Χ. απο 60×40×17m σε 40×30×17 με εσωτερική γωνιά κλησίματος, ετρωγα 20 λεπτα χρόνο μεχρι να βγαλω παραγωγή διαμόρφωσης.

Το 34αρι μόνο δικαοιολογει κάπως την τιμή ας πούμε ? Από ότι φαινεται πυριτιδα Α1 special και επινικελωμενα σκάγια θα αξίζει μια δοκιμη . Τα αλλά τα βρίσκεις και σε Ελληνικές εταιρείες .

Back