Το πορτοκαλι που ηξερα ηταν 688 c7 1,65x32 με βυσμα αποσπωμενου πατου......Καλησπέρα. Μου είχατε γράψει κάποιοι πέρσι στην έναρξη ότι τα classica nsi που ήταν πορτοκαλί έχουν άλλη συνταγή απο ότι τα λευκά. Θυμάται κάποιος να μου πει τις διαφορές?
Τα classica 32 δεν βγαίνουν εκτός και αν υπάρχει σε παλιό στοκ ...την ίδια συνταγή ακριβώς έχει το az20 σε πορτοκαλί κάλυκαΤο πορτοκαλι που ηξερα ηταν 688 c7 1,65x32 με βυσμα αποσπωμενου πατου......
Τα αλλα ,τα λευκα που αναφερεις δεν τα γνωριζω......
Πάρε ΑΖ-20.....το νέο classica δεν ξέρω αν έχει βύσμα αποσπωμενου πάτου. Το ΑΖ-20 έχει σίγουρα.Καλησπέρα. Μου είχατε γράψει κάποιοι πέρσι στην έναρξη ότι τα classica nsi που ήταν πορτοκαλί έχουν άλλη συνταγή απο ότι τα λευκά. Θυμάται κάποιος να μου πει τις διαφορές?
Σωστα, δεν έχει, και καμιά σχέση το παλιό με το καινούργιο, ο αντικαταστατης είναι το AZ.Πάρε ΑΖ-20.....το νέο classica δεν ξέρω αν έχει βύσμα αποσπωμενου πάτου. Το ΑΖ-20 έχει σίγουρα.
παλια δικανα με 34 γραμμαρια , λιγο βαρη ειναι , για 65 αρι θαλαμηΩραίο φυσηγγι σε κάλυκα 12/67...ιδανικό για παλιά δίκανα έριξα το Φλεβάρη λίγα σε κυχλες και επιβλαβή...
32 είναιπαλια δικανα με 34 γραμμαρια , λιγο βαρη ειναι , για 65 αρι θαλαμη
Πάρε ΑΖ-20.....το νέο classica δεν ξέρω αν έχει βύσμα αποσπωμενου πάτου. Το ΑΖ-20 έχει σίγουρα.
Σωστα, δεν έχει, και καμιά σχέση το παλιό με το καινούργιο, ο αντικαταστατης είναι το AZ.
Κανένα μαγαζί δεν τα έχει όσο γράφει ο Τουρης,δεν ξέρω γιατί βάζει αυτές τις τιμές, αν δεις για τα s4 γράφει 13€, τα οποία έχουν από 11-11.5Πολύ τσιμπημενα σε τιμή και τα αζ μια χαρά κάνουν την δουλειά τους
.
ειναι γιατι οι αλλοι εχουν ακομα παλια , οταν ομως παρουν καινουρια τοτε να δεις που θα πανε οι τιμεςΚανένα μαγαζί δεν τα έχει όσο γράφει ο Τουρης,δεν ξέρω γιατί βάζει αυτές τις τιμές, αν δεις για τα s4 γράφει 13€, τα οποία έχουν από 11-11.5
Είναι τακτική των αντιπροσωπειων να πουλάνε παραπάνω από τα μαγαζιά, το ίδιο κάνει και ο κυργιας, αυτοί θέλουν να πουλάνε χονδρική στα μαγαζιά, δεν τους ενδιαφέρει η ΛιανικήΚανένα μαγαζί δεν τα έχει όσο γράφει ο Τουρης,δεν ξέρω γιατί βάζει αυτές τις τιμές, αν δεις για τα s4 γράφει 13€, τα οποία έχουν από 11-11.5
Όχι είναι ακριβώς γενικάειναι γιατι οι αλλοι εχουν ακομα παλια , οταν ομως παρουν καινουρια τοτε να δεις που θα πανε οι τιμες
Μιτσο έχουν πελάτες που τα σκανε δεν είναι όλοι σαν εμάς που ψάχνουμεΑν είναι να πάρουν τα φυσιγγια σε όλα τα μαγαζιά τις τιμές που πουλάει τώρα ο Τουρης θα είμαστε τεράστιοι μαλακες αν πάρουμε από αυτά. Το ΑΖ -20 όλοι το έχουν 10,9. Ο Τουρης 13,3... Ας τα βάλουν στον πάτο τους στην τελική. Οικονομία να κρατήσει το στοκ όσο πιο πολύ γίνεται και γουρούνι κάργα....
NSI classical 32gr. Μεγάλος έρωτας εδώ και πολλά χρόνια. Το παλιό πορτοκάλι το έχω δουλέψει αρκετά. Πριν δύο χρόνια είπαν ότι το σταματάνε κι ότι στη θέση του θα βγει το az20. Το πήρα αλλά σε νορμάλ καιρούς δεν μου πήγε καλά. Δεν το δοκίμασα με κρύο. Βέβαια όσοι το πήραν (az20) μετά είδα ότι είχε μεγαλύτερο παφυλα.View attachment 98062View attachment 98063το καινούργιο το NSI classical 32gr δεν το έχω δοκιμάσει. Ο Τούρης έχει το κουτί που έχω κι εγώ αλλά με πορτοκάλι παφυλα.View attachment 98064View attachment 98065το 30gr classica light το έχω κυνηγησει και σε περπατητο και σε καρτέρι. Τίμιο αλλά όχι το παλιό πορτοκάλι. View attachment 98067
Και γω δεν τρελάθηκα με το az
Άρα και το classica 32 το καινούργιο με αποσπώμενου πάτου είναι.NSI classical 32gr. Μεγάλος έρωτας εδώ και πολλά χρόνια. Το παλιό πορτοκάλι το έχω δουλέψει αρκετά. Πριν δύο χρόνια είπαν ότι το σταματάνε κι ότι στη θέση του θα βγει το az20. Το πήρα αλλά σε νορμάλ καιρούς δεν μου πήγε καλά. Δεν το δοκίμασα με κρύο. Βέβαια όσοι το πήραν (az20) μετά είδα ότι είχε μεγαλύτερο παφυλα.View attachment 98062View attachment 98063το καινούργιο το NSI classical 32gr δεν το έχω δοκιμάσει. Ο Τούρης έχει το κουτί που έχω κι εγώ αλλά με πορτοκάλι παφυλα.View attachment 98064View attachment 98065το 30gr classica light το έχω κυνηγησει και σε περπατητο και σε καρτέρι. Τίμιο αλλά όχι το παλιό πορτοκάλι. View attachment 98067
Μητσακο εαν τελικα μας το επιτρεψουν το τρυγονι φετος, θα προτιμησω να ριξω το καινουργιο το 32αρι. Το az20 το εχω παρει απο φοβο, βεβαια θα το ξαναριξω στις τσιχλες και θα το δοκιμασω και με ''κρυο - λεμε τωρα''. Ουτως η αλλως 2 κυνηγια το χρονο πηγαινω για τρυγονια, ποσες ντουφεκιες να ριξω?Άρα και το classica 32 το καινούργιο με αποσπώμενου πάτου είναι.
Το ΑΖ με τον 8αρι παφυλα έριξα στα τρυγόνια και πήγε πολύ καλά. Στις τσίχλες δεν έριξα.