Αν καείς μια φορά στον χυλό φιλε , φυσας το γιαούρτι μέχρι τέλους.Πραγματικά απορώ τόσο άχρηστα ... εδώ εμείς που τα βαράμε δεν έχουμε κανένα παράπονο και από το 30&32 και το veloce.. και μηλαμε για ένα μέρος που η υγρασία βαράει 100% για πλάκα από τον Σεπτέμβριο
Το να γλιτώσεις 25-30 λεπτά του ευρώ ανά κουτί δεν λέει τίποτα πια.Η τιμές είναι απλησίαστες πανό από 10€ τα 30 γρ..και κοντά στα 11 τα 32....άντε γεια..η διαφορές είναι αμελητέες από καταστήματα σε κατάστημα.... χάθηκε και το πλεονέκτημα που είχαν κάποιοι
Στα σίγουρα πλέων ούτε πειράματα ούτε 50 μάρκες...μια εταιρεία και τέρμαΤο να γλιτώσεις 25-30 λεπτά του ευρώ ανά κουτί δεν λέει τίποτα πια.
Πλέον τα ακουμπάς σε ότι σου αρέσει και σου κάνει τα χατίρια και δεν κοιτάς δεξιά αριστερά.
Έχω καεί...Πραγματικά απορώ τόσο άχρηστα ... εδώ εμείς που τα βαράμε δεν έχουμε κανένα παράπονο και από το 30&32 και το veloce.. και μηλαμε για ένα μέρος που η υγρασία βαράει 100% για πλάκα από τον Σεπτέμβριο
Αυτές είναι π@@@@ που λένε για να δικαιολογήσουν την εσχρωκερδια..βρήκαν πάτημα και θα μας τα πάρουν χοντρά λύση δεν υπάρχει η καύλες πληρώνονταιΚαλησπέρα σε όλους. Οι τιμές πραγματικά έχουν ξεφύγει και αν ισχύουν όσα ακούγονται η ανηφόρα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη, καθώς τα εργοστάσια που φτιάχνουν τις πυρίτιδες στην Ευρώπη και στην Ασία θα ασχοληθούν με πολεμικά βλήματα.
Έκανα την Παρασκευή μια παραγγελία στον Αλαγιαννη που έχει τις καλύτερες τιμές λογω και του μειωμένου ΦΠΑ. Σε μεγάλες παραγγελίες η τιμή είναι χαμηλότερη απο την αναγραφόμενη στο σαιτ.
Me too...Έχω καεί...
Και εγώ είχα κάει με τα παλιά που είχαν άλλο συγκ. Τους έδωσα δεύτερη ευκαιρία γιατί είχα ακούσει καλά λόγια είδα και αλλαγή και μου έκατσε καλά .....Me too...
Ωχ ωχ ωχ ,είναι ελκυστικά!Ενδεικτικά βάζω κάποιες φωτογραφίες.
Το νέο euromix και c7 πυρίτιδα στα χοντρά νούμερα του διασποράς.
Προσωπικά τα νέα κουτιά των Tordo δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν όπως και η αλλαγή που είχε κάνει παλαιότερα στο κουτί των διασποράς.
Τέλος το Tordo 32 (πορτοκάλι) πέρυσι το βρήκα εξαιρετικό. Το Tordo 30 από την άλλη απλά δεν πρόκειται να το ξανά αγοράσω ακόμα και αν είναι το μόνο φυσίγγι στο κυνηγομάγαζο.
Με C7 L ×36 ειναι γεμισμενο το διασπορας...γιαυτο κ μονο τα 750bar οπως λεει.....μαλακο ειναι, δεν θα'χει ανακρουση τόοοοοσο σοβαρη.Ενδεικτικά βάζω κάποιες φωτογραφίες.
Το νέο euromix και c7 πυρίτιδα στα χοντρά νούμερα του διασποράς.
Προσωπικά τα νέα κουτιά των Tordo δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν όπως και η αλλαγή που είχε κάνει παλαιότερα στο κουτί των διασποράς.
Τέλος το Tordo 32 (πορτοκάλι) πέρυσι το βρήκα εξαιρετικό. Το Tordo 30 από την άλλη απλά δεν πρόκειται να το ξανά αγοράσω ακόμα και αν είναι το μόνο φυσίγγι στο κυνηγομάγαζο.
Κλείσε τα μάτια και γύρνα το βλέμμα αλλού....Μην σε παρασύρουν οι σειρήνες του marketing....Ωχ ωχ ωχ ,είναι ελκυστικά!
Το γνωστό μπέρδεμα Τάσο που έγινε με τις περσινές παραγγελίες στον Αλαγιάννη.Βλέπω στο site του Ναυπλιωτη ότι έχει tordo 34 με Α1 και δίπλα το γνωστό Α1 34 specialle..
Γιαυτό μόνο Diana...Το γνωστό μπέρδεμα Τάσο που έγινε με τις περσινές παραγγελίες στον Αλαγιάννη.
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!Γιαυτό μόνο Diana...![]()
Τόσο καλά????Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!