Γνώμες Φυσιγγίων

Με τις καινούριες παρτίδες φυσιγγίων του Δορκά, ξέρουμε τι γίνεται?
R12, 3Α και Νεο Βέλοξ εξακολουθούν να είναι καλα πυρομαχικά? Τα ρίξατε φέτος αγορασμένα φέτος?
Είχα ακούσει ότι άλλαξε πυρίτιδες και πέρσι δεν πήρα από αυτόν..μόνο το Δορκάς 28 δοκίμασα με d20 και δεν μου άρεσε καθόλου. Το εξπρές 32 δεν αγόρασα όπως κάθε χρόνο, είχα κάτι λίγα παλιά και εριξα και το σεμι 40 το άλλαξαν,άργησε πολύ να έρθει και δε το αγόρασα. Γενικά δε νομίζω να έμεινε τίποτα ίδιο..

Καλημέρα παιδιά! Καλή εβδομάδα! Σκέφτομαι να πάρω 10Κουτακια gm3 ή sipe της nsi...για τα μπασίματα (με το καλό) για πείτε καμία γνώμη μεταξύ των δύο...αν τα έχετε ρίξει πέρσι ..το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως το sipe είναι πολύ χειμωνιάτικο και έχω θέμα με τον ζεστο καιρό που επικρατεί τα τελευταία χρόνια..κάθε γνώμη καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα παιδιά! Καλή εβδομάδα! Σκέφτομαι να πάρω 10Κουτακια gm3 ή sipe της nsi...για τα μπασίματα (με το καλό) για πείτε καμία γνώμη μεταξύ των δύο...αν τα έχετε ρίξει πέρσι ..το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως το sipe είναι πολύ χειμωνιάτικο και έχω θέμα με τον ζεστο καιρό που επικρατεί τα τελευταία χρόνια..κάθε γνώμη καλοδεχούμενη! Ευχαριστώ πολύ
Στα μπασιματα το sipe είναι μια χαρά το gm3 είναι ποιο βαρη φυσηγγι

Κανένα από τα 2 για μπασιματα. Lambroo a1 32,diana 32,roumeliotis 30,az20 32.

Το sipe το έριχνα με κρύο κοντά στους 4 βαθμούς ένα πρωί και θέριζε τώρα για ζεστή δεν ξέρω τι θα κάνει επίσης έριχνα και το s4 αλλά καμία σχέση το sipe ανώτερο
Εγω παλι, θερμογόνες πυρίτιδες το καλοκαίρι δε μου αρεσει να χρησιμοποιώ διοτι δεν ειχα κ τις καλυτερες εντυπώσεις....αντιθέτως στις υγρασίες κ κρύα...
....SIPE...🔞

Εγω παλι, θερμογόνες πυρίτιδες το καλοκαίρι δε μου αρεσει να χρησιμοποιώ διοτι δεν ειχα κ τις καλυτερες εντυπώσεις....αντιθέτως στις υγρασίες κ κρύα...
....SIPE...🔞
Τα καλύτερα φυσηγγια με ξερό καιρό τα έχω φτιάξει με s4 ... ολλα είναι θέμα σεταπ για μένα

Ξέχασα και το cheddite tordo εγγύηση.

Back