O !yes!Τόσο καλά????
O !yes!Τόσο καλά????
Παλιά κάτι πράσινα που είχα ριξει ήταν οντως πολύ καλά.O !yes!
Ακόμα αυτά είναι κορυφή.Παλιά κάτι πράσινα που είχα ριξει ήταν οντως πολύ καλά.
Κανόνισε να τα κυνηγαμε κοψοφτερα μέσα στα ηλιόσπορα πρώτη μέραΑκόμα αυτά είναι κορυφή.
Yes it is...Τόσο καλά????
Βασίλη δεν νομίζω να αλλαξε κάτι. Όλα τα χρόνια με την ίδια συνταγή ειναι και τα υλικά είναι της ίδιας της cheddite.Ξέρει κανείς αν άλλαξε η συνταγή του cheddite tordo;
Να είσαι καλά Γιάννη. Όποτε βλέπω αλλαγή στο κουτί πάντα ψάχνομαι και για πιθανή αλλαγή στη συνταγή.Βασίλη δεν νομίζω να αλλαξε κάτι. Όλα τα χρόνια με την ίδια συνταγή ειναι και τα υλικά είναι της ίδιας της cheddite.
το κουτακι εκατσε καλα στην φερμα Τασαρα;Και αυτά...
Εχω ησυχάσει...
So much ρεYes it is...
If you δοκιμας once you αρεσει much..
And then you αγοράσει...
Η Άκουιλα είναι μπαρουταρα..νομίζω 1,65*32 το έχει με sgΑκόμα αυτά είναι κορυφή.
Καπου είχα δει ότι έχει Άκουιλα τώρα από drago ....αν είναι ακόμα διάφανο πάρε ένα κουτί και δες αν είναι κόκκινη είναι ΆκουιλαΞέρει κανείς αν άλλαξε η συνταγή του cheddite tordo;
Drago έχει με ακουιλα συγκεντρωτηρα.Καπου είχα δει ότι έχει Άκουιλα τώρα από drago ....αν είναι ακόμα διάφανο πάρε ένα κουτί και δες αν είναι κόκκινη είναι Άκουιλα
Me too !Me too...
Θα τον αφήσω να ρίξει πρώτος. Πατατάκια, καρεκλίτσα και μπύρα... χιχιχι...Κανόνισε να τα κυνηγαμε κοψοφτερα μέσα στα ηλιόσπορα πρώτη μέρα.
Πληρώνομαι για την διαφήμιση...Τ
το κουτακι εκατσε καλα στην φερμα Τασαρα;![]()
Τι διαφορά να έχει από τα C7 του καλκαντζάκου η τα Maionchi. Επίσης δε βλέπω κανένα μαγαζί να έχει τα καινούργια.το ενδιαφερον για μενα ειναι το super tordo που ειναι τωρα με C7. αλλα θελω ν9 , το βγαζει μονο σε ν8.
υποπτευομαι οτι αντεγραψε το nsi classika 32
το ενδιαφερον για μενα ειναι το super tordo που ειναι τωρα με C7. αλλα θελω ν9 , το βγαζει μονο σε ν8.
Καλησπερα το classica της nsi δεν μπορει να το αντιγραψει γιατι η επιτυχια αυτου του φυσιγγιου ειναι το κυαθιο αποσπωμενου πατου ο γνωστος antitzello.. ...Τι διαφορά να έχει από τα C7 του καλκαντζάκου η τα Maionchi. Επίσης δε βλέπω κανένα μαγαζί να έχει τα καινούργια.
Ωραίο φυσηγγι σε κάλυκα 12/67...ιδανικό για παλιά δίκανα έριξα το Φλεβάρη λίγα σε κυχλες και επιβλαβή...το ενδιαφερον για μενα ειναι το super tordo που ειναι τωρα με C7. αλλα θελω ν9 , το βγαζει μονο σε ν8.