Συμβατικά

Αν κ πλεον με τα τοσα ηλεκτρονικα ψιψιψινια που εχουν τα αυτοκινητα θεωρω οτι ειναι κ λιγο θεμα τυχης το ποσο αξιοπιστο θα σου βγει, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ εταιριας κυριολεκτικα, κ εγω μαλλον hyundai θα προτεινα... Δεν το ξερω το i10 αλλα ξερω πολλους κατοχους που εχουν αυτοκινητα της εταιριας αρκετα χρονια χωρις προβληματα... Στην χαμηλη οικονομικη κατηγορια πιστευω οτι ειναι τιμια προταση...

Προσωπικα εχω το i20 το παλιο μοντελο εδω και 4 χρονια περιπου. Προβληματα μηδεν, εκτος απο μια μπαταρια, και ενα διακοπτακι των παραθυρων που εσπασε. Υποψιν οτι δεν το λυπαμαι και στα κυνηγια του παει, και στους χωματοδρομους τηρουμενων των αναλογιων βεβαια. Και καθυστερω και τα σερβις ....

Ωραία τα hyundai φτηνά και χωρίς προβλήματα αλλά δεν έχουν καλη μεταπώληση , εγώ θα επελεγα το yaris το απλό με 2000€ περίπου παραπάνω....

Χρηστο αν ή χρήση του θα είναι μόνο μέσα στην πόλη με ότι αυτό συνεπάγεται :
παρκαρισματα-γρατζουνιες-χτυπηματα προφυλακτήρα κτλ
εγώ στην θέση σου θα επέλεγα ένα μεταχειρισμένο με 3-4.000 ευρώ θα του έκανα και ένα μάζεμα λαστιχα-αμορτισερ και γενικό σέρβις
και θα εβαζα το τάλιρο στην τσέπη
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην αγορά ακόμα από ιδιώτες που κανείς άνετα και παζάρι στην τιμή ;)

Fiat panda 4x4 πετρελ μεταχειρισμενο.Θα σου κανει πιστεψε με όλα τα κεφια χωρις να ζηταει πολλα
Το έχω οδηγήσει πολύ, εξαιρετικό.

Corolla G6 1.3 του 98"...!
Με μία λέξη σκυλί μαύρο, δεν χαλάει με τίποτα, και με έχει πάει παντού...
Στο βουνό για φάσες και στον βάλτο για πάπια, μέχρι και κλουβάκι γίνεται, άμα ρίξεις τα πίσω καθίσματα, και το φορτώνεις μέχρι να κάτσουν τα μορτισέρια.! :D Στον ελεύθερό του χρόνο κάνει και πίτσες ντελίβερι.!
Όσο ο δρόμος είναι σε λογικά πλαίσια βατός, περνάει ο Ιάπωνας.!!!
Εδώ μία φώτο από παπιοκυνήγι. Πάπια πήγαινε σύριζα στο νερό, αλλά τα σκάγια δεν την βρήκανε και σκάσαν στο νερό... Και να τι βγήκε στην επιφάνεια. πρώτη φορά είδα σκύλο να απορτάρει κεφαλόπουλα.! .asking.
(όσοι σχολιάσουν το τφέκι, ήμαν μικρός και άμαθος, δεν ήξερα ότι δεν κάνουν οι 50 πόντοι κύλινδρος στο παπί, μετά ρώτησα-δίαβασα-έμαθα, και ακόμα μαθαίνω) .sarcastic.
12071782_1125715167457569_1127972632_n_zps7cie0p6q.jpg

Και πάντα είχα την απορία πως βγήκαν οι στίχοι του δημοτικού τραγουδιού:
"Άντε το γυαλό-γυαλό. ψαράκια κυνηγώ"

Last edited:
Μετά από 3 περίπου μήνες που έχει έρθει στην οικογένεια δηλώνω ερωτευμένος με τη μικρή γερμανίδα. .love.
Είναι φουλ εξτρά εκτός από ανακλινόμενους καθρέφτες και δεν έχει τον μεσαίο καθρέφτη αυτόματα αντιθαμβωτικό.
Audi a3 1600 πετρέλαιο δεν καίει τίποτα σε σχέση με το 1400 golf. Λογικό βέβαια αφού είναι πετρέλαιο και δεν έχει τα 170 περίπου καλοταϊσμένα άλογα του golf.
Από ότι βλέπω ο πατέρας μου δεν έχει την καλή διάθεση να πάρουμε ένα αγροτικό. Τι τον έπιασε στα γεράματα… .hair.

Μετά από 3 περίπου μήνες που έχει έρθει στην οικογένεια δηλώνω ερωτευμένος με τη μικρή γερμανίδα. .love.
Είναι φουλ εξτρά εκτός από ανακλινόμενους καθρέφτες και δεν έχει τον μεσαίο καθρέφτη αυτόματα αντιθαμβωτικό.
Audi a3 1600 πετρέλαιο δεν καίει τίποτα σε σχέση με το 1400 golf. Λογικό βέβαια αφού είναι πετρέλαιο και δεν έχει τα 170 περίπου καλοταϊσμένα άλογα του golf.
Από ότι βλέπω ο πατέρας μου δεν έχει την καλή διάθεση να πάρουμε ένα αγροτικό. Τι τον έπιασε στα γεράματα… .hair.

Καλοτάξιδο να είναι το εργαλείο μεγάλο θέμα η κατανάλωση του Diesel

Κωστή θυμάμαι που κάναμε μια συζήτηση για αγορά ενός αγροτικού αλλά τλκ τα γκαζιάρικα τα προτιμάτε οικογενειακώς απ'ότι βλέπω!! Καλοτάξιδο να είναι φίλε :)

Κωστάκη καλοτάξιδο, εσύ δεν "ταλαιπωριόσουν " με ένα αργοτικό στις φάσσες; Θυμάμαι καλά ή τα έχω μπερδέψει;

Κωστάκη καλοτάξιδο, εσύ δεν "ταλαιπωριόσουν " με ένα αργοτικό στις φάσσες; Θυμάμαι καλά ή τα έχω μπερδέψει;

Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο. :)

Καλά θυμάσαι ήταν δανεικό το είχα πέρυσι στην κυνηγητική σεζόν σχεδόν μέχρι το τέλος. Και πάλι φέτος αυτό θα με βγάλει αν και έχει 340.000km πάνω. Είναι ένα navara 2.500. Με είχε αφήσει και από δίσκο. Ευτυχώς μέσα στην πόλη και όχι στο βουνό.

Back