Spinning

Δημήτρη φαντάζομαι αναφέρεσαι σε εμένα... .sarcastic..sarcastic..sarcastic. Έχω να πάω πολύ καιρό για ψάρεμα κυρίως λόγω του ότι είμαι μ@λ@κ@ς και αφήνω την δουλειά μου να επηρεάζει την ζωή μου. Αυτό θα αλλάξει σε λίγο καιρό όμως. Έχω κάνει κάποιες αγορές και θέλω σα τρελός να δοκιμάσω τον νέο μου εξοπλισμό! Πάντως από φίλους που πάνε μαθαίνω ότι δεν παίζει τίποτα, μόνο μερικά κοκάλια εδώ και εκεί...

Οι Top Spinners ηταν λιγο ατυχοι δεν μπορεσαν να δειξουν τα δοντια τους... Ειχαμε παρει τις καταλληλες ευχες...
Ανανεωσαμε ομως το ραντεβου με τον Ειδικο να μου μαθει λιγο και απο αλλες τεχνικες που δεν εχω αναπτυξει μιας και τελος Ιουνιου παω να κλεψω κατι ψαρακια απο τους Χιωτες....yelling.

Αν αγορι μου δεν ειναι ο κοντα ο σπεσιλιστας που δινει πνοη στο τενχητο μην περιμενετε πολλα πραγματα... .my man.
Aν κ απο οτι εμαθα ο αλεπουδιαρης πηγε τα παιδακια σε μυστικη παραλια γυμνιστων οποτε μαλλον ειχαν αλλα πραγματα στο μυαλο τους... .sarcastic..sarcastic..banana..banana.

.ban.

Αν αγορι μου δεν ειναι ο κοντα ο σπεσιλιστας που δινει πνοη στο τενχητο μην περιμενετε πολλα πραγματα... .my man.
Aν κ απο οτι εμαθα ο αλεπουδιαρης πηγε τα παιδακια σε μυστικη παραλια γυμνιστων οποτε μαλλον ειχαν αλλα πραγματα στο μυαλο τους... .sarcastic..sarcastic..banana..banana.

.ban.
Με τέτοιες σπιννερς στον περιγυρο αντε να κάνεις σπινινγκ ..

.ban.

Ξέρει κανένας, το μηχανάκι τι μάρκα είναι ;;; .sarcastic. .sex hard.

Εχετε κάνει όλοι λάθος.Είναι στη λίμνη Πολυφύτου.....

polyfyto%20032_1.jpg

Εχετε κάνει όλοι λάθος.Είναι στη λίμνη Πολυφύτου.....

polyfyto%20032_1.jpg
Μην το μαρτυρας ντε!!!Αντε να βρούμε τώρα μέρος να σπιναρουμε.
Από Εβρο μέχρι Καλαμάτα, όλοι εκεί συνάντηση!

9 με 10 εχθες εριξα λιγες βολες στο λιμανι κατω απο τα φωτα αναμεσσα στις βαρκες... Ενα αρκετα καλος λουτσος ηρθε μαζι μου με ενα πορτοκαλοκιτρινο 15αρι Rapala και ειδα κατι που ειχα χρονια να το δω... Καποια στιγμη κ ενω εριχνα βλεπω κατι ασπρες κουκιδες να ασπριζουν στη θαλασσα και να πλησιαζουν... Ενα κοπαδι καμια 30αρια μαγιατικα απο 5 εως 7 κιλα ηρθε κατω απο τα ποδια μου... Ελαχιστα τους ενοιαζε το τενχητο βεβαια, δοκιμασε και με popper και με topwater που βαραει καμια φορα κανενα αλλα δεν αλλαξε κατι... Μετα απο λιγο τρεις χελωνες ηρθαν κ κατασκηνωσαν κατω απο τα φωτα οποτε τα μαζεψα κ εφυγα...
Γιωργο σε θυμηθηκα που μου ειπες οτι ειχες δει καποτε τη θαλασσα να ασπριζει... Πολυ ωραιο θεαμα...

Ωραιο ψαρεμα εχθες στο Spinning με αρκετες ωραιες στιγμες... Με την πρωτη ριξια ενα λιστομελανουρο καμαι 700αρια γραμμαρια κυνηγησε με μανια το τενχητο αφρου κ μετα το εφαγε το κεφαλι του... Ωραια ξεκινησαμε λεω... Συνεχισα να παιζω στον αφρο κ λιγο μετα κ ενω το τενχητο πηδηξε εξω απο τη θαλασσα μεταξυ δυο κυματων ενας λουστος πηδηξε μαζι του κ το επιασε στον αερα... Απιστευτη φαση... Δυτσυχως το καρφωμα ηταν επιπολαιο κ ξαγκιοστρωθηκε γρηγορα... Αφου ειδα οτι μετα απο μερικες ριξιες τα ψαρια δεν εδιναν σημασια στα κλασσικα τεχνητα επαιξα με πιο εναλλακτικες επιλογες... Εβαλα το Flyind Diver του Γιωρικα κ σε συνδυασμο με γρηγορη ανακτηση πηρα ενα πολυ δυνατο καρφωμα κ αμεσως φρενα... Το ψαρι εφυγε κατευθειαν για την επιφανεια κ μετα απο λιγα φρενα το γονατισμενο καλαμι επανηλθε στο φυσιολιγικο... Κομμενο παραμαλλο απο δοντι... Δεν ηταν λουτσος ομως, μαλλον γοφαρι ηταν...Παει το ψαρι παει κ το τεχνητο...
Ακολουθησε το παιχνιδι με τις σιλικονες κ για τελος αφησα μια σε στυλ Raglou που της ειχα προσαρμοσει Jighead για να της δωσω το βαρος που θελω... Με γρηγορη ανακτηση κ σταματηματα πηρα ενα τρελο καρφωμα κ μετα απο αρκετα φρενα κ ωραια μαχη ενας κροκοδειλος 2300 μπηκε στην αποχη... Πολυ ωραιο ψαρι κ πολυ ωραια μαχη που μου εφτιαξε τη διαθεση...
Η αλήθεια ειναι οτι στην φωτογραφια δεν φαινεται κ πολυ το παχος του αλλα ηταν σαν το μπρατσο μου...
Σκατα στα αγκιστρια μου...

Μπράβο Αρι, φτου φτου.
Καλά που ήσουν μόνος σου και δεν είχες κανένα καντεμη κοντά....
Το realis που βλέπω δεν προκάλεσε ενδιαφέρον;
Δουλεψες νήμα ή όχι;

Μπραβο φιλε.
εγω σταματησα εντελως.
καπου απογοητευτικα....καπου μετανιωσα κιολας.....αφου ασχολούμαι κ πςρισσοτερο με τα σκυλια κ δεν ξαναπηγα..

Τελικά δεν είναι γραφτό εκεί κάτω να βγει ψάρι με το flying diver, σε δύο περιπτώσεις μία σε σένα και μία σε μένα, κόπηκαν και τα δύο ... :mad:
Ο λούτσος είναι ψαρούκλα αφού λες ότι ήταν 2,3. Πρέπει όμως να παραδεχτείς ότι κόβει το μάτι μου στην επιλογή τεχνητών. Οι storm σιλικόνες σου είχα πει ότι έχουν και γαμώ τις αποχρώσεις .. :)
Τους έκανες ωστόσο ωραία μοντιφιά, αφού το αγκίστρι που είχαν από την μάνα τους ήταν τεράστιο.
Μπράβο Αρίστο, καλοφάγωτα και στα ταίρια τους ... .well done.

Back