Spinning

Πάντα ανικανοποίητος.buy buy..sarcastic.
.sarcastic.
Απλα με το Spinning εχω κολλησει τον τελευταιο καιρο γιατι λογω λεπτων εργαλειων ευχαριστιεσαι πολυ περισσοτερο τη μαχη με το ψαρι σε σχεση με ολες τις αλλες τεχνικες που εκανα... Δεν λεω ωραια ειναι κ τα κεφαλια των σαργων,του λαβρακιου κ της τσιπουρας στο casting αλλα το εργαλεια εκει ειναι δυνατα, εχεις περιθωρια να ζορισεις το ψαρι. Στο Spinning νιωθεις πιο εντονη την ενταση μεταξυ ψαρα και ψαριου...
Εγω θελω να μου βαρανε στα 50 μετρα, να εχω τα φρενα χαλαρα και τα νιωθω να κανουν κεφαλια προς το βυθο... .well done. Μια λιτσα χρειαζομαι επιγοντως να παρω τη δοση μου... .my man.

• Like
Reactions: DrV
Που θα πάει...θα χτυπήσει και η γομαρολιτσα.αρκει να κρατάει τέτοια ψάρια η περιοχή κ όλα θα γίνουν...well done.

Οχι Τασο, δυστυχως δεν εχουμε πολλα τετοια ψαρια αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια... .goodboy. Το νεο μηχανακι με το νημα παντως συνεχιζει να λειτουργει απροβλιματιστα χωρις να εχει χρειαστει να ασχοληθω καθολου με το νημα ακομα και με κοντρα ανεμο η ελαφρια τεχνητα... Δεν εχω εμπειρια απο νηματα κ δεν εχω μετρο συγκρισης με καποιο αλλο, αλλα με αυτα που ακουω γενικα, μαλλον η επιλογη μου ηταν καλη...

• Like
Reactions: jnp
Κακορίζικο το νέο σου μηχανάκι φίλε Αρι!!!χωρις να είμαι ειδικός σε αυτό το ψαρεμα,το νήμα το χρησιμοποιούν σε ψαρεμα με σιλικόνες κυρίως για αμεσότητα στο κάρφωμα,μιας κ δεν "λαστιχαρει".ΥΓ η οσεανικ έχει γενικά καλά προϊόντα κ σε καλές τιμές..

Απλα με το Spinning εχω κολλησει τον τελευταιο καιρο γιατι λογω λεπτων εργαλειων ευχαριστιεσαι πολυ περισσοτερο τη μαχη με το ψαρι σε σχεση με ολες τις αλλες τεχνικες
Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο τα λεπτά εργαλεια Αρι, αλλά κυρίως η αμεσότητα του καρφωματος και της μάχης με το ψαρι ολοζωντανο.
Εχω κανει όλα τα είδη ψαρεματος και έχω παρατήσει το δίχτυ, το παραγαδι και τα πεταχταρια γιαυτη την έλλειψη αμεσότητας.
Εγω θελω να μου βαρανε στα 50 μετρα, να εχω τα φρενα χαλαρα και τα νιωθω να κανουν κεφαλια προς το βυθο
Βρε δεσε το σεττερακι σου στα πενήντα μέτρα και αμολα το στο καμπο και θα δεις πως ανάβουν τα φρένα .Αλλοιως υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα γυαλωσουν τα μεγάλα πάλι .

Τον Οκτωβριο μαζι με τα μεγαλα γυαλωνουν κ οι φασσες και τα παπια .goodboy. αλλα ειπα οτι φετος θα το παλεψω λιγο με το χειμωνιατικο spinning... ;)

• Like
Reactions: jnp
Εγώ χρόνια τώρα τα συνδιαζω έτσι:απο αρχές Σεπτέμβρη μέχρι τέλη Φλεβάρη κυνήγι.και από αρχές Απρίλη μέχρι τέλη Αυγούστου ψαρεμα. Κανένα χόμπι δεν μένει παραπονεμενο...very happy.

Πιο μικρός έτσι έκανα και εγώ Τάσο... Μεγάλωσα πλέον όμως και το καλοκαίρι προτιμώ να ψαρεύω άλλα πράγματα....sarcastic..my man.
Το κυνήγι μόνο παραμένει!!! (πρώτη αγάπη και παντοτινή)

Πιο μικρός έτσι έκανα και εγώ Τάσο... Μεγάλωσα πλέον όμως και το καλοκαίρι προτιμώ να ψαρεύω άλλα πράγματα....sarcastic..my man.

Ψαρευε τωρα που μπορεις!

Τον Οκτωβριο μαζι με τα μεγαλα γυαλωνουν κ οι φασσες και τα παπια .goodboy. αλλα ειπα οτι φετος θα το παλεψω λιγο με το χειμωνιατικο spinning... ;)
Τοτε ειναι η εποχη για σπινινγκ ,τωρα ειναι για ψυχοθεραπεια !

Και πολύ καλά κανείς Βασίλη,εγώ πλέον δεν μπορω γιατί φοβαμε μήπως φάω καμιά migato κατακεφαλα το βράδυ...sarcastic..sarcastic.

Και πολύ καλά κανείς Βασίλη,εγώ πλέον δεν μπορω γιατί φοβαμε μήπως φάω καμιά migato κατακεφαλα το βράδυ...sarcastic..sarcastic.

Για μπανιο ξεκινησα αλλα ο καιρος ειχε αλλα σχεδια, κ αν κ μεσημερι μιας κ ειχα το καλαμι στο αυτοκινητο δεν παραλειψα να ριξω για κανα 2 ωρες... Ενας καλουτσικος λουτσος ηρθε μαζι μου κ λιγο πριν φυγω καποια λαβρακια αρχισαν να κυνηγανε στο ποταμι... Πηρα δυο τα οποια αφεθηκαν φυσικα παλι στη θαλασσα να μεγαλωσουν, με το μικρο αλλα θαυματουργο maria princess και δοκιμασα για λιγο ακομα με σιλικονες για κανενα μεγαλυτερο αλλα χωρις αποτελεσμα... Αναγκαστηκα να φυγω γιατι ειχα δουλεια... Πιστευω αν ειχα ενα μικρο Topwater τεχνητο θα εκανα πολυ καλυτερη δουλεια μιας κ το νερο εκει ηταν μολις μισο μετρο κ οτι κ αν δοκιμαζα εβρισκε στο βυθο...

Κ δυο παλιοτερες φωτογραφιες της κοπελιας που μου αρεσαν πολυ... .well done.

Last edited:
Δυο φορές συγχαρητηρια!!πρώτον γιατί σε ακολουθάει η κοπέλα στο ψαρεμα((κ δεν φωνάζει)κ δεύτερο για την ψάρια σου.δεν έχει σημασία που ήταν μικρά το αποτέλεσμα μετράει...θα 'ρθουν κ καλύτερες μέρες...well done..well done..well done..congrats..congrats..congrats.

Back