D
DrV
Πάντα ανικανοποίητος.buy buy.Το μονο κακο ειναι οτι βαρεσε καμια 15αρια μετρα απο το ντοκο κ δεν ευχαριστηθηκα λιγο μαχη...

Πάντα ανικανοποίητος.buy buy.Το μονο κακο ειναι οτι βαρεσε καμια 15αρια μετρα απο το ντοκο κ δεν ευχαριστηθηκα λιγο μαχη...
Πάντα ανικανοποίητος.buy buy.![]()
Δεν πιστεύω ότι είναι μόνο τα λεπτά εργαλεια Αρι, αλλά κυρίως η αμεσότητα του καρφωματος και της μάχης με το ψαρι ολοζωντανο.Απλα με το Spinning εχω κολλησει τον τελευταιο καιρο γιατι λογω λεπτων εργαλειων ευχαριστιεσαι πολυ περισσοτερο τη μαχη με το ψαρι σε σχεση με ολες τις αλλες τεχνικες
Βρε δεσε το σεττερακι σου στα πενήντα μέτρα και αμολα το στο καμπο και θα δεις πως ανάβουν τα φρένα .Αλλοιως υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο που θα γυαλωσουν τα μεγάλα πάλι .Εγω θελω να μου βαρανε στα 50 μετρα, να εχω τα φρενα χαλαρα και τα νιωθω να κανουν κεφαλια προς το βυθο
Πιο μικρός έτσι έκανα και εγώ Τάσο... Μεγάλωσα πλέον όμως και το καλοκαίρι προτιμώ να ψαρεύω άλλα πράγματα...
Το κυνήγι μόνο παραμένει!!! (πρώτη αγάπη και παντοτινή)
Τοτε ειναι η εποχη για σπινινγκ ,τωρα ειναι για ψυχοθεραπεια !Τον Οκτωβριο μαζι με τα μεγαλα γυαλωνουν κ οι φασσες και τα παπια .goodboy. αλλα ειπα οτι φετος θα το παλεψω λιγο με το χειμωνιατικο spinning...![]()
Και πολύ καλά κανείς Βασίλη,εγώ πλέον δεν μπορω γιατί φοβαμε μήπως φάω καμιά migato κατακεφαλα το βράδυ..Πιο μικρός έτσι έκανα και εγώ Τάσο... Μεγάλωσα πλέον όμως και το καλοκαίρι προτιμώ να ψαρεύω άλλα πράγματα...
Και πολύ καλά κανείς Βασίλη,εγώ πλέον δεν μπορω γιατί φοβαμε μήπως φάω καμιά migato κατακεφαλα το βράδυ..Πιο μικρός έτσι έκανα και εγώ Τάσο... Μεγάλωσα πλέον όμως και το καλοκαίρι προτιμώ να ψαρεύω άλλα πράγματα...
Nαι Γιωργο...Με το Maria το ρεγγακι τα πήρες τα λαβρακια;
princess
Μη δίνετε ρεγγες στα λαβρακια, σε λίγο θα θέλουν και κρασί ή τσίπουρο.Με το Maria το ρεγγακι τα πήρες τα λαβρακια;
Ρεγγακι με όνομα Μαρία πάντως πρώτη φορά ακούω.Με το Maria το ρεγγακι τα πήρες τα λαβρακια;