Αυτο εκανα ρε τρελε αλλα δεν μου εκατσε... 
Ακου εκει του φευγατου η μανα...

Ακου εκει του φευγατου η μανα...

οντως στην υλικη ειναι.....asking.Το κορίτσι στην Υλίκη είναι φωτογραφημένο; .xm.
Ωραιο ψαρεμα εχθες στο Spinning με αρκετες ωραιες στιγμες... Με την πρωτη ριξια ενα λιστομελανουρο καμαι 700αρια γραμμαρια κυνηγησε με μανια το τενχητο αφρου κ μετα το εφαγε το κεφαλι του... Ωραια ξεκινησαμε λεω... Συνεχισα να παιζω στον αφρο κ λιγο μετα κ ενω το τενχητο πηδηξε εξω απο τη θαλασσα μεταξυ δυο κυματων ενας λουστος πηδηξε μαζι του κ το επιασε στον αερα... Απιστευτη φαση... Δυτσυχως το καρφωμα ηταν επιπολαιο κ ξαγκιοστρωθηκε γρηγορα... Αφου ειδα οτι μετα απο μερικες ριξιες τα ψαρια δεν εδιναν σημασια στα κλασσικα τεχνητα επαιξα με πιο εναλλακτικες επιλογες... Εβαλα το Flyind Diver του Γιωρικα κ σε συνδυασμο με γρηγορη ανακτηση πηρα ενα πολυ δυνατο καρφωμα κ αμεσως φρενα... Το ψαρι εφυγε κατευθειαν για την επιφανεια κ μετα απο λιγα φρενα το γονατισμενο καλαμι επανηλθε στο φυσιολιγικο... Κομμενο παραμαλλο απο δοντι... Δεν ηταν λουτσος ομως, μαλλον γοφαρι ηταν...Παει το ψαρι παει κ το τεχνητο...
Ακολουθησε το παιχνιδι με τις σιλικονες κ για τελος αφησα μια σε στυλ Raglou που της ειχα προσαρμοσει Jighead για να της δωσω το βαρος που θελω... Με γρηγορη ανακτηση κ σταματηματα πηρα ενα τρελο καρφωμα κ μετα απο αρκετα φρενα κ ωραια μαχη ενας κροκοδειλος 2300 μπηκε στην αποχη... Πολυ ωραιο ψαρι κ πολυ ωραια μαχη που μου εφτιαξε τη διαθεση...
Η αλήθεια ειναι οτι στην φωτογραφια δεν φαινεται κ πολυ το παχος του αλλα ηταν σαν το μπρατσο μου...
Σκατα στα αγκιστρια μου...
![]()
Αυτο εκανα ρε τρελε αλλα δεν μου εκατσε...
Ακου εκει του φευγατου η μανα...![]()
Και τα δυο ωραια τραβαγαν, αλλα πιο ωραια τραβαγε αυτο που μου εκοψε...O κροκοδειλος τα εδωσε ολα φιλε, εκανε πολυ καλη μαχη κ ειχε μουλαρωσει κιολας λιγα μετρα πριν την αποχη...
Τα συγκεκριμένα τα έχει κανείς στην Αττική ή αλλού;Τα Topwater πολυ μου εχουν καλοαρσει τελευταια...
Δεν υπάρχουν Ελλάδα σε αυτό το μέγεθος...και δεν μπορούν να τα εισάγουν ακόμα!Τα συγκεκριμένα τα έχει κανείς στην Αττική ή αλλού;
Σωστά γιατί έτσι δουλεύει καλύτερα η ουρά του.Ετσι το εφτιξα κ εγω το Raglu, κ πηρα κατι μικρα λαβρακοπουλα... Δουλευει ωραια με αργη ανακτηση...![]()