Spinning

Ωραιο ψαρεμα εχθες στο Spinning με αρκετες ωραιες στιγμες... Με την πρωτη ριξια ενα λιστομελανουρο καμαι 700αρια γραμμαρια κυνηγησε με μανια το τενχητο αφρου κ μετα το εφαγε το κεφαλι του... Ωραια ξεκινησαμε λεω... Συνεχισα να παιζω στον αφρο κ λιγο μετα κ ενω το τενχητο πηδηξε εξω απο τη θαλασσα μεταξυ δυο κυματων ενας λουστος πηδηξε μαζι του κ το επιασε στον αερα... Απιστευτη φαση... Δυτσυχως το καρφωμα ηταν επιπολαιο κ ξαγκιοστρωθηκε γρηγορα... Αφου ειδα οτι μετα απο μερικες ριξιες τα ψαρια δεν εδιναν σημασια στα κλασσικα τεχνητα επαιξα με πιο εναλλακτικες επιλογες... Εβαλα το Flyind Diver του Γιωρικα κ σε συνδυασμο με γρηγορη ανακτηση πηρα ενα πολυ δυνατο καρφωμα κ αμεσως φρενα... Το ψαρι εφυγε κατευθειαν για την επιφανεια κ μετα απο λιγα φρενα το γονατισμενο καλαμι επανηλθε στο φυσιολιγικο... Κομμενο παραμαλλο απο δοντι... Δεν ηταν λουτσος ομως, μαλλον γοφαρι ηταν...Παει το ψαρι παει κ το τεχνητο...
Ακολουθησε το παιχνιδι με τις σιλικονες κ για τελος αφησα μια σε στυλ Raglou που της ειχα προσαρμοσει Jighead για να της δωσω το βαρος που θελω... Με γρηγορη ανακτηση κ σταματηματα πηρα ενα τρελο καρφωμα κ μετα απο αρκετα φρενα κ ωραια μαχη ενας κροκοδειλος 2300 μπηκε στην αποχη... Πολυ ωραιο ψαρι κ πολυ ωραια μαχη που μου εφτιαξε τη διαθεση...
Η αλήθεια ειναι οτι στην φωτογραφια δεν φαινεται κ πολυ το παχος του αλλα ηταν σαν το μπρατσο μου...
Σκατα στα αγκιστρια μου...

μπραβο αγορινα μου, περνεις τον σωστο δρομο.αν κ πιστευω το μελανουρι θα κανε καλυτερο σαματα απ οτο κροκοδειλο....well done.

Αυτο εκανα ρε τρελε αλλα δεν μου εκατσε... ;)
Ακου εκει του φευγατου η μανα... .sarcastic.

ε ναι ρε αγορι αμα βλεπεις εσυ κανα αρκουδι πισω σου τι θα κανεις ....θα πηγαινεις χαλαρος....

κ ως γνωστον το αρκουδι θελει καλα πνευμονια...

.my man.

Και τα δυο ωραια τραβαγαν, αλλα πιο ωραια τραβαγε αυτο που μου εκοψε... .my man. O κροκοδειλος τα εδωσε ολα φιλε, εκανε πολυ καλη μαχη κ ειχε μουλαρωσει κιολας λιγα μετρα πριν την αποχη...

Και τα δυο ωραια τραβαγαν, αλλα πιο ωραια τραβαγε αυτο που μου εκοψε... .my man. O κροκοδειλος τα εδωσε ολα φιλε, εκανε πολυ καλη μαχη κ ειχε μουλαρωσει κιολας λιγα μετρα πριν την αποχη...

Αρη αυτά παθαίνει όποιος δεν έχει μαζί το φίλο του τον γουρλή..victory.

upload immagini gratis
Τις προηγούμενες μέρες ασχολήθηκα λίγο με light rock fishing σε μια ρηχη φυκιαδα.
Χρησιμοποίησα τα παραπάνω, ένα χελακι λίγο κομμένο στα έξη εκ με μολυβενια κεφαλή πέντε γρ. Και ένα yo zuri popper των πέντε εκ νομίζω.
Καλαμι 2-15γρ, μηκος2,40μ με πετονιά 0,235.
Και τα δύο τεχνητά ήταν άψογα αλλά ψάρια έπιασε μόνο το χελακι την πρώτη μέρα.
Δύο λαβρακακια 20-22 εκ και τέσσερις περκες που όλα απελευθερωθηκαν.
Εμ έλα που έμαθαν και δεν ξανατσιμπησε τίποτα στο ίδιο μέρος.!!!
Δεν ξαναδοκιμασα αλλού λόγω ζεστης και απνοιας.

Last edited:
Ετσι το εφτιξα κ εγω το Raglu, κ πηρα κατι μικρα λαβρακοπουλα... Δουλευει ωραια με αργη ανακτηση... ;)
Σωστά γιατί έτσι δουλεύει καλύτερα η ουρά του.
Ίσως παλλεται περισσότερο στο πλάτος και οι δονήσεις είναι πιο δελεαστικες.

Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα το πρωί πήγα για ένα ψάρεμα με έναν φίλο μήπως και πετύχουμε κανένα κοκκάλι..Ένα λιτσομελάνουρο ήρθε μαζί μου σπίτι.Ψάρια υπήρχαν αρκετά. Είδαμε πολλές φορές κοκκάλια, ζαργάνες και μελανούρια να ακολουθούν τα τεχνητά μας αλλά δυστυχώς τίποτα δεν χτυπούσε! Είχε πολύ ψίλο πάντως και ίσως να έφταιγε αυτό..Ελπίζουμε στα καλύτερα...

upload images free

Όχι παιδιαααα δεν είναι το πρώτο μου ψάρι στο σπινινγκ..Το λαβράκι της φωτο το είχα πιάσει με ολόκληρο φιλέτο σαρδέλας..Και 10αρακι αγκιστρι tubertini..Ψαρεύοντας εγγλέζικο με ανορθόδοξο τρόπο(λόγο ακατάλληλου καλαμιου) Τώρα θα που πείτε γιατί βάζω την φωτο εδώ..Μα γιατί πιάστηκε με καλάμι σπινινγκ....very funny..very funny..very funny..very funny..off topic..very funny..very funny.

Αμα καμια φορα δεν σε θελει...απλα δεν σε θελει....goodboy. Εχοντας παρει στα χερια μου μια μικρη παραγγελια με κατι ωραια σιλιοκονακια ροζ χρωματος (το ροζ παει με το καλοκαιρι....yel.) , ενα seaspin pro-q 120 για μενα κ ενα 90αρι για εναν καλο φιλο.buy., ειπα εχθες να παω να τα βρεξω... Λιγο πριν δυσει ο ηλιος ειμαι σε εκβολες και αποφασιζω να ριξω οσο φωταει ακομα το σιλικονακι 11 εκ που το ειχα συνδυασει με 10αρι jighead... Ριχνω, το αφηνω να φτασει στον πατο και αρχιζω τα τιναγματα, ενα μικρο, 3 διαδοχικα κ 1 μεγαλο( ειχα συστημα ο σπεσιαλιστας .yel. )... Κ ενω η πετονια εχει φτασει κοντα στην επιφανεια κ νιωθω ενα κενο στην πετονια μου αποροντας, πηδαει ρε μαγγες ενας γοφαρος εξω απο το νερο πανω απο δυο κιλα... Επαθα σοκ, για φωτογραφια ηταν... Με το που σκαει στο νερο κ παιρνει φρενα μου το κοβει στεγνα... .kkk. Αρχιζω τα γαλλικα αλλα συνεχιζω....llk. To Pro-q 120 ειναι ισως το καλυτερο τεχνητο επιφανειας τουλαχιστον για το σκοπο που το θελω εγω... Εχει ηρεμη πλευση χωρις φασαρια κ μια πολυ απαλη φιδισια κινηση ονειρο... Βολη πολυ καλη αλλα ηταν κ 27 γρ το 12αρι... Αφου το εχω ματιασει, η ωρα εχει παει 10 κ δεν εχω παρει αλλο χτυπημα αποφασιζω να ριξω κ καμια καλαμια μεσα στο ποταμι που επαιζαν καποια λαβρακακια, μπας κ ειχε κ κανενα κρατησιμο... Εχω ριξει καμια 15αρια βολες κ αφου το τεχνητο επεφτε με δυναμη στο νερο, αφηνα μερικα δευτερολπετα να ηρεμησει κ ξεκιναγα... Σε μια ακρη εχουμε καρφωμα κ ειναι καλο το ψαρι... Κ ενω εχω χαρει μου κανει το Γ@μ@@@@ο .kkk. ενα κεφαλι κ μου μπαινει κατω απο μια πεσμενη καλαμια... Σκαλωμα....vah.την τυχη μου μεσα... Να ειναι το ψαρι επανω, να το νιωθω κ να μην μπορω να το τραβηξω... Νιωθω το ψαρι να ξεκαρφωνεται αλλαζοντας θεση μπας κ σωσω την κατασταση αλλα ηταν αργα... Στο επομενο τραβηγμα το καλαμι εκοψε σαν ξυραφι το νημα κ εχασα κ το τενχητο... Το ματιασα....llk. Αφου ειμαι σιγουρος οτι αμα εριχνα κ το 90αρι κατι θα γινοταν κ θα το εχανα κ αυτο... Τα μαζεψα τσαντισμενος, παρηγγειλα ξανα το pro-q κ θα του κρεμασω κ χαντρα αυτη τη φορα....buy buy.
Καλα να παθω γιατι στην διαδρομη εστελνα μυνηματα σε ενα φιλο κ τον ρωταγα αν τον σαπουνιζει τον opinel....sarcastic.
Περαστικα μου....buy buy.
Η φαση παντως που το γοφαρι πηδηξε στα 15 μετρα μπροστα μου εξω απο το νερο, αλλο πραγμα...

Θα μαγαρίσεις όλο τον Μεσσηνιακό κόλπο εσύ ... :D. Έχεις γεμίσει τεχνητά τα μάγουλα από ότι ψαράκι υπάρχει εκεί κάτω. .asking.
Κάνε υπομονή μια βδομάδα να κατέβει ο ... μάστορας, να δουν χαρά οι σαλαγκιές σου. Πιτσιρίκο ε πιτσιρίκο ... .yelling.

Back