Spinning

Το realis που βλέπω δεν προκάλεσε ενδιαφέρον;
Δουλεψες νήμα ή όχι;

Το Realis το βουτηξε ο λουτσος που ξαγκιστρωθηκε στον αερα αλλα περα απο αυτο δεν μου εχει δωσει αλλο ψαρι...Εχω παρει ακουλουθηματα αλλα οχι ψαρια... Δεν το εχω ψαρεψει κ πολυ ομως...
Γιαννη μονο νημα δουλευω...Ημουν τυχερος κ ταιριαξε ωραια με τον εξοπλισμο μου κ δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα μεχρι τωρα...Ουτε ενα μπερδεμα... Νημα και 26αρι παραμαλλο εχω...
Γιωργο ο λουτσος ηταν πατημενα 2300, δεν φαινεται η αληθεια ειναι το μεγεθος του στη φωτογραφια γιατι κρυβεται τελειως το παχος του... Ολο σαλπακια ηταν η κοιλια του, μικρα ολα...
Κ εγω αυτο σκεφτομουν με το Flying Diver, λες κ το εχουν ματιασμενο στην Καλαματα... Ηταν οντως ωραια αποχρωση η σιλικονη, ειδικα για βραδυ κ πιστευω θα δουλευε κ σε λαβρακες απλα δεν ειχε βολη... Τωρα κ βολη εχει κ ωραια πλευση... Ειναι ωραιες οι σιλικονες αν τις ταιριαξεις λιγο, φτιαχνεις οτι θες. Δυστυχως δεν εχουμε ποικιλια εδω στην Καλαματα κ θελω να τις βλεπω απο κοντα για να ταιριαξω σωμα με Jighead... Οποτε ερθω Αθηνα θα κανω καμια αγορα καλη... ;)
Ευχαριστω παιδες... .shake hands.

• Like
Reactions: jnp
Καλά που ήσουν μόνος σου και δεν είχες κανένα καντεμη κοντά....

Γιατι το λες αυτο??? .yelling.
Γιωρικα, μιας κ το εφερε η κουβεντα .yel..yel. , επρεπε να με δεις πως δουλευα την αποχη μεσα στο σκοταδι με το ενα χερι, να κρατησεις σημειωσεις... .yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Για ποια σιλικόνη της storm μιλάμε;
Ε τώρα έχει πεταχτεί και το κουτί, ήταν στην συσκευασία των τριών κάτι άσπρες σιλικόνες με μια γαλάζια απόχρωση πολύ απαλή που φαινόταν μόνο αν την κούναγες στον ήλιο. Ήταν 9γρ νομίζω, αλλά από αγκίστρι και jig head ήταν χάλια. Ο σπεσιαλίστας κράτησε το σώμα και πέρασε άλλο jig head δίνοντας τους ζωή.

Αυτη εδω Γιαννη,...

Δεν δουλευοταν με τιποτα ετσι οπως ηταν κ της εβγαλα προσεκτικα το δικο της Jighead, της εκοψα επιπεδη τη μυτη με ενα ψαλιδι και εβαλα αλλα jighead με στρογγυλο βαρυδι 10 γρ για καλυτερη αεροδυναμικη... Το πειραμα οντως επιασε...

Ε τώρα έχει πεταχτεί και το κουτί, ήταν στην συσκευασία των τριών κάτι άσπρες σιλικόνες με μια γαλάζια απόχρωση πολύ απαλή που φαινόταν μόνο αν την κούναγες στον ήλιο. Ήταν 9γρ νομίζω, αλλά από αγκίστρι και jig head ήταν χάλια. Ο σπεσιαλίστας κράτησε το σώμα και πέρασε άλλο jig head δίνοντας τους ζωή.
Γιωργο το Flying Diver σε τι μήκος και χρώμα βλέπεις να δουλεύει καλύτερα;
Εδώ γύρω τα έχει κανείς ή έστω Αττική;

Αρι το realis το πήρες από εδώ η απέξω;
Ήμουν έτοιμος να πάρω δύο κομματια από Μαλαισία αλλά πλέον η PayPal κόλλησε.
Με τα ποπερ έχεις δει ενδιαφέρον από τα ψάρια και πότε;

AΠο εδω το πηρα το Realis... Αυτο που εχω εγω ειναι το 110 αλλα πιστευω το 85αρι αν κανει για το καλαμι σου θα ειναι πιο διακρητικο κ θα κανει κ πολυ καλη δουλεια... Πολυ καλα σχολια εχω ακουσει κ για το Seaspin pro-q 90 σε χρωματακι γαλαζιο διαφανο... ;)
Ενα δυο popper που εχω τα εχω βρεξει ελαχιστα αλλα δεν εχω κανει τιποτα...

Είχα περάσει απο τον Σκαλη πριν λίγο καιρό και μου είπε ότι τα flying diver τα σταμάτησε η yamashita. Έχει βγάλει ένα νέο μοντέλο στην θέση του, αλλά δεν θυμάμαι ονομασία. Ωστόσο αρκετό stock σε flying diver είχε και μάλλον έχει ακόμα ο Αλλυσανδρατος στο Δαφνι, πάνω στην Καβάλας.

Το δούλευα σε 80mm αλλά ήταν επιφοβο και το γύρισα στο 100αρι. Ο χρωματισμος που το δουλεύω είναι η σαρδελα. Το έχω και σε διάφανο με κόκκινο μάτι αλλά δεν έχω πάρει ψάρι.

• Like
Reactions: jnp
Είχα περάσει απο τον Σκαλη πριν λίγο καιρό και μου είπε ότι τα flying diver τα σταμάτησε η yamashita. Έχει βγάλει ένα νέο μοντέλο στην θέση του, αλλά δεν θυμάμαι ονομασία. Ωστόσο αρκετό stock σε flying diver είχε και μάλλον έχει ακόμα ο Αλλυσανδρατος στο Δαφνι, πάνω στην Καβάλας.
Τους ξέρω απο παλια αλλά πέφτει μακριά.
Πράγματι τα σταμάτησε.

AΠο εδω το πηρα το Realis... Αυτο που εχω εγω ειναι το 110 αλλα πιστευω το 85αρι αν κανει για το καλαμι σου θα ειναι πιο διακρητικο κ θα κανει κ πολυ καλη δουλεια... Πολυ καλα σχολια εχω ακουσει κ για το Seaspin pro-q 90 σε χρωματακι γαλαζιο διαφανο... ;)
Ενα δυο popper που εχω τα εχω βρεξει ελαχιστα αλλα δεν εχω κανει τιποτα...
Και εγω εχω κάποια κομμάτια αλλά δεν έχω πετύχει ιδανικές συνθήκες γιαυτα.
Εννοώ ψάρια που κυνηγάνε κοπάδι μικροψαρα στην επιφάνεια.

Μπραβο ρε φιλε Αριστο... Μπραβο γιατι εγω ακομα δεν το εχω νιωσει γιατι δεν εχω δει ψαρι στο αγκιστρι μου... Μαλλον ειμαι ο γκαντεμης της παρεας που λεει και ο Γιαννης ο jnp...
Φανταζομαι τη φαση και ζηλευω...
.well done..well done..well done.

Άλλος είναι μάλλον ο γκαντέμης, Αντώνη....
Κιεσυ μην στεναχωριεσαι ,θαρθει η ώρα σου.
Προσπάθεια θέλει και επιμονή την κατάλληλη εποχή.
Βλέπεις είμαστε μακριά και από ψαροτοπια και από
κυνηγοτοπια και οι ευκαιριες μας είναι λίγες.

Αρι βλέπεις εδώ το χρώμα που λες;
http://www.biggame.gr/product.asp?catid=310

Γιαννη το χρωμα ειναι το Trb απο μια αναζητηση που ειχα κανει κ φαινοταν οτι δουλευε καλα σε πολλα ειδη ψαριων... Βεβαια εμενα απο αυτους τους χρωματισμους μου κλεινει το ματι κ ο Mul... ;)

Φλαμ, θελει αρκετη υπομονη ειδικα αυτη την εποχη για να βγαλεις ψαρια... Αυτα που κυκλοφορουν κ δυσπιστα ειναι λογω οχλησης κ εχουν κ αφθονια φαγητου... Θελει εναλλακτικα δολωματα για να δελεασεις καποιοι...

Σημερα σηκωθηκα 4.30 κ πηγα μια βολτα... Επαιξα με Topwater και λιγο με σιλικονες... Μονο στο μισαωρο του ξημερωματος φανηκαν καποια κυνηγια κ μετα τιποτα... Δυο λαβρακακια 300αρια εβγαλα που ξαναγυρισαν φυσικα στη θαλασσα, το ενα με το Realis και το αλλο με ενα χελακι Raglou 85 mm που του προσαρμοσα jighaed 6 gr... Το Highlight της ημερας ηταν οταν ενω εκανα walk the dog με το Realis στο ξημερωμα ξαφνικα ενα απονερο αρχισε να το πλησιαζει απο πισω... Οπα λεω εδω ειμαστε, εδειχνε πολυ μεγαλο ψαρι... Οσο το πλησιασε εκανα λιγο πιο νευρικες κινησεις και το ψαρι αυξησε ταχυτητα φτανοντας την αδρεναλινη στα υψη... Τελευταια στιγμη κ ενω ελεγα οτι θα του κανει επιθεση κατι δεν του αρεσε και ακριβως στην ουρα του τεχνητου εκοψε αποτομα για τον πατο... Δεν ξερω τι ψαρι ηταν αλλ ηταν σιγουρα θηριακι... Στην επομενη..,

Γιαννη το χρωμα ειναι το Trb απο μια αναζητηση που ειχα κανει κ φαινοταν οτι δουλευε καλα σε πολλα ειδη ψαριων... Βεβαια εμενα απο αυτους τους χρωματισμους μου κλεινει το ματι κ ο Mul... ;)

Φλαμ, θελει αρκετη υπομονη ειδικα αυτη την εποχη για να βγαλεις ψαρια... Αυτα που κυκλοφορουν κ δυσπιστα ειναι λογω οχλησης κ εχουν κ αφθονια φαγητου... Θελει εναλλακτικα δολωματα για να δελεασεις καποιοι...

Σημερα σηκωθηκα 4.30 κ πηγα μια βολτα... Επαιξα με Topwater και λιγο με σιλικονες... Μονο στο μισαωρο του ξημερωματος φανηκαν καποια κυνηγια κ μετα τιποτα... Δυο λαβρακακια 300αρια εβγαλα που ξαναγυρισαν φυσικα στη θαλασσα, το ενα με το Realis και το αλλο με ενα χελακι Raglou 85 mm που του προσαρμοσα jighaed 6 gr... Το Highlight της ημερας ηταν οταν ενω εκανα walk the dog με το Realis στο ξημερωμα ξαφνικα ενα απονερο αρχισε να το πλησιαζει απο πισω... Οπα λεω εδω ειμαστε, εδειχνε πολυ μεγαλο ψαρι... Οσο το πλησιασε εκανα λιγο πιο νευρικες κινησεις και το ψαρι αυξησε ταχυτητα φτανοντας την αδρεναλινη στα υψη... Τελευταια στιγμη κ ενω ελεγα οτι θα του κανει επιθεση κατι δεν του αρεσε και ακριβως στην ουρα του τεχνητου εκοψε αποτομα για τον πατο... Δεν ξερω τι ψαρι ηταν αλλ ηταν σιγουρα θηριακι... Στην επομενη..,
Αρι ευχαριστώ, θα πάω από Δευτέρα να τα δω από κοντά. Τέτοια σκυλακια δεν έχω ξαναχρησιμοποιησει.

http://www.yamaria.co.jp/english/maria/sw_lures/plugs
Γιώργο, Αυτά είναι τα μοντελακια της Maria τώρα.
Τα Fake baits στα 11 εκ floating και 9εκ sinking ταιριάζουν .
Και τα Tight slalom στα 8εκ μου αρέσουν, μόνο όμως για λαβράκια .
Υπομονή μέχρι να ξαναδουλεψει η PayPal.

Last edited:

επρεπε να κανεις καμμια μαλακια στο τεχνητο εκει ρε να φαινεται οτι του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε , τετοιο στυλ λεω , θα στο τσιμπαγε αμα εκανες κανα χοτνρο τσαλιμι πανικου...

Back