Το realis που βλέπω δεν προκάλεσε ενδιαφέρον;
Δουλεψες νήμα ή όχι;
Το Realis το βουτηξε ο λουτσος που ξαγκιστρωθηκε στον αερα αλλα περα απο αυτο δεν μου εχει δωσει αλλο ψαρι...Εχω παρει ακουλουθηματα αλλα οχι ψαρια... Δεν το εχω ψαρεψει κ πολυ ομως...
Γιαννη μονο νημα δουλευω...Ημουν τυχερος κ ταιριαξε ωραια με τον εξοπλισμο μου κ δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο προβλημα μεχρι τωρα...Ουτε ενα μπερδεμα... Νημα και 26αρι παραμαλλο εχω...
Γιωργο ο λουτσος ηταν πατημενα 2300, δεν φαινεται η αληθεια ειναι το μεγεθος του στη φωτογραφια γιατι κρυβεται τελειως το παχος του... Ολο σαλπακια ηταν η κοιλια του, μικρα ολα...
Κ εγω αυτο σκεφτομουν με το Flying Diver, λες κ το εχουν ματιασμενο στην Καλαματα... Ηταν οντως ωραια αποχρωση η σιλικονη, ειδικα για βραδυ κ πιστευω θα δουλευε κ σε λαβρακες απλα δεν ειχε βολη... Τωρα κ βολη εχει κ ωραια πλευση... Ειναι ωραιες οι σιλικονες αν τις ταιριαξεις λιγο, φτιαχνεις οτι θες. Δυστυχως δεν εχουμε ποικιλια εδω στην Καλαματα κ θελω να τις βλεπω απο κοντα για να ταιριαξω σωμα με Jighead... Οποτε ερθω Αθηνα θα κανω καμια αγορα καλη...

Ευχαριστω παιδες...