Κι εγώ σαν τον Τάσο αλλά απ την αντίθετη μεριάΕγώ είμαι αριστεροχειρας και..αριστεροποδαρος...original
Με το καλάμι ρίχνω απο την αριστερή πλευρά,και μετά την ρίψη φέρνω το καλάμι στο δεξί χέρι κ μαζεύω με το αριστερό..μόνο έτσι με βολεύει..
Στα καρούλια ρίχνω πάλι με αριστερό κ μαζεύω με το ίδιο..
Στο απικο με το αριστερο...
Γενικά στα καλαμια με μηχανισμό μόνο έτσι μπορώ..
Αν στοχεύεις σε βυθό μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει. Σε επιφάνεια λιγότερα θέματα. Για μένα άλλαξε τη σαλαγκιά με μοναγγιστρο αλλά καλής ποιότητας και όσο γίνεται ποιο ελαφρύ.Ποια είναι η γνώμη σας για πλανάκι με διπλό assist hook αντί για σαλαγκιά; Μου πρότειναν διπλό assist για την περίπτωση που κάτσει κάτι μεγαλούτσικο, για να μην ανοίξει το μονό και επίσης μου είπαν ότι δεν θα έχω σκησίματα λόγο μικρής σαλαγκιάς. Ειδικά μου είπαν ότι για κοκάλια επιβάλεται το assist.
Αν αφήσω και την σαλαγκίτσα πάνω....πειράζει;
![]()
To assist μόνο του δίνει καλύτερη πλέυση στο πλανάκι και καλύτερα καρφώματα. Η σαλαγκιά βέβαια μπορεί να σου δώσει κάποιο ψάρι παραπάνω σε περίπτωση που το χτυπήσει από πίσω και δεν το βάλει όλο στο στόμα. Αυτά όμως ισχύουν μόνο για ψάρεμα στα μεσόνερα και πάνω. αν αφήνεις το πλανάκι να πατώνει (ειδικά σε τραχύ βυθό) τότε τα πιασίματα και το συνεπώς το χάσιμο χρόνου θα είναι ασύμφορα. Εγώ θέλω πάντοτε το πλανάκι μου να πατώνει ακόμα και όταν ψαρεύω αφρόψαρα αφού ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβει ένας βυθός για αυτό και το 90% των πλάνων μου είναι μόνο με assist.Ποια είναι η γνώμη σας για πλανάκι με διπλό assist hook αντί για σαλαγκιά; Μου πρότειναν διπλό assist για την περίπτωση που κάτσει κάτι μεγαλούτσικο, για να μην ανοίξει το μονό και επίσης μου είπαν ότι δεν θα έχω σκησίματα λόγο μικρής σαλαγκιάς. Ειδικά μου είπαν ότι για κοκάλια επιβάλεται το assist.
Ωραίο ,έχει πολύ ωραία πλανακια η ζεσταΠοια είναι η γνώμη σας για πλανάκι με διπλό assist hook αντί για σαλαγκιά; Μου πρότειναν διπλό assist για την περίπτωση που κάτσει κάτι μεγαλούτσικο, για να μην ανοίξει το μονό και επίσης μου είπαν ότι δεν θα έχω σκησίματα λόγο μικρής σαλαγκιάς. Ειδικά μου είπαν ότι για κοκάλια επιβάλεται το assist.
![]()
Ωραίο ψάρι Σπύρο! ΜπράβοΒλέποντας το λιμάνι της Αλοννήσου κατάλαβα ότι θα έχει ωραίο παιχνίδι με σιλικονακια και λαιτ παιχνίδι βυθού ...... και τελικά δεν είχα άδικο
Μετά την σύλληψη μια μικρής σκορπίνας και μιας μικρής στηρας όπου επέστρεψαν στο νερό, ήρθε ένα ανέλπιστο ψάρι που δεν περίμενα να πάρω ποτε στο σπιν
Ένας ωραίος σικιος
Πήγα να τον ρίξω ξανά στο νερό αλλά τελικά μου τον ζήτησε και τον έδωσα σε έναν εγγλεζα δίπλα μου που είχε πάρει σαργούς και μελανουρια και θα έβγαζε καλό μεζέ
Βλέποντας το λιμάνι της Αλοννήσου κατάλαβα ότι θα έχει ωραίο παιχνίδι με σιλικονακια και λαιτ παιχνίδι βυθού ...... και τελικά δεν είχα άδικο
Μετά την σύλληψη μια μικρής σκορπίνας και μιας μικρής στηρας όπου επέστρεψαν στο νερό, ήρθε ένα ανέλπιστο ψάρι που δεν περίμενα να πάρω ποτε στο σπιν
Ένας ωραίος σικιος
Πήγα να τον ρίξω ξανά στο νερό αλλά τελικά μου τον ζήτησε και τον έδωσα σε έναν εγγλεζα δίπλα μου που είχε πάρει σαργούς και μελανουρια και θα έβγαζε καλό μεζέ
Μην τον ξαναπάρεις μαζί τον μούτσο ....Ούτε τα ψαρια δεν ξέρεις να μετράς!![]()