Merkel Team

Έπειτα από πολλά χρόνια που διάβασα για αυτά τα όπλα, αξιώθηκα τελικά να αποκτήσω το πιο κάτω μοντέλο χθες. Άριστες οι πρώτες εντυπώσεις αλλά φυσικά, όπως όλα τα όπλα, έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Ελπίζω να με συντροφεύσει για πολλά ακόμα κυνηγετικά χρόνια...View attachment 82701View attachment 82704View attachment 82705View attachment 82706View attachment 82708
Ο καλοτουφεκο ευχομε για φασσα ειναι οτι πρεπει

Καλησπέρα ομάδα!! Υπάρχει κάποιος κάτοχος Merkel 2000e να μου πει την άποψη του για το όπλο? Ελαττώματα που εμφανίζει κτλ.
Ισχύει ότι ξαβαφει η ταρταρουγα του πιο εύκολα σε σχέση με παλιοτερα μοντέλα?
Ισχύει και δεν θέλει βροχή καθόλου, σκουριάζει κατευθείαν.

Θα πρότεινες κάποιο άλλο μοντέλο αντί αυτού.
Το έχεις κυνηγήσει?
Το έχω κυνηγήσει, ωραιες τουφεκιες, ωραίο όπλο αλλά δεν θέλουν βροχή, σκουριαζουν εύκολα, 3 μερκελ πηρε ο θείος μου, 2 sp ,και 1 δικανο και τα 3 τα πούλησε, και τα 3 ήθελαν προσοχή και φροντίδα. Άμα δεν κάνεις απαιτείτικα κυνήγια καλό είναι αλλά για μένα στα τόσα που ακούγονταν και στα λεφτά που πουλιέται ήταν απογοήτευση τα μερκελ. Προσωπική μου άποψη.

Το έχω κυνηγήσει, ωραιες τουφεκιες, ωραίο όπλο αλλά δεν θέλουν βροχή, σκουριαζουν εύκολα, 3 μερκελ πηρε ο θείος μου, 2 sp ,και 1 δικανο και τα 3 τα πούλησε, και τα 3 ήθελαν προσοχή και φροντίδα. Άμα δεν κάνεις απαιτείτικα κυνήγια καλό είναι αλλά για μένα στα τόσα που ακούγονταν και στα λεφτά που πουλιέται ήταν απογοήτευση τα μερκελ. Προσωπική μου άποψη.
Να σου πω την αλήθεια δεν είχα σκοπό να το ταλαιπωρησω σε βροχή αλλά δε θα πεθάνω κιόλας για τα παλιοσιδερα άμα αρχίσει να βρέχει.
Για πάπια δε θα πάω σίγουρα με αυτο...
Εννοείται πως όλα μου τα όπλα τα συντηρώ και θα λιπαινω μετά από βροχή.

Αυτή τη στιγμή έχω άλλες 4 καραμπινες ,επειδή πούλησα το 525 νιώθω ένα κενό μέσα μου αχαχαχχα

Την έκανες και εσύ την μαλακια ε!!! Δεν πειράζει θα κάνεις τον κύκλο σου και πάλι εκεί θα επιστρέψεις!
Μετά από μερικά sp κατέληξα στο 525...Αφού πέρασαν καμποσα απροβληματιστα χρόνια πουλάω το 525 για να πάρω 725 χωρίς να έχω πιάσει στα χέρια μου το 725 πότε.
Μόλις πηγα να το δω ...δεν μου έκανε το κλικ ( λέω μαλάκια έκανα) και όπως είμαι ενώ είχα 3 καραμπινες κάνω και δεύτερη μαλάκια στα καπάκια (αγοράζω την Α400 lite) χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.... αχαχχαχαχα τώρα σκέφτομαι να δώσω την α400 και να πάρω το merkel .

Μετά από μερικά sp κατέληξα στο 525...Αφού πέρασαν καμποσα απροβληματιστα χρόνια πουλάω το 525 για να πάρω 725 χωρίς να έχω πιάσει στα χέρια μου το 725 πότε.
Μόλις πηγα να το δω ...δεν μου έκανε το κλικ ( λέω μαλάκια έκανα) και όπως είμαι ενώ είχα 3 καραμπινες κάνω και δεύτερη μαλάκια στα καπάκια (αγοράζω την Α400 lite) χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.... αχαχχαχαχα τώρα σκέφτομαι να δώσω την α400 και να πάρω το merkel .
Μιλάς για καινούργιο merkel?
Τα merkel GDR ήτανε πολύ ποιοτικα,πλέον τα καινούργια δεν έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής...

Μιλάς για καινούργιο merkel?
Τα merkel GDR ήτανε πολύ ποιοτικα,πλέον τα καινούργια δεν έχουν την ίδια ποιότητα κατασκευής...
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τα μοντέλα και δεν έχω εμπειρία πέρα από το 201 και το 40 (πλάγιο) που τα εχω κυνηγήσει 2 φορες ,θεωρώ ότι το 2000Ε είναι από τα τελευταία που βγήκαν.
Δεν γνωρίζω πολλά για αυτό και η ερώτηση.

Back