Merkel Team

Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει τα μοντέλα και δεν έχω εμπειρία πέρα από το 201 και το 40 (πλάγιο) που τα εχω κυνηγήσει 2 φορες ,θεωρώ ότι το 2000Ε είναι από τα τελευταία που βγήκαν.
Δεν γνωρίζω πολλά για αυτό και η ερώτηση.
Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι άλλο....

Και μια ερώτηση, η βίδα στην πλαϊνη ρίγα πάνω από το άγκιστρο της παπιας στο 2000ε για πιο λόγο είναι? Εάν ήταν για να τοποθετηθούν βάρη δεν έπρεπε να έχει και από την άλλη πλευρά?

Attachments

• IMG-314ea2993d09be69f98152931517b42a-V.jpg
    IMG-314ea2993d09be69f98152931517b42a-V.jpg
    16,7 KB · Προβολές: 34
Και μια ερώτηση, η βίδα στην πλαϊνη ρίγα πάνω από το άγκιστρο της παπιας στο 2000ε για πιο λόγο είναι? Εάν ήταν για να τοποθετηθούν βάρη δεν έπρεπε να έχει και από την άλλη πλευρά?
Το έχει για να μην συγκρατεί υγρασία μεταξύ των καννών. Τα Merkel & τα SIMSON και τα παλιά και τα καινούργια και που τα κοιτάζεις ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ. 40E Lux (Πλαγιόκαννο) κυνηγώντας φάσσες και έχοντας ομίχλη, μετά από μια ώρα το όπλο έγινε κατακόκκινο από την σκουριά. ΟΧΙ μακριά.

Καλό είναι να ακούγονται τα + και τα - .Αλλά για Merkel τόσο έντονα προβλήματα δεν έχω ξανακούσει.
Όπως και να έχει είναι λίγο περίεργο εκτός αν κάτι δε γίνετε σωστά .Γιατί είναι όπλα προσεκτικής κατασκευής και σοβαρής αξίας .Και ένα τέτοιο εργοστάσιο με ποιότητα κατασκευής να βάφει Μπλουμ είναι άξιον απορίας.

Back