Τι άποψη έχετε για την συγκεκριμένη Ισπανική μάρκα?
ποσο καιρο το εχει κ τι κυνηγια κανει?Οπλαρα το ειχα στο ματι απο περυσι. Το εχει ξαδεφος μου το οπλο (2087) ζωγραφιζει...
συμφωνώ και συμπληρώνω καλύτερα από τα ιταλικά της ιδιας χρηματικής αξίαςΤίμια δικανα για τα λεφτά τους
Δεν είναι αρνητικό το εργκαλ αν περπατάς πολλή και τουφεκας λίγο. Αν κάνεις το αντίθετο και ειδικά αν ρίχνεις "αντρικά φυσίγγια " τότε απαραίτητο αξεσουάρ μαζί.... ένα κουτάκι ΝτεπόνΜου άναψε φωτιές αυτό το θέμα
Ήμουν σε αναζήτηση ενός ποζε και καλοβλεπα μεταχειρισμένα skb αλλά βλέποντας τα lanber μπήκα σε σκέψεις.
Θεωρώ για 200-300gr καλύτερη επιλογή την ατσάλινη βάση αντι για ergal
Δεν ειναι λιγο αρνητικό το ergal σε δικανο;
Για να καταλάβεις τι φυσίγγια ρίχνω αν πας τωρα στο καφενείο θα τα δεις να πίνουν τσίπουρο και να παίζουν πρέφαΔεν είναι αρνητικό το εργκαλ αν περπατάς πολλή και τουφεκας λίγο. Αν κάνεις το αντίθετο και ειδικά αν ρίχνεις "αντρικά φυσίγγια " τότε απαραίτητο αξεσουάρ μαζί.... ένα κουτάκι Ντεπόν![]()
Μου άναψε φωτιές αυτό το θέμα
Ήμουν σε αναζήτηση ενός ποζε και καλοβλεπα μεταχειρισμένα skb αλλά βλέποντας τα lanber μπήκα σε σκέψεις.
Θεωρώ για 200-300gr καλύτερη επιλογή την ατσάλινη βάση αντι για ergal
Δεν ειναι λιγο αρνητικό το ergal σε δικανο;
Η αλήθεια ειναι οτι έψαχνα εναν συνδυασμό ατσαλινης βασης με οσο το δυνατόν χαμηλό βάροςΝα παρεις το sporting με την ατσαλινη βαση λιγο βαρυτερο βεβαια καπου στα 3400γρ.
αλλα δεν παιρνει χαμπαρι απο καταπονησεις και με λιγοτερο λακτισμα στην τουφεκια.
Κι αμα γουσταρεις του βαζεις κι ενα καλυτερο και μαλακοτερο πελμα στο κοντακι
και εισαι αρχηγος!
Η αλήθεια ειναι οτι έψαχνα εναν συνδυασμό ατσαλινης βασης με οσο το δυνατόν χαμηλό βάρος
Ήμουν κάτοχος ενός skb 805 sporting και θέλω να αποφύγω βαρύ όπλο(γι αυτο και το εδωσα)