Για τα βάσανα που έχει να τραβήξει ε??Να με βλεπει και η γυναικα μου και να προετοιμαζεται και αυτη....![]()

Εσυ που κυνηγάς και βάλτο θα φέρνεις λασπουρια στο σπίτι μπόλικη...wash..vah..vah.

Για τα βάσανα που έχει να τραβήξει ε??Να με βλεπει και η γυναικα μου και να προετοιμαζεται και αυτη....![]()
Τασο μεγαλη εφευρεση το υπογειο! Με μπυτζαμα και παντοφλες φευγεις, με μπυτζαμα και παντοφλες επιστρεφεις...Για τα βάσανα που έχει να τραβήξει ε??
Εσυ που κυνηγάς και βάλτο θα φέρνεις λασπουρια στο σπίτι μπόλικη...wash..vah..vah.![]()
Τασο μεγαλη εφευρεση το υπογειο! Με μπυτζαμα και παντοφλες φευγεις, με μπυτζαμα και παντοφλες επιστρεφεις...![]()
Πολυ σωστα !Αρι δεν ξερω τι σχεση εχεις με το περιοδικο εκτος του αρθρογραφου-συνεργατη αλλα αν μπορεις μετεφερε το παρακτω προς του υπευθυνους-εκδοτες.
Οταν λες και γραφεις πως το περιοδικο θα λειτουργει 6 μηνες μηνιαιο και την νεκρη περιοδο ενδεχεται καποια εκτακτη εκδοση και δεν εισαι συνεπης μονο αρνητικα το βλεπει ο αναγνωστης αυτο οσο κι αν το γουσταρει το περιοδικο.
Αντε να πω πως δεν ετυχε ή δεν μπορεσε να κανει μια εκδοση στους 6 μηνες με καποια γενικα θεματα.
Δεν μπορεις να εισαι συνεπης ουτε στον μηνα που εσυ(το περιοδικο) ειπες οτι θα ξανακυκλοφορησεις δηλαδη με την εναρξη.
Συγγνωμη αλλα δεν νομιζω να εχει τυχη απο εδω και περα στην κυκλοφορια του.
Κριμα γιατι ηταν μια αξιολογη και διαφορετικη οπτικη απο τα αλλα του χωρου.
αυτο που ΔΕΝ μου αρεσε ηταν οτι 50% ηταν για σκυλια ..... ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολυ ογκος για σκυλια.