Αδερφε μ'εφτιαξες.. Μου αρέσει πολύ ταιριάζει και στη τσεπη μου!Καλησπέρα Γιώργο. Βουρρρ στον πατσά. Το έχω πάρει καινούργιο από το καλοκαίρι του 2017 και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Τα συνδυάζει λίγο πολύ όλα σε σχετικά καλό βαθμό. Τι θέλεις να μάθεις?
Ντάξει μου αρκεί που λες ότι βγαίνεις από δύσκολα σημεία τώρα νταξει πιστεύω δε θα μου γυρησει να θέλω να κάνω trial χαχαχαΦίλε δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις και σε τι δρόμους θες να ανέβαινεις, πάντως εγώ έχω το καινούριο και με λάστιχο μαμά βγαίνω αρκετές φορές σε δύσκολα σημεία. Βέβαια όχι πολύ εξτριμ γιατί δεν έχω λάστιχα οφ Ρόουντ οπότε δεν το επιδιώκω. Σίγουρα Μ ένα λάστιχο έχει πάρα πολλές δυνατότητες και είναι και ένα οικονομικό αυτοκίνητο
Τέλεια! Για μεταχειρισμένο του 17 ενδιαφέρομαι αν βρω σε καλά λεφτά η αλλιώς να ψαχτώ για εισαγωγήΚαταρχήν για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι? Για το 2014-2017 σε μεταχειρισμένο ή για το 2018+ σε καινούργιο? Εγώ έχω το προηγούμενο σε diesel. Οι πρώτες 3 ταχύτητες είναι πάρα πολύ κοντές. Φαντάσου την 1η στην πόλη δεν την χρησιμοποιώ καθόλου, ξεκινάω παντού με 2α. Οπότε όπως καταλαβαίνεις ναι η 1η του είναι αρκετά κοντή για μεγάλες κλίσεις κτλ σε offroad. Παρτο πρώτα και το αν αξίζει το ψηλωμα θα το κρίνεις εσύ από την χρήση που θα του κάνεις. Εγώ αν και το έχω χαζοσκεφτει να το ψηλωσω δεν το έχω κάνει
Πολύ καλό φίλε μου παρτο με κλειστα τα μάτια, εγω με το καινούριο βγαίνω απο λασπαριές που αν τις δεις λες θα κολλήσω. Και όμως τις περνάω χαλαρά. Το παλιό μοντέλο φημίζεται ότι είναι και πιο σκληροτράχηλο. Τώρα για το ψήλωμα δεν νομίζω ότι χρειάζεται εκτός αν το πάρεις μόνο για κυνήγιΤέλεια! Για μεταχειρισμένο του 17 ενδιαφέρομαι αν βρω σε καλά λεφτά η αλλιώς να ψαχτώ για εισαγωγή
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Έχω αρχίσει ήδη και το ψάχνω στο καρ!Πολύ καλό φίλε μου παρτο με κλειστα τα μάτια, εγω με το καινούριο βγαίνω απο λασπαριές που αν τις δεις λες θα κολλήσω. Και όμως τις περνάω χαλαρά. Το παλιό μοντέλο φημίζεται ότι είναι και πιο σκληροτράχηλο. Τώρα για το ψήλωμα δεν νομίζω ότι χρειάζεται εκτός αν το πάρεις μόνο για κυνήγι
Φτάνει με ισοπεδωσατεΜια χαρά θα σε πάει παντού… Δεν θέλει λύπηση…View attachment 37759
Καλημέρα και από εμένα και χρόνια πολλά,από τον περασμένο Απρίλιο πήρα το duster diesel 4x4 του 2017,έψαχνα 6μηνες για να το βρω όπως ήθελα,προσοχή στα εισαγωγής,όσα είδα ήταν με γυρισμένα χιλιόμετρα,τώρα σαν αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό, οικονομικό στα καύσιμα καλό στην άσφαλτο,πολύ καλό εκτός δρόμου.Φτάνει με ισοπεδωσατε
Πρεπει να πουλήσω το tiger γρήγορα
Απο προσωπική εμπειρια σου λεω να μην το σκεφτεσαι καθολου . . . . .Καταρχήν για ποιο μοντέλο ενδιαφέρεσαι? Για το 2014-2017 σε μεταχειρισμένο ή για το 2018+ σε καινούργιο? Εγώ έχω το προηγούμενο σε diesel. Οι πρώτες 3 ταχύτητες είναι πάρα πολύ κοντές. Φαντάσου την 1η στην πόλη δεν την χρησιμοποιώ καθόλου, ξεκινάω παντού με 2α. Οπότε όπως καταλαβαίνεις ναι η 1η του είναι αρκετά κοντή για μεγάλες κλίσεις κτλ σε offroad. Παρτο πρώτα και το αν αξίζει το ψηλωμα θα το κρίνεις εσύ από την χρήση που θα του κάνεις. Εγώ αν και το έχω χαζοσκεφτει να το ψηλωσω δεν το έχω κάνει
εση φιλεμου κωστα κινουμενο διαμεριζμα εχηςςς;;;; ο tallasεχη ωμοςςςςΑσε ρε γατάκι που πατάς βουνο και εσυ και τα γατάκια σου!!![]()