Βασικα ξεφυτρώνουν τρολακια συνέχεια.Θελουν ένταση και αύξηση του θερμομέτρου.Ακραιες προκλήσεις και επιθετική ρητορική

εδω και πολυ καιρό σκέφτομαι για όπλο. Τι προτείνεις? Τσίχλα κοτσύφι κυνηγάωΤην καλή κάνη ψάχνουμε.
Ιταλική και καλή δεν υπάρχει, όλοι οι κάτοχοι ιταλικών, φυσίγγια και τσοκ ψάχνουν.
Ευαγγέλιο τα λόγια σου!Ιταλική και καλή δεν υπάρχει,
Τα 50 μέτρα είναι εφικτή τουφεκια.Αν μπορεί κάποιος στα 35 μπορεί καί στα 50 αλλά θέλει φυσίγγια προκομενα και νούμερα μικρά.... γιατί κατά βάση στα περισσότερα φυσίγγια μέσα το 6 είναι 7 το 5 είναι 6 κτλ.Εγώ λέω επειδή μας διαβάζουν και νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν, να σοβαρευτούμε και να αφήσουμε το τρολαρισμα και τις μπαρουφες........ αφήστε τα 50-60-70 μέτρα με σκάγια......ας μάθουμε να τουφεκαμε από τα 10-15 έως τα 35-40 και αυτά όχι όλοι..... διάβαζα νωρίτερα ότι μια χαρά φαίνεται στα 50 μετρα ο στόχος 1χ1...... βρείτε μου ένα θήραμα από τα θηρευσιμα στην Ελλάδα που είναι 1χ1 και μετά τα ξαναλέμε..... γιατί με αυτά που διαβάζω το τελευταίο διάστημα θα ξεχάσω και τα λίγα που ήξερα.......
Εγω το έχω ξαναπεί πουλια να έχει και να έχουμε λεφτά για φυσίγγια και χρόνο για να μετακινηθούμε και όλα τα αλλά θα τα βρούμεεδω και πολυ καιρό σκέφτομαι για όπλο. Τι προτείνεις? Τσίχλα κοτσύφι κυνηγάω
Τα ίδια έχω γράψει και εγώ σε άλλο σημείο παλαιότερα. Συμφωνώ απόλυτα. Έγραψε και ο Κόλλιας νωρίτερα...... βάλτε μια φάσσα, όχι τσίχλα, στα 45 μέτρα και πείτε μου τι βλέπετε...... Ας σταματήσουμε τις υπερβολές γιατί στο τέλος θα τρολαρουμε ο ένας τον άλλον και σταματημό δεν θα έχει.Εγώ λέω επειδή μας διαβάζουν και νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν, να σοβαρευτούμε και να αφήσουμε το τρολαρισμα και τις μπαρουφες........ αφήστε τα 50-60-70 μέτρα με σκάγια......ας μάθουμε να τουφεκαμε από τα 10-15 έως τα 35-40 και αυτά όχι όλοι..... διάβαζα νωρίτερα ότι μια χαρά φαίνεται στα 50 μετρα ο στόχος 1χ1...... βρείτε μου ένα θήραμα από τα θηρευσιμα στην Ελλάδα που είναι 1χ1 και μετά τα ξαναλέμε..... γιατί με αυτά που διαβάζω το τελευταίο διάστημα θα ξεχάσω και τα λίγα που ήξερα.......
Οχι ακόμα, θα γίνουν όμως..Διονύση....εκανες καμια δοκιμη με το νεο εργαλείο;
Ευχαριστώ φιλε μουΚαλορίζικο Διονύση, να είσαι γερός να την χαρείς!!!
Πανέμορφη!
Προλαβαίνεις να το χρησιμοποιήσεις σε γρήγορες ντουφεκιες;βάλε στην ρουτίνα το μεσαίο σκοπευτικό και η ντουφεκια θα πηγαίνει εκεί που θελεις.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Διονύση.. Πριν κάνα 2 μήνες πήρα το δικό μου και δεν φαντάζεσαι πως περιμένω τον Αύγουστο..Οχι ακόμα, θα γίνουν όμως..
Δεν αρνείται κανένας ότι δεν πάνε τα σκάγια στα 50 μέτρα, η όλη κουβέντα γίνεται για το πώς θα πάνεΠροσωπικα δοκιμάζω μέχρι τα 50 μέτρα σε στοχο ειδικά με χοντρό φυσίγγι άλλος δοκιμάζει μέχρι τα 35 δικαίωμα του
Να και ένας που καταλαβαίνει τον πόνο μου.Παιδιά ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του ,θηράματα σκοτώνονται και στα 45 και στα 50 μέτρα ,τα θηράματα όταν τουφεκιούνται στον αέρα ο στόχος που δίνουν είναι τουλάχιστον 3πλασιος και βάλε τώρα αν νομίζετε ότι στα μέτρα αυτά είναι ανέφικτες οι ντουφέκιες δικαίωμα σας αλλά να λέτε ότι κοροιδευομαστε μεταξύ μας ίσως λιγάκι θέλει προσοχή ο γραπτός λόγος διότι ότι δεν μπορώ να το κάνω εγώ δε σημαίνει ότι δεν το κάνουν κάποιοι άλλοι και θα το ξαναγράψω πολλοί σηκώνουν ντουφέκι σε αυτά τα μέτρα για το δεν μπορούν να υπολογίσουν τις αποστάσεις σωστά νομίζουν τα 30 ότι είναι 50 και άλλες φορές χωρίς σημείο αναφοράς νομίζουν τα 50 ότι είναι 30 είναι δύσκολες οι ντουφέκιες άνω των 40 μέτρων αλλά για κάποιον που σκοπεύει καλά με σφιχτό ντουφέκι τα 45 είναι μέτρα καταβολής μας αρέσει δε μας αρέσει.Οι νέοι κυνηγοί που διαβάζουν να ξεκινήσουν να μάθουν να ρίχνουν σωστά με ασφάλεια φτιάχνοντας πρώτα ένα κοντάκι για αυτούς στο όπλο τους και θα διαπιστώσουν μόνοι που ρίχνει το κάθε τι κάνεις δε περιμένει να του πει κάποιος μέχρι που θα ρίξει είναι θέμα αντίληψης και δυνατοτήτων σε συνεργασία πυρομαχικά και όπλο που επιλέγεις.Προσωπικα δοκιμάζω μέχρι τα 50 μέτρα σε στοχο ειδικά με χοντρό φυσίγγι άλλος δοκιμάζει μέχρι τα 35 δικαίωμα του
Το ίδιο και εγώ Αντρέα!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα Διονύση.. Πριν κάνα 2 μήνες πήρα το δικό μου και δεν φαντάζεσαι πως περιμένω τον Αύγουστο..
Θα ήθελα να έβλεπα μια βολή πόσα μέτρα θα πήγαινε πίσω τη βάρκα.Πουλήστε τα όλα και πάρτε ένα...American technology... Βαράει τα 200μ στο άνετο....
View attachment 88210
Και στα υδρόβια...
View attachment 88211