Browning Maxus 2 vs Browning A5 vs Beretta A400 Upland vs Benelli Rafaello Powerbore

Ποιο θα επιλέγατε;

• Browning Maxus 2

Votes: 18 17,1%
  • Browning A5

Votes: 5 4,8%
  • Beretta A400 Upland

Votes: 40 38,1%
  • Benelli Rafaello Powerbore

Votes: 42 40,0%

• Total voters
    105
Εγώ λέω επειδή μας διαβάζουν και νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν, να σοβαρευτούμε και να αφήσουμε το τρολαρισμα και τις μπαρουφες........ αφήστε τα 50-60-70 μέτρα με σκάγια......ας μάθουμε να τουφεκαμε από τα 10-15 έως τα 35-40 και αυτά όχι όλοι..... διάβαζα νωρίτερα ότι μια χαρά φαίνεται στα 50 μετρα ο στόχος 1χ1...... βρείτε μου ένα θήραμα από τα θηρευσιμα στην Ελλάδα που είναι 1χ1 και μετά τα ξαναλέμε..... γιατί με αυτά που διαβάζω το τελευταίο διάστημα θα ξεχάσω και τα λίγα που ήξερα.......

Τα
Εγώ λέω επειδή μας διαβάζουν και νέα παιδιά που θέλουν να μάθουν, να σοβαρευτούμε και να αφήσουμε το τρολαρισμα και τις μπαρουφες........ αφήστε τα 50-60-70 μέτρα με σκάγια......ας μάθουμε να τουφεκαμε από τα 10-15 έως τα 35-40 και αυτά όχι όλοι..... διάβαζα νωρίτερα ότι μια χαρά φαίνεται στα 50 μετρα ο στόχος 1χ1...... βρείτε μου ένα θήραμα από τα θηρευσιμα στην Ελλάδα που είναι 1χ1 και μετά τα ξαναλέμε..... γιατί με αυτά που διαβάζω το τελευταίο διάστημα θα ξεχάσω και τα λίγα που ήξερα.......
Τα 50 μέτρα είναι εφικτή τουφεκια.Αν μπορεί κάποιος στα 35 μπορεί καί στα 50 αλλά θέλει φυσίγγια προκομενα και νούμερα μικρά.... γιατί κατά βάση στα περισσότερα φυσίγγια μέσα το 6 είναι 7 το 5 είναι 6 κτλ.

εδω και πολυ καιρό σκέφτομαι για όπλο. Τι προτείνεις? Τσίχλα κοτσύφι κυνηγάω
Εγω το έχω ξαναπεί πουλια να έχει και να έχουμε λεφτά για φυσίγγια και χρόνο για να μετακινηθούμε και όλα τα αλλά θα τα βρούμε 😊 😂😂😂

Τα ίδια έχω γράψει και εγώ σε άλλο σημείο παλαιότερα. Συμφωνώ απόλυτα. Έγραψε και ο Κόλλιας νωρίτερα...... βάλτε μια φάσσα, όχι τσίχλα, στα 45 μέτρα και πείτε μου τι βλέπετε...... Ας σταματήσουμε τις υπερβολές γιατί στο τέλος θα τρολαρουμε ο ένας τον άλλον και σταματημό δεν θα έχει.

Παιδιά ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του ,θηράματα σκοτώνονται και στα 45 και στα 50 μέτρα ,τα θηράματα όταν τουφεκιούνται στον αέρα ο στόχος που δίνουν είναι τουλάχιστον 3πλασιος και βάλε τώρα αν νομίζετε ότι στα μέτρα αυτά είναι ανέφικτες οι ντουφέκιες δικαίωμα σας αλλά να λέτε ότι κοροιδευομαστε μεταξύ μας ίσως λιγάκι θέλει προσοχή ο γραπτός λόγος διότι ότι δεν μπορώ να το κάνω εγώ δε σημαίνει ότι δεν το κάνουν κάποιοι άλλοι και θα το ξαναγράψω πολλοί σηκώνουν ντουφέκι σε αυτά τα μέτρα για το δεν μπορούν να υπολογίσουν τις αποστάσεις σωστά νομίζουν τα 30 ότι είναι 50 και άλλες φορές χωρίς σημείο αναφοράς νομίζουν τα 50 ότι είναι 30 είναι δύσκολες οι ντουφέκιες άνω των 40 μέτρων αλλά για κάποιον που σκοπεύει καλά με σφιχτό ντουφέκι τα 45 είναι μέτρα καταβολής μας αρέσει δε μας αρέσει.Οι νέοι κυνηγοί που διαβάζουν να ξεκινήσουν να μάθουν να ρίχνουν σωστά με ασφάλεια φτιάχνοντας πρώτα ένα κοντάκι για αυτούς στο όπλο τους και θα διαπιστώσουν μόνοι που ρίχνει το κάθε τι κάνεις δε περιμένει να του πει κάποιος μέχρι που θα ρίξει είναι θέμα αντίληψης και δυνατοτήτων σε συνεργασία πυρομαχικά και όπλο που επιλέγεις.Προσωπικα δοκιμάζω μέχρι τα 50 μέτρα σε στοχο ειδικά με χοντρό φυσίγγι άλλος δοκιμάζει μέχρι τα 35 δικαίωμα του

βάλε στην ρουτίνα το μεσαίο σκοπευτικό και η ντουφεκια θα πηγαίνει εκεί που θελεις.
Προλαβαίνεις να το χρησιμοποιήσεις σε γρήγορες ντουφεκιες;
Πάντως οταν επωμιζω κ τα δυό σκοπευτικα έρχονται στην ίδια ευθεία πανεύκολα.

Προσωπικα δοκιμάζω μέχρι τα 50 μέτρα σε στοχο ειδικά με χοντρό φυσίγγι άλλος δοκιμάζει μέχρι τα 35 δικαίωμα του
Δεν αρνείται κανένας ότι δεν πάνε τα σκάγια στα 50 μέτρα, η όλη κουβέντα γίνεται για το πώς θα πάνε
Από ένα σημείο και μετά η συγκέντρωση καταρρέει δραματικά και χρειάζεται μεγάλη δόση τύχης για να το πάρεις όχι ότι είναι αδύνατον
Και εγώ σαν ταβάνι τα 50 βάζω αναλόγως το θήραμα και με την προυπόθεση να έχω και το ανάλογο φυσίγγι και τσοκάρισμα
Εάν είμαι για λαγό με κλειστό τσοκαρισμα με φυσίγγι Remington και σε καρτέρι που μου δίνει την ευκαιρία να ρίξω τουλάχιστον μία καλή τουφεκιά χωρίς βιασύνη το πιθανότερο θα ρίξω και στα 50
Σε τσίχλες όμως δεν θα ρίξω

Παιδιά ο κάθε ένας έχει τις απόψεις του ,θηράματα σκοτώνονται και στα 45 και στα 50 μέτρα ,τα θηράματα όταν τουφεκιούνται στον αέρα ο στόχος που δίνουν είναι τουλάχιστον 3πλασιος και βάλε τώρα αν νομίζετε ότι στα μέτρα αυτά είναι ανέφικτες οι ντουφέκιες δικαίωμα σας αλλά να λέτε ότι κοροιδευομαστε μεταξύ μας ίσως λιγάκι θέλει προσοχή ο γραπτός λόγος διότι ότι δεν μπορώ να το κάνω εγώ δε σημαίνει ότι δεν το κάνουν κάποιοι άλλοι και θα το ξαναγράψω πολλοί σηκώνουν ντουφέκι σε αυτά τα μέτρα για το δεν μπορούν να υπολογίσουν τις αποστάσεις σωστά νομίζουν τα 30 ότι είναι 50 και άλλες φορές χωρίς σημείο αναφοράς νομίζουν τα 50 ότι είναι 30 είναι δύσκολες οι ντουφέκιες άνω των 40 μέτρων αλλά για κάποιον που σκοπεύει καλά με σφιχτό ντουφέκι τα 45 είναι μέτρα καταβολής μας αρέσει δε μας αρέσει.Οι νέοι κυνηγοί που διαβάζουν να ξεκινήσουν να μάθουν να ρίχνουν σωστά με ασφάλεια φτιάχνοντας πρώτα ένα κοντάκι για αυτούς στο όπλο τους και θα διαπιστώσουν μόνοι που ρίχνει το κάθε τι κάνεις δε περιμένει να του πει κάποιος μέχρι που θα ρίξει είναι θέμα αντίληψης και δυνατοτήτων σε συνεργασία πυρομαχικά και όπλο που επιλέγεις.Προσωπικα δοκιμάζω μέχρι τα 50 μέτρα σε στοχο ειδικά με χοντρό φυσίγγι άλλος δοκιμάζει μέχρι τα 35 δικαίωμα του
Να και ένας που καταλαβαίνει τον πόνο μου.
Τα 70m είναι μια εφικτή τουφεκιά με tss και με μολύβδινα σκάγια.
Ώρες ώρες νομίζω ότι μιλάω στον αέρα, δηλαδή αν τους πέρναγε κανένα κοπάδι με 5-10 πρασίνια στα 70 μέτρα θα κάθονταν να το κοιτάνε ;
Βάλτε μηδενικά ή άσσους με φουλ και ρίξτε.
Ποιος δεν θα σήκωνε όπλο ;

Back